Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tabletten girdiğim için göremiyorum bazı şeyleri smiley koyamıyorum ben yine acıktımm

çokk saol cnmm değer 95.6 çıktı herkes stres yapma derdi ama elde değil işte olmayınca ister istemez stres olup üzülüyoruz dualarım sizlerle 5. haftada oluyomuşuz:)

çokk saol cnmm değer 95.6 çıktı herkes stres yapma derdi ama elde değil işte olmayınca ister istemez stres olup üzülüyoruz dualarım sizlerle 5. haftada oluyomuşuz:)

canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin yadım ama görmedin galiba işte bu yüzden hep derim ki Allah darartır ama bunaltmaz çok şkür sana veren Allah bizede versin amin . . . . .

gerçekten ama yaklaşamıyorum yaklaşsamda sonradan kendime çok kızıyorum sonuçta çocuk ikimizin olacak birazda o gayret etsin eşşek herif çok istiyo aslında hemde çok çok istiyo ama uykuya gelince yenik düşüyo buna çok kızıyorum bak mesela ben bugün işe geldim ama ona tatil 1 haftadırda senelik izinde dinlendi yeterince haksızmıyım surat yapmakta kızmakta

Doğru haklısın çoğunlukla benim canım istemez erkekler daha çok istiyor ama ilginç

canim bende yapamam ama derim ki yaa askim bugun calissak mi ki öyle yapariz yane

canım bende aksini söylemedim ki yorgunsun biliyorum bende uykusuzum bunuda sen biliyosun fakat bugün çalışma yapmamız gerek biliyosun dedim o arada uyudu gittiçok yorgunum dedi . .yaaaüffffffffffff

canım bende aksini söylemedim ki yorgunsun biliyorum bende uykusuzum bunuda sen biliyosun fakat bugün çalışma yapmamız gerek biliyosun dedim o arada uyudu gittiçok yorgunum dedi . .yaaaüffffffffffff

Ozamanda kötü oluyor demi insan bi keresinde bende eşim arkadaşlarıyla çıkmıştı içkiyi fazla kaçırmış kusura bakma çok yorgunum dedi sızdı çok kötü olmuştum bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…