Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ozamanda kötü oluyor demi insan bi keresinde bende eşim arkadaşlarıyla çıkmıştı içkiyi fazla kaçırmış kusura bakma çok yorgunum dedi sızdı çok kötü olmuştum bende

kendini çok beter hissediyo insan sanki ben neyim tövbe tövbe o değil ben sadece çocuk için yapalım dedm istediğim için değil dedimya bana göre değil cinsellik çok sevmem yani böyleyim bunu oda biliyo . . .

yok kuzum bugünde ben yapmayacam dolaşsın eşşek gibi peşimde benimle dalgamı geçiyo cinsellik zaten benim için okadar önemli değil sonuçta çocuğu oda istiyo dimi . . ..

merhaba canım benim cinselliğe sadece çocuk için bakmamak lazım bence tabiki cocukta önemli ama evliliğin % de 80 i cinsellıktır zaten lutfen kocana çocuk ıcın degılde aşk ıcın yaklas bebğim

yok kuzum bugünde ben yapmayacam dolaşsın eşşek gibi peşimde benimle dalgamı geçiyo cinsellik zaten benim için okadar önemli değil sonuçta çocuğu oda istiyo dimi . . ..

Aynen bende sırf çocuk için

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?:122::122::126::126:

merhaba canım benim cinselliğe sadece çocuk için bakmamak lazım bence tabiki cocukta önemli ama evliliğin % de 80 i cinsellıktır zaten lutfen kocana çocuk ıcın degılde aşk ıcın yaklas bebğim

Evet aslında öylede bazen bıkıyorum bide zevk almadığın zamanda bebiş olmuyormuş bunu biliyormuydunuz

valla canim gunlerce aylarca mik mik olmasa gikimi cikarmam ben ama bu bebek isteme olayı çok başka bisey yani... Benim bak koskocaaa 17ay oldu simdi ben nasil yimirtlama gunumu riske atayim

orası öyle tabi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum çok aşinası değilim cinselliğin olmasa da olur ama çocuk belimi büküyo bi nevi muhtacım eşme yani . . . ama şuda bir gerçek eşim çok mükemmel biri sadece yorgunluğa ve uykuya dayanamıyo buda yapı meselesi ben buna kızmıyorum kızdığım nokta çocuk düşünüyoruz ama bu konuda gayret göstermemesi uykuya yenik düşmesi çıldırtıyo beni bu çocuk istemediği anlamına gelmiyo fakat gayret göstermediği anlamına geliyo . . . .

Kahve içir bence sert bş kahve

canım benim haklısın ben eşimle hiç cinsellik yaşamayım demiyorum tabikide eşimi arzuladığı anlar oluyo fakat dünkü yaptığı ok ayıp eşim farkında mı bilmiyorum ki değil mutlaka farkında olsa böyle davranmaz uyku nedir yaaa sanki bugün işe gidiyo BİZ ÇOCUK İSTİYORUZ bunu hatırlatacam ona bugün görecek o çok sinirliğim ona karşı Allah'ım bana yardım etsin . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…