Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar bebek mevlutunden geldim cok kotuyum herkez bebek sorup durdu agliycaktim aglayamadim elim ayagim titredi kayinvalidem yanimda ewe geldik bogazim sisti aglayamamaktan kendimi skmaktan 4bucuk arabasiyla gidicek o zaman kimse tutamicak beni cok guzel bi bebekti bende istiyorum cok imrendim gorunce hala yok mu sende demeleri bitirdi beni cok kotuyum :'(

onlar gibi olsam da vicik vicik oluyo sevmiyorim bende o kadar civikligi güler yüz gösterdikçe tepeme cikacaklar yakinda

ama onların oğluyla mutluyuz onlar doğurmuş büyütmüş bizim kocamız yapmış benım kv de çok gıcık ama napcan kocamız için uyum sağlamamız lazım

üzülme kuzum ya geçen gün aynı şey benimde başıma geldi anlattım sana bizimde olacak sabır

sıkma canını tatlım elbet bizimde olcak bebeğimz bizde yapcaz mevlütlerimizi üzülme ağlama kıyamam sana kv gidince burya gel hemen konusalım aglamzsın acılırsın

ama onların oğluyla mutluyuz onlar doğurmuş büyütmüş bizim kocamız yapmış benım kv de çok gıcık ama napcan kocamız için uyum sağlamamız lazım

Oda bişeymi ben biri hamile dedim mi sakın hamilelere bebeklere heveslenme derdi genç olunca yakıştıraramamıştır herhalde kendine babanneliği

canim ne diyorum geçen gitmek istemediğimi söyledim esimle kotu oldum ayrilik derecesine geldi.... Kv burnunu sokmasa telde aglamista gelmicez diyince niye aglion yaa bu sefer gittigimizde resmi davrancam hep cevreye gülucukler sacan ben yok artik

ayy minik bebisimm nasilsinn..

30km var canim aramizda gidip kalmak deli ediyor beni

o kalma işi fena yaaa...ben iyi olmaya çalışıyorum, griple boğuşuyorum işte...

Allah anasına babasına bağışlasın cnm bebişi...üzülme ama Allah yazmıştır bi tarih onu beklemek zorundasın elden ne gelir...bol bol dua edecez...hem daha dur bakalım senin de bebek mevlütün olacak, sı kyvermek yok hemen...

Oda bişeymi ben biri hamile dedim mi sakın hamilelere bebeklere heveslenme derdi genç olunca yakıştıraramamıştır herhalde kendine babanneliği

hiç duyma onları boşver sen kendi hayatına bak onlar mutlaka burnunu sokmak istiyceklerrdir bırak kendınce soksun sen duymadıktan sonraaa konusur konusur susar

üzülme kuzum ya geçen gün aynı şey benimde başıma geldi anlattım sana bizimde olacak sabır
Cok zormus boyle toplum icine cikmak istemiyorum cok agrima gitti kv de birine istiyolar olmuyo dedi fisir fisir bi sekilde esime msj attim hemen isten cikip almaya geliyodu beni sorsam neden iyle dedin desem demedim oyle bsey der beni yalanci cikarir:'(
sıkma canını tatlım elbet bizimde olcak bebeğimz bizde yapcaz mevlütlerimizi üzülme ağlama kıyamam sana kv gidince burya gel hemen konusalım aglamzsın acılırsın

Yapcaz dimi bizde bizimde bebegimiz olcak dimi :'( :'(

Banada diyor eşimde alışsınlar artık diyorum bende seslenmiyor eşim bende öyle alıştırdım ilk zamanlar hergün ordaydık uzak bile değil 5 10 dklık yer yürüyerek ilk kahvaltımızı bile onlarla yaptık ilk zamanlar hep gelmemizi istediler şimdi alıştılar artık

evet resmiyet önemli çok yakınlık tez ayrılık derler yaa ondan resmi ol tatlım bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…