Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bugün kırmızılar geldi.. eşimle ben hazırlıklara başlıyoruz.. çörek otu kürünü kaba taslak biliyorum ama.. eşim için keçiboynuzu kürünü nasıl yapıcam ??? onuda netten ögrenirim ama asıl sorum şu.. keçiboynuzu tüm tüm yensemi daha etkili olur, o suya katılıp kaynattıgımız kürümü daha iyi oluyor??

İnşallah bidahaki ay olur .

şimdi çıkmam lazım ama bilenler yazsın lütfen bu akşam başlıcaz biz...

olacak tabi canim onlara ciciler alcaz burda birbirimizle paylascaz sunu da alsak mi bunuda alsak mi olcak koca jica gobuslerimiz olcak gun gun bebisimizin buyudugunu hissedicex
Olsun canim ya olsun hissedelim bebegimizi nasil buyutcegimizi konusalim simaralim naz yapalim tadini cikaralim artik...:'(
tabikiiiiii kuşummm olcak tabiiii yapcaz herşeyiiii düğün bile yapcazzz yaaa unuttun muuu
Olsunda canim bi olsunda canim cok yandi bgun cok acidi canim :'(
canım çok olmamış sen evleneli olur bakalım daha sorununuz ne bilmiyorum ama 20 yıl olmayıp da çocuğu olan insanlar var bence daha erken bile

Oyle canim ama olmayinca umitsizlesiyosun 1yildir istiyoruz cocuk hi bi sorun yok ama olmuyo :'(

Bizimde 1yıl olacak neredeyse ama stres yapmayalım olacak diyelim

anlıyorum senı canımm allaha ne çok dua ettin demi bugun allahım benımde bebeğim olsun die hemen bebek sahibi olsaydın allaha bu kadr cok dua edıp ona bu kadr cok yakın olamıycaktın gec bebek sahıbı olmaktada vardır bır hayır kusum mutlaka olcak bebeğimiz oda bıze gelme gununu beklıyor

olur inşallah ya sıkma canını stres yapınca çok takıncada olmuyo diolar soranlarada istemiyoruz de onlara ne oluyo senin çocuğun var yada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…