oyle alistirdik gecen gitmek istemedim ayrilma derecesine geldik esimle kotu oldum ya
aahhh onu yok saysamm kp var elti vaar iki cocuk var kaynim var hepsini nasil gormezden gelicemm aklima hemen kv nin cirtlak sesiyle bagira cagira konusmasi geliyor deli oluyorum
ayy minik bebisimm nasilsinn..
evet canim kv kayinvalidee benimkini bi gorsen supurgesi eksik bi cadiii
onlar gibi olsam da vicik vicik oluyo sevmiyorim bende o kadar civikligi güler yüz gösterdikçe tepeme cikacaklar yakinda
üzülme kuzum ya geçen gün aynı şey benimde başıma geldi anlattım sana bizimde olacak sabırKizlar bebek mevlutunden geldim cok kotuyum herkez bebek sorup durdu agliycaktim aglayamadim elim ayagim titredi kayinvalidem yanimda ewe geldik bogazim sisti aglayamamaktan kendimi skmaktan 4bucuk arabasiyla gidicek o zaman kimse tutamicak beni cok guzel bi bebekti bende istiyorum cok imrendim gorunce hala yok mu sende demeleri bitirdi beni cok kotuyum :'(
Kizlar bebek mevlutunden geldim cok kotuyum herkez bebek sorup durdu agliycaktim aglayamadim elim ayagim titredi kayinvalidem yanimda ewe geldik bogazim sisti aglayamamaktan kendimi skmaktan 4bucuk arabasiyla gidicek o zaman kimse tutamicak beni cok guzel bi bebekti bende istiyorum cok imrendim gorunce hala yok mu sende demeleri bitirdi beni cok kotuyum :'(
ama onların oğluyla mutluyuz onlar doğurmuş büyütmüş bizim kocamız yapmış benım kv de çok gıcık ama napcan kocamız için uyum sağlamamız lazım
canim ne diyorum geçen gitmek istemediğimi söyledim esimle kotu oldum ayrilik derecesine geldi.... Kv burnunu sokmasa telde aglamista gelmicez diyince niye aglion yaa bu sefer gittigimizde resmi davrancam hep cevreye gülucukler sacan ben yok artik
ayy minik bebisimm nasilsinn..
30km var canim aramizda gidip kalmak deli ediyor beni
Kizlar bebek mevlutunden geldim cok kotuyum herkez bebek sorup durdu agliycaktim aglayamadim elim ayagim titredi kayinvalidem yanimda ewe geldik bogazim sisti aglayamamaktan kendimi skmaktan 4bucuk arabasiyla gidicek o zaman kimse tutamicak beni cok guzel bi bebekti bende istiyorum cok imrendim gorunce hala yok mu sende demeleri bitirdi beni cok kotuyum :'(
seninkde ayri bi cinsmis heee
iyi olamadin mi canim yaa dahaa kiyamamm sizeee
Oda bişeymi ben biri hamile dedim mi sakın hamilelere bebeklere heveslenme derdi genç olunca yakıştıraramamıştır herhalde kendine babanneliği
Cok zormus boyle toplum icine cikmak istemiyorum cok agrima gitti kv de birine istiyolar olmuyo dedi fisir fisir bi sekilde esime msj attim hemen isten cikip almaya geliyodu beni sorsam neden iyle dedin desem demedim oyle bsey der beni yalanci cikarir:'(üzülme kuzum ya geçen gün aynı şey benimde başıma geldi anlattım sana bizimde olacak sabır
sıkma canını tatlım elbet bizimde olcak bebeğimz bizde yapcaz mevlütlerimizi üzülme ağlama kıyamam sana kv gidince burya gel hemen konusalım aglamzsın acılırsın
canim ne diyorum geçen gitmek istemediğimi söyledim esimle kotu oldum ayrilik derecesine geldi.... Kv burnunu sokmasa telde aglamista gelmicez diyince niye aglion yaa bu sefer gittigimizde resmi davrancam hep cevreye gülucukler sacan ben yok artik
iyi olamadin mi canim yaa dahaa kiyamamm sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?