Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

uff yaa bende hic bisey yok sol kasik batmasi ve goguslerim aciyo bu reglden oncede oluyo gerci bugun mutfakta miden bulandi ogurtu geldi limon kolonyasi ile gecirdim yaas bunlarin hepsi psikolojik mii

psikolojik diyelim ama sen mi mideni bulandırttın ya da göğüs acısı, sol kasık ağrısını sen mi yapıyosun? belirti belirtidir cnm, oturup kendi kendine belirti yaratmazsan olabilir yani...az kaldı batına da yaaa

iyi akşamlar kızlar nbrr kırmızılar gelmedi hala inş gelmezde mide bulantım falan yok bnm sadece göğüs hassasiyeti ve ara ara gelen bi kasık ağrısı var bakalım nolcakk ptesi bi an önce gelde varmı yokmu öğreniyim beklemek çok zorr

nassınız arkadşalrım yaww ben iki topiğe birden yetişemiyom kusurıma bakmayın ateş topiğinde takılabiliyorum bu ara zaten bağlantım pek iyi değil
nasılsınız neler var yeni hamişler varmidur banada deyin hele ???

şimdilik aynı canım bildiğin gibi kan testı yaptıracak bir iki arkadaşımız var önümüzdeki hafta belli olcak hayırlısıyla !!!!!!
sen nasılsın ben ateş ölçme topiğine bir kez girdim kendini bilmezzleer oduğu için gimiyorum cnm

kızlar ne dersiniz hangisini yapalım

kızlar ne dersiniz hangisini yapalım

slm kızlarr giremiyom bu ara ama ara takip ediyom kizlerri
deniz bacım etkili olan suyu k.bynuzunun suyunu içir ben yaptım nasl yapılcagını biliyosun deilmi istersen bi kısa anlatayım hazır su olcak önceden onu kaynat sogusun snra başla caydanlıgın küçk demliginde 1,5 su bardagı suyu koy kaynasın kaynaynca 7-8 tane k.bynuzunu at 3 dk kaynat balımm 20 dk beklet sonra soguyunca bismilla desin içsin esin inşşşş şifa olur balımm bide k.bynuzunu küçük küçük kırın tüm olmuyacak senin için girdim baktım cvp yok ben yazayım dedim hepinizi seviyorum öptüm byy

Kizlar nabersiniz.... yarin kirmizilar gelmezse pazartesi test yapayim sabah ise gitmeden diyorum

ne tesadüf ben de ilk hamileliğimi böyle öğrenmiştim,akciğer filmi çekilecekti,ne olur ne olmaz diye kan tahlili yapıldı,hatta şaşırdılar
göğüs hast. doktoru neden bhcg tahlili istemiş diye :) doktora tahlil sonuçlarını verince hayırlı olsun deyip jinekolojiye yollamıştı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…