canım benim haklısın ben eşimle hiç cinsellik yaşamayım demiyorum tabikide eşimi arzuladığı anlar oluyo fakat dünkü yaptığı ok ayıp eşim farkında mı bilmiyorum ki değil mutlaka farkında olsa böyle davranmaz uyku nedir yaaa sanki bugün işe gidiyo BİZ ÇOCUK İSTİYORUZ bunu hatırlatacam ona bugün görecek o çok sinirliğim ona karşı Allah'ım bana yardım etsin . . . .
Kahve içir bence sert bş kahve
ayyyyyy kan mi verdinnnn
hg havvacimmmmmmmmmmmmmmm
ben kan verip geldim 1 saat sonra çıkacak sonuçlar heycanla bekliyorum sonucu dua edin lütfen pozitif çıksın:18::18::18::18::18::18:
hoşbulduk cnm sabah idrar testi yaptım negatif kan verip geldim çok heycanlıyım ama sanki negatif çıkacak ama umudumu kaybetmiycem:18::18::18::18::18:
çok haklısın canım bende uykuma yenik düşerim o yüzden çok geç vakte bırakmayız bebek işini 9 gıbı baslar 10 gıbı yıkanırım 10 bucuktan sonra uyuklamaya baslarım ama ılk baslarda bende dıyemezdım bırseyy ama işin ciddiyetının farkıonda degıl dı oda bende bazen dedıgım zaman kendımı kötu hıssederdım ama bıraz daha evlılıgın gunlerı gectıkce oturur bebegım yerıne
hadi kizlar havva icin birer ayetel kursi okuyalimmm
hadi kizlar havva icin birer ayetel kursi okuyalimmmben okudum allah kabul etsin
bugün adetime 3 gün kala yani kan testi yaptırdım ve sonuç 0, 100 negatif . Çok üzüldüm ama okuduklarım ve öğrendiklerim kadarıyla sanırım adetimin geçmesi sonuç için önemliymiş yardım edin arkadaşlar. Eşime güzel haberler vermek istiyorum. :2::18:
canim niye erken test yaptirdin ki beni yanlis anlama ne olur sen adetinin gecmesini bekle gelmezse yaptirirsin ... Su andada buyuk ihtimal negatif sayet ki bu ay gec yumurtladiysan gec dollenme olabilir sen reglinin geçmesini bekle
ayyyyyy kan mi verdinnnnçok heyecanliiiiii insss hamissindir
inşallah hayırlısıyla vardır canımmm
canım benim uykuya bişey demiyorum ben ona dedimki annenlerden erken kalkalı yeğenerinin doğum günüymüş kaldık öyle geç oldu ama bu demek değildir ki bu işi yapmayacaz . . . datlum bu arada ilişki günü duş alma ertesi gün al olur mu ben öyle yapıyorum öyle dedi burada bazı bayanlar ki deneyenlerde hamiş . . . .
hadi kizlar havva icin birer ayetel kursi okuyalimmmben okudum allah kabul etsin
işah cnm allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?