Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 10 aydır gebelik için uğraşıyordum ama olmadığını görünce artık her ay ağlamaktan bıktım diye düşünerek şe girmeye karar verdim çok büyük bir şirkete müşteri ilişkileri uzmanı olarak başlayacaktım işi görüşmeleri düşünürken bebek pek aklıma gelmedi evraklarımı hazırlamak için akcğer filmi çekilmeye gidecekken korunmuyorum olurya hamileysem çook zararlı diye bir test yaptım başta tek çizgi çıktı aradan 5 dakka geçtikten sonra çift çizgide çıkınca şok oldum hataneye gittim kan testi yaptırdım ve hamişim:))biliyorum insanın elinde değil her ay stres yapıyoruz ama 1 ay düşünmedim üzülmedim kendimi iş bulmaya veerdim ve böyle benim mucize olarak adlandırdığım bi duyguyla karşı kaşıyayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Biz 1yıl istemiyorduk ilk başlarda ama 4 aylık evliykwn başladık çalışmalara bende hipotroid olduğu için düzensizlik oluyor bu nedende yumurtlama günümü bilemiyorum bekliyoruz

canım mrb Allah analı babalı büyütsün inşAllah sağlıkla kucağına al bebeğini . . .zaten sitres sinir herşeye neden oluyor buda en büyük kanıtı ok sevindim darısı bize . . . .

Biz 1yıl istemiyorduk ilk başlarda ama 4 aylık evliykwn başladık çalışmalara bende hipotroid olduğu için düzensizlik oluyor bu nedende yumurtlama günümü bilemiyorum bekliyoruz

kısmet canım kısmet Allah hayırlı evlatlar versin herkese kırma ümidini olur elbet mutlaka . . . .

Bende 10 aydır ayy ne güzel çook sevindim sağlıklı olsun minnağın

hb canimmmmmmm yaa sende bugun cok enerjiksin masaallaahhh

yok canım ya aslında değilim öyle olmaya çalışıyorum dün yumurtlama günüydü ayrıca mik mik dolasıyla ama mik mik olmadı kayınvalidelere gttik geç geldik saat 1 oldu eşim çok yorgunum elim kolum kalkmıyo dedi öyle uyuduk çok sinirliğim aslında ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…