hiç duyma onları boşver sen kendi hayatına bak onlar mutlaka burnunu sokmak istiyceklerrdir bırak kendınce soksun sen duymadıktan sonraaa konusur konusur susar
olacak tabi canim onlara ciciler alcaz burda birbirimizle paylascaz sunu da alsak mi bunuda alsak mi olcak koca jica gobuslerimiz olcak gun gun bebisimizin buyudugunu hissedicex
Cok zormus boyle toplum icine cikmak istemiyorum cok agrima gitti kv de birine istiyolar olmuyo dedi fisir fisir bi sekilde esime msj attim hemen isten cikip almaya geliyodu beni sorsam neden iyle dedin desem demedim oyle bsey der beni yalanci cikarir:'(
Yapcaz dimi bizde bizimde bebegimiz olcak dimi :'( :'(
canim bak koskocaaa iki yil bitmiss her iki haftada bir gidiyoruz hafta sonlari kalip donuyoruz esimde surekli gitmek istiyo
bi dr a git bari cnm ya hamile olunca bünye zayıf düştu
bi dr a git bari cnm ya hamile olunca bünye zayıf düştu
Kizlar bebek mevlutunden geldim cok kotuyum herkez bebek sorup durdu agliycaktim aglayamadim elim ayagim titredi kayinvalidem yanimda ewe geldik bogazim sisti aglayamamaktan kendimi skmaktan 4bucuk arabasiyla gidicek o zaman kimse tutamicak beni cok guzel bi bebekti bende istiyorum cok imrendim gorunce hala yok mu sende demeleri bitirdi beni cok kotuyum :'(
Kayınvalidem neyse o aşırı değil babannesi ve halaları var eşimin aman allahım ben böyle fena insanlar görmedim yeminle bıktırdılar artık
canim bak koskocaaa iki yil bitmiss her iki haftada bir gidiyoruz hafta sonlari kalip donuyoruz esimde surekli gitmek istiyobebisim olsa hic gitmicemde
tmm canim yine haberdar et bizi
ayri mi yaptii yataginizi
amann takma tatlım insan bunlarrr ağzı torba değil ki büzesin yani ağzı olan konusur demişlerrrr etraftakileri dinleme bence hatta bir hikaya var bunla ilgili çok severim bende anlatmayı da dinlemeyide
ayri mi yaptii yataginiziyuhhh canim ya anlamiyorum ben o zaman evlendirmeyin ogullarinizi dizinizin dibinden ayrilmasinlar aaaa
İster istemez sinirimi bozuyorlar ben hiç seslenmediğim için tepeme çıktılar stres yapıyorum ister istemez.
senin günahlarını alıyorlar daha ne istiyorsun konussunlar bırak bebeğimmm onlar konussun sen kulağını kapat duyma onları erdemdir bence duyup ta cvp vermemek
katlanicaz mecbur canim ya ahhh ahhh söyle upp uzaklara gidesim var
Sabrım taşıcak birgün hayırlısı ya sabır diyorum
katlanicaz mecbur canim ya ahhh ahhh söyle upp uzaklara gidesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?