herkes çok durdun son günlerde sohbetimiz azaldı sankii
banada ole gelıyo :2:
herkes çok durdun son günlerde sohbetimiz azaldı sankii
aksama kv ye gudicez de sikinti basti malum
Ben laf atıyorum ses yok
iiiimmm ben subatta 23bitecekkk uuuu cok yaslanmisimmm 2yil 3aylik evliyim :123: sen?
evet sayfalar cok hızlı ılerlrdı dmiiiönceden sohbetlere yetişemezdik konular konuları açardı fikir alışverışlerimiz yoğun olurdu ama bir kaç gundur sakinlik oluyor
evim temiz canim ya
Kızlar ben geldim nasılsınıZ..
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 10 aydır gebelik için uğraşıyordum ama olmadığını görünce artık her ay ağlamaktan bıktım diye düşünerek şe girmeye karar verdim çok büyük bir şirkete müşteri ilişkileri uzmanı olarak başlayacaktım işi görüşmeleri düşünürken bebek pek aklıma gelmedi evraklarımı hazırlamak için akcğer filmi çekilmeye gidecekken korunmuyorum olurya hamileysem çook zararlı diye bir test yaptım başta tek çizgi çıktı aradan 5 dakka geçtikten sonra çift çizgide çıkınca şok oldum hataneye gittim kan testi yaptırdım ve hamişim:))biliyorum insanın elinde değil her ay stres yapıyoruz ama 1 ay düşünmedim üzülmedim kendimi iş bulmaya veerdim ve böyle benim mucize olarak adlandırdığım bi duyguyla karşı kaşıyayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
evet sayfalar cok hızlı ılerlrdı dmiii
ordamı kalcan
aahhh onu yok saysamm kp var elti vaar iki cocuk var kaynim var hepsini nasil gormezden gelicemm aklima hemen kv nin cirtlak sesiyle bagira cagira konusmasi geliyor deli oluyorum
orda kalcam elam yarin aksam donerim
aahhh onu yok saysamm kp var elti vaar iki cocuk var kaynim var hepsini nasil gormezden gelicemm aklima hemen kv nin cirtlak sesiyle bagira cagira konusmasi geliyor deli oluyorum
evet çocuk olunca günde iki uç kere süpürge
onlar gibi olsam da vicik vicik oluyo sevmiyorim bende o kadar civikligi güler yüz gösterdikçe tepeme cikacaklar yakinda
iiiimmm ben subatta 23bitecekkk uuuu cok yaslanmisimmm 2yil 3aylik evliyim :123: sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?