Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok haklısın canım bende uykuma yenik düşerim o yüzden çok geç vakte bırakmayız bebek işini 9 gıbı baslar 10 gıbı yıkanırım 10 bucuktan sonra uyuklamaya baslarım ama ılk baslarda bende dıyemezdım bırseyy ama işin ciddiyetının farkıonda degıl dı oda bende bazen dedıgım zaman kendımı kötu hıssederdım ama bıraz daha evlılıgın gunlerı gectıkce oturur bebegım yerıne

Kahve içir bence sert bş kahve

canım benim dün gece 12'de evde olduk ben banyoya girdim çıktım ki koltuğa uyumuş kaldırdım banyıo yap diye soktum banyoya ykusu açılsın diye o arada ben Yasin okudum çıkana kadar yatağa geçtik 5 dakika olmadıki konuşurken uyudu gitti eşşek herif . . . normalde sert bir kahve içiririm ilişkiden 1-2 saat önce öyle yani . . . .

bugün adetime 3 gün kala yani kan testi yaptırdım ve sonuç 0, 100 negatif . Çok üzüldüm ama okuduklarım ve öğrendiklerim kadarıyla sanırım adetimin geçmesi sonuç için önemliymiş yardım edin arkadaşlar. Eşime güzel haberler vermek istiyorum. :2::18:

canım benim uykuya bişey demiyorum ben ona dedimki annenlerden erken kalkalı yeğenerinin doğum günüymüş kaldık öyle geç oldu ama bu demek değildir ki bu işi yapmayacaz . . . datlum bu arada ilişki günü duş alma ertesi gün al olur mu ben öyle yapıyorum öyle dedi burada bazı bayanlar ki deneyenlerde hamiş . . . .

mrb canım hoş geldin . . . evet sonuç pozitif çıksın diye daha geç yapmak daha mantıklı . . . . inşAllah haırlı haberini verirsin eşine . . . .

ayyyyyy kan mi verdinnnn çok heyecanliiiiii insss hamissindir

işallah ama bu ay çok hastalandim girip oldum iğne serum antiyobotik kullandım o yüzdedn geçike bilir yani hayırlısı artık işallah hamileyimdir :18::18:

evt suçluymus erken vakıtlı kalksaydınız iyi olurdu bende sabaha bırakmam ıslak sacla işe gelmeye utanırım ben ama buyutme tatlım aşkın oldugu yerde meşk olur kavga olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…