Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

illa kulağından böyle tutum getiyimde karnıma mı sokayım zorla

Üzülme cnm soğan suyundan iç folik asit kullan faydası olur belki,belki yumurtaların kendini hazırlıyordur bazısında öyle oluyormuş benimde kırmızılar geliyor ne hamişim

Üzülme cnm soğan suyundan iç folik asit kullan faydası olur belki,belki yumurtaların kendini hazırlıyordur bazısında öyle oluyormuş benimde kırmızılar geliyor ne hamişim

adet olsam rahim filmi çekicem ama olmadım ki bir türlü allahım sen sabır ver

Canım benim Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bu topikde uzun bekleyip hamile kalan tek insansin inanılmaz ümit oldu bizlerede Rabbim size vagislasin miniginizi
merhaba canım benim cinselliğe sadece çocuk için bakmamak lazım bence tabiki cocukta önemli ama evliliğin % de 80 i cinsellıktır zaten lutfen kocana çocuk ıcın degılde aşk ıcın yaklas bebğim
Helal kiz aşk la mikmik favorim benjm:)) cocuk icin yapilan mikmik bence evliliğide zarar verir
niye adet olmuyorum ya çıldırıcam

Antibiyotik bende geciktiriyor sendede yapmis olabilir canım

4 kasımda adet olmam lazımdı oda geçikrir ama bide hormanlardan da kayaklana biliyor erken yada geç adet olma aman sıkıldım artık bunlardan adet olsamda bir an önce rahim flmini çekerdim kısmet işte

Gamse sen hamilemisin

4 kasımda adet olmam lazımdı oda geçikrir ama bide hormanlardan da kayaklana biliyor erken yada geç adet olma aman sıkıldım artık bunlardan adet olsamda bir an önce rahim flmini çekerdim kısmet işte
Evet kısmet gercekten stres de tetikliyo antibiyotik bendeee 4 güne kadar geciktiriyor bu ay bende corek otu denicem belkinise yarar
Gamse sen hamilemisin

Hayır canim kırmızılar var suanda :)) hatta

bencede canım ben ne kadar çocuk olsun istesemde kocama aşkla yaklaşırım belki bu yüzden kopmuyoruz allahım bırgun mutlaka verır cocuk önemli olan bu anı yaşamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…