illa kulağından böyletutum getiyimde karnıma mı sokayım zorla
Üzülme cnm soğan suyundan iç folik asit kullan faydası olur belki,belki yumurtaların kendini hazırlıyordur bazısında öyle oluyormuş benimde kırmızılar geliyor ne hamişim
illa kulağından böyletutum getiyimde karnıma mı sokayım zorla
adet olsam rahim filmi çekicem ama olmadım ki bir türlü allahım sen sabır ver
İnşallah çok istiyorum
insallah canim dualarim hepinizle..
Sinir stres yapmayalım olacak inşallah
Canım benim Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bu topikde uzun bekleyip hamile kalan tek insansin inanılmaz ümit oldu bizlerede Rabbim size vagislasin miniginiziArkadaşlar merhaba ben yaklaşık 10 aydır gebelik için uğraşıyordum ama olmadığını görünce artık her ay ağlamaktan bıktım diye düşünerek şe girmeye karar verdim çok büyük bir şirkete müşteri ilişkileri uzmanı olarak başlayacaktım işi görüşmeleri düşünürken bebek pek aklıma gelmedi evraklarımı hazırlamak için akcğer filmi çekilmeye gidecekken korunmuyorum olurya hamileysem çook zararlı diye bir test yaptım başta tek çizgi çıktı aradan 5 dakka geçtikten sonra çift çizgide çıkınca şok oldum hataneye gittim kan testi yaptırdım ve hamişim:))biliyorum insanın elinde değil her ay stres yapıyoruz ama 1 ay düşünmedim üzülmedim kendimi iş bulmaya veerdim ve böyle benim mucize olarak adlandırdığım bi duyguyla karşı kaşıyayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Helal kiz aşk la mikmik favorim benjm:)) cocuk icin yapilan mikmik bence evliliğide zarar verirmerhaba canım benim cinselliğe sadece çocuk için bakmamak lazım bence tabiki cocukta önemli ama evliliğin % de 80 i cinsellıktır zaten lutfen kocana çocuk ıcın degılde aşk ıcın yaklas bebğim
niye adet olmuyorum ya çıldırıcam
Canım benim Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bu topikde uzun bekleyip hamile kalan tek insansin inanılmaz ümit oldu bizlerede Rabbim size vagislasin miniginizi
Helal kiz aşk la mikmik favorim benjm:)) cocuk icin yapilan mikmik bence evliliğide zarar verir
Antibiyotik bende geciktiriyor sendede yapmis olabilir canım
canım üzülme sağlık olsun antibiyotik etkilemis olabilir
Gamse sen hamilemisinCanım benim Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bu topikde uzun bekleyip hamile kalan tek insansin inanılmaz ümit oldu bizlerede Rabbim size vagislasin miniginizi
Helal kiz aşk la mikmik favorim benjm:)) cocuk icin yapilan mikmik bence evliliğide zarar verir
Evet kısmet gercekten stres de tetikliyo antibiyotik bendeee 4 güne kadar geciktiriyor bu ay bende corek otu denicem belkinise yarar4 kasımda adet olmam lazımdı oda geçikrir ama bide hormanlardan da kayaklana biliyor erken yada geç adet olma aman sıkıldım artık bunlardan adet olsamda bir an önce rahim flmini çekerdim kısmet işte
Gamse sen hamilemisin
Evet kısmet gercekten stres de tetikliyo antibiyotik bendeee 4 güne kadar geciktiriyor bu ay bende corek otu denicem belkinise yarar
Hayır canim kırmızılar var suanda :)) hatta
Canım benim Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bu topikde uzun bekleyip hamile kalan tek insansin inanılmaz ümit oldu bizlerede Rabbim size vagislasin miniginizi
Amin canim Allahim sağlıklı sihhatli veesin insHakkımızda hayırlı olsun.
Ufff sıkıldım
Ufff sıkıldım
Ufff sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?