Doğru haklısın çoğunlukla benim canım istemez erkekler daha çok istiyor ama ilginç
yarin tatil bugün bol bol calisinnnn kuzum
yarin tatil bugün bol bol calisinnnn kuzum
valla canim gunlerce aylarca mik mik olmasa gikimi cikarmam ben ama bu bebek isteme olayı çok başka bisey yani... Benim bak koskocaaa 17ay oldu simdi ben nasil yimirtlama gunumu riske atayim
Ozamanda kötü oluyor demi insanbi keresinde bende eşim arkadaşlarıyla çıkmıştı içkiyi fazla kaçırmış kusura bakma çok yorgunum dedi sızdı çok kötü olmuştum bende
yok kuzum bugünde ben yapmayacam dolaşsın eşşek gibi peşimde benimle dalgamı geçiyo cinsellik zaten benim için okadar önemli değil sonuçta çocuğu oda istiyo dimi . . ..
yok kuzum bugünde ben yapmayacam dolaşsın eşşek gibi peşimde benimle dalgamı geçiyo cinsellik zaten benim için okadar önemli değil sonuçta çocuğu oda istiyo dimi . . ..
merhaba canım benim cinselliğe sadece çocuk için bakmamak lazım bence tabiki cocukta önemli ama evliliğin % de 80 i cinsellıktır zaten lutfen kocana çocuk ıcın degılde aşk ıcın yaklas bebğim
valla canim gunlerce aylarca mik mik olmasa gikimi cikarmam ben ama bu bebek isteme olayı çok başka bisey yani... Benim bak koskocaaa 17ay oldu simdi ben nasil yimirtlama gunumu riske atayim
slm kızlar nasılsınız?:122::122::126::126:
canim o zevk almadigindan degilde kuru kuru yapinca spermler kukuda yol alamiyo bayan islaninca sposlarrr jet gibi gidiyomus o sivinin içinde
hg havvacimmmmmmmmmmmmmmm
orası öyle tabi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum çok aşinası değilim cinselliğin olmasa da olur ama çocuk belimi büküyo bi nevi muhtacım eşme yani . . . ama şuda bir gerçek eşim çok mükemmel biri sadece yorgunluğa ve uykuya dayanamıyo buda yapı meselesi ben buna kızmıyorum kızdığım nokta çocuk düşünüyoruz ama bu konuda gayret göstermemesi uykuya yenik düşmesi çıldırtıyo beni bu çocuk istemediği anlamına gelmiyo fakat gayret göstermediği anlamına geliyo . . . .
canim o zevk almadigindan degilde kuru kuru yapinca spermler kukuda yol alamiyo bayan islaninca sposlarrr jet gibi gidiyomus o sivinin içindekusura bakmayın coj acık yazdım
evet kahve fikri güzel canim sert ve sekersiz turk kahvesi sposlari hizlandiriyo hem
merhaba canım benim cinselliğe sadece çocuk için bakmamak lazım bence tabiki cocukta önemli ama evliliğin % de 80 i cinsellıktır zaten lutfen kocana çocuk ıcın degılde aşk ıcın yaklas bebğim
evet kahve fikri güzel canim sert ve sekersiz turk kahvesi sposlari hizlandiriyo hem
Slm napalım vakit geçiriyoruzsen :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?