canimmmmmmm cooooooook sevindim sağlıkla al kucağına inssss rabbim sen ne büyüksün.... Beklemek sabretmek nedir çok iyi bilirim ama stres yapmamak elde değil.... Duani eksik etme bizlerden... Kac haftalık degerin kaç cıktı
28 Kasım bnmde cnmm inşallah olmayz ve bu böyle 9 ay sürer15 kasim canimm :124::124::124::124:
Senin?
Bende 10 aydır ayy ne güzel çook sevindim sağlıklı olsun minnağın
canimmmm sen bugun kocisini yakaladigin gibi üstüne atla daha kacirmadin gununu
işte öyle yapamıyorum kendimi çok acaip hissediyorum utanıyorum yapamam ki o yaklaşmazsa ben asla yaklaşmam ona böyleyim yapı meselesi . . .
çokk saol cnmm değer 95.6 çıktı herkes stres yapma derdi ama elde değil işte olmayınca ister istemez stres olup üzülüyoruz dualarım sizlerle 5. haftada oluyomuşuz:)
ohhh masallah canim degerde guzellll
nullu karisturmaabende supheeerrrr supheerrr
canim bende yapamam ama derim ki yaa askim bugun calissak mi ki
ya canim google uygulamalardan kk yi indirdim alintilarim o yuzden null diye cikiyo malesef
bende aynen
canim bende yapamam ama derim ki yaa askim bugun calissak mi kiöyle yapariz yane
gerçekten ama yaklaşamıyorum yaklaşsamda sonradan kendime çok kızıyorum sonuçta çocuk ikimizin olacak birazda o gayret etsin eşşek herif çok istiyo aslında hemde çok çok istiyo ama uykuya gelince yenik düşüyo buna çok kızıyorum bak mesela ben bugün işe geldim ama ona tatil 1 haftadırda senelik izinde dinlendi yeterince haksızmıyım surat yapmakta kızmakta
benimkide hayir diyemez hic sonra yok vazgectim bugun olmasin derim sonra o cook israr eder sirnasir essegin aklina karpuz kabugunu dusurdun der
benimkide hayir diyemez hic sonra yok vazgectim bugun olmasin derim sonra o cook israr eder sirnasir essegin aklina karpuz kabugunu dusurdun der
canim bende yapamam ama derim ki yaa askim bugun calissak mi kiöyle yapariz yane
ben yem atarim o da baliklama atlar yaneeee
canım bende aksini söylemedim ki yorgunsun biliyorum bende uykusuzum bunuda sen biliyosun fakat bugün çalışma yapmamız gerek biliyosun dedim o arada uyudu gittiçok yorgunum dedi . .yaaaüffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?