Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hiç duyma onları boşver sen kendi hayatına bak onlar mutlaka burnunu sokmak istiyceklerrdir bırak kendınce soksun sen duymadıktan sonraaa konusur konusur susar

Kayınvalidem neyse o aşırı değil babannesi ve halaları var eşimin aman allahım ben böyle fena insanlar görmedim yeminle bıktırdılar artık

tabikiiiiii kuşummm olcak tabiiii yapcaz herşeyiiii düğün bile yapcazzz yaaa unuttun muuu

canım çok olmamış sen evleneli olur bakalım daha sorununuz ne bilmiyorum ama 20 yıl olmayıp da çocuğu olan insanlar var bence daha erken bile

Kayınvalidem neyse o aşırı değil babannesi ve halaları var eşimin aman allahım ben böyle fena insanlar görmedim yeminle bıktırdılar artık

amann takma tatlım insan bunlarrr ağzı torba değil ki büzesin yani ağzı olan konusur demişlerrrr etraftakileri dinleme bence hatta bir hikaya var bunla ilgili çok severim bende anlatmayı da dinlemeyide

canim bak koskocaaa iki yil bitmiss her iki haftada bir gidiyoruz hafta sonlari kalip donuyoruz esimde surekli gitmek istiyo bebisim olsa hic gitmicemde

Aynen benim eşimde öyle canım ama ben annemlere gidincede gitmez işte biz kayınbabam yokken kalmıştık 2 3 gün ayrı yaptı yatağımızı ben çok şaşırmıştım o yüzden hiç gitmek istemiyorum niye kıskanılıyor anlamıyorum.

amann takma tatlım insan bunlarrr ağzı torba değil ki büzesin yani ağzı olan konusur demişlerrrr etraftakileri dinleme bence hatta bir hikaya var bunla ilgili çok severim bende anlatmayı da dinlemeyide

İster istemez sinirimi bozuyorlar ben hiç seslenmediğim için tepeme çıktılar stres yapıyorum ister istemez.

ayri mi yaptii yataginizi yuhhh canim ya anlamiyorum ben o zaman evlendirmeyin ogullarinizi dizinizin dibinden ayrilmasinlar aaaa

Aynen öyle cnm soğudum resmen ama 2.sinde dedimki madem ayrı yatıyoruz ben oturma odasınsa yatarım dedim şok olmuştum ama ne yapacan cnm sıkılıyor benimde gitmek istemiyorum.

İster istemez sinirimi bozuyorlar ben hiç seslenmediğim için tepeme çıktılar stres yapıyorum ister istemez.

senin günahlarını alıyorlar daha ne istiyorsun konussunlar bırak bebeğimmm onlar konussun sen kulağını kapat duyma onları erdemdir bence duyup ta cvp vermemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…