sabır sabır allah peygmber sabrı versin herkese hyatımmm
kızlar bugün kırmızılar geldi.. eşimle ben hazırlıklara başlıyoruz.. çörek otu kürünü kaba taslak biliyorum ama.. eşim için keçiboynuzu kürünü nasıl yapıcam ??? onuda netten ögrenirim ama asıl sorum şu.. keçiboynuzu tüm tüm yensemi daha etkili olur, o suya katılıp kaynattıgımız kürümü daha iyi oluyor??
İnşallah bidahaki ay olur .
kızlar bugün kırmızılar geldi.. eşimle ben hazırlıklara başlıyoruz.. çörek otu kürünü kaba taslak biliyorum ama.. eşim için keçiboynuzu kürünü nasıl yapıcam ??? onuda netten ögrenirim ama asıl sorum şu.. keçiboynuzu tüm tüm yensemi daha etkili olur, o suya katılıp kaynattıgımız kürümü daha iyi oluyor??
İnan ben ne sabırlıymış ha öyle diyoru çoğu zaman
Olsun canim ya olsun hissedelim bebegimizi nasil buyutcegimizi konusalim simaralim naz yapalim tadini cikaralim artik...:'(olacak tabi canim onlara ciciler alcaz burda birbirimizle paylascaz sunu da alsak mi bunuda alsak mi olcak koca jica gobuslerimiz olcak gun gun bebisimizin buyudugunu hissedicex
Olsunda canim bi olsunda canim cok yandi bgun cok acidi canim :'(tabikiiiiii kuşummm olcak tabiiii yapcaz herşeyiiii düğün bile yapcazzz yaaa unuttun muuu
canım çok olmamış sen evleneli olur bakalım daha sorununuz ne bilmiyorum ama 20 yıl olmayıp da çocuğu olan insanlar var bence daha erken bile
Olsun canim ya olsun hissedelim bebegimizi nasil buyutcegimizi konusalim simaralim naz yapalim tadini cikaralim artik...:'(
Olsunda canim bi olsunda canim cok yandi bgun cok acidi canim :'(
Oyle canim ama olmayinca umitsizlesiyosun 1yildir istiyoruz cocuk hi bi sorun yok ama olmuyo :'(
Ayyy canim mandalina cektiiii
dusunce gucumle yedimAyyy canim mandalina cektiiii
yollim ben sana :)
Olsun canim ya olsun hissedelim bebegimizi nasil buyutcegimizi konusalim simaralim naz yapalim tadini cikaralim artik...:'(
Oyle canim ama olmayinca umitsizlesiyosun 1yildir istiyoruz cocuk hi bi sorun yok ama olmuyo :'(
dusunce gucumle yedimhahahaa
Ayyy canim mandalina cektiiii
ins guzel seyler oluyordur bana canimm merakla bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?