evet cnm saol allah razı olsun
canimmmmmmm cooooooook sevindim sağlıkla al kucağına inssss rabbim sen ne büyüksün.... Beklemek sabretmek nedir çok iyi bilirim ama stres yapmamak elde değil.... Duani eksik etme bizlerden... Kac haftalık degerin kaç cıktı
Gunaydinnnnnnn ballarimmmmm boreklerimmmmm sutlu coreklerimmmmmmmmm nabersinizzz:
Allah'ım tez zamanda bebişine kavuşturur seni inşAllah amin canım amin çok isterim bunu . . . kaçıncı denemeniz canım bu evet 1,5 yıl evlisiniz neredeye baya olmuş ama ümidini kır diye söylemedim bunu kuzum. . .
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 10 aydır gebelik için uğraşıyordum ama olmadığını görünce artık her ay ağlamaktan bıktım diye düşünerek şe girmeye karar verdim çok büyük bir şirkete müşteri ilişkileri uzmanı olarak başlayacaktım işi görüşmeleri düşünürken bebek pek aklıma gelmedi evraklarımı hazırlamak için akcğer filmi çekilmeye gidecekken korunmuyorum olurya hamileysem çook zararlı diye bir test yaptım başta tek çizgi çıktı aradan 5 dakka geçtikten sonra çift çizgide çıkınca şok oldum hataneye gittim kan testi yaptırdım ve hamişim:))biliyorum insanın elinde değil her ay stres yapıyoruz ama 1 ay düşünmedim üzülmedim kendimi iş bulmaya veerdim ve böyle benim mucize olarak adlandırdığım bi duyguyla karşı kaşıyayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Biz 1yıl istemiyorduk ilk başlarda ama 4 aylık evliykwn başladık çalışmalara bende hipotroid olduğu için düzensizlik oluyor bu nedende yumurtlama günümü bilemiyorum bekliyoruz
bende iyiyimmmm canim benimmm
bende iyiyimmmm canim benimmm
hb canimmmmmmm yaa sende bugun cok enerjiksin masaallaahhh
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 10 aydır gebelik için uğraşıyordum ama olmadığını görünce artık her ay ağlamaktan bıktım diye düşünerek şe girmeye karar verdim çok büyük bir şirkete müşteri ilişkileri uzmanı olarak başlayacaktım işi görüşmeleri düşünürken bebek pek aklıma gelmedi evraklarımı hazırlamak için akcğer filmi çekilmeye gidecekken korunmuyorum olurya hamileysem çook zararlı diye bir test yaptım başta tek çizgi çıktı aradan 5 dakka geçtikten sonra çift çizgide çıkınca şok oldum hataneye gittim kan testi yaptırdım ve hamişim:))biliyorum insanın elinde değil her ay stres yapıyoruz ama 1 ay düşünmedim üzülmedim kendimi iş bulmaya veerdim ve böyle benim mucize olarak adlandırdığım bi duyguyla karşı kaşıyayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
hb canimmmmmmm yaa sende bugun cok enerjiksin masaallaahhh
kısmet canım kısmet Allah hayırlı evlatlar versin herkese kırma ümidini olur elbet mutlaka . . . .
canimmmm sen bugun kocisini yakaladigin gibi üstüne atla daha kacirmadin gununu
topraaagmmmm naber ya :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?