banada saatler dklar dursun istiyomm iki saat sonra gidicez kv yeben hala sac bas daginik esofmanlarla oturuyorum hic hazirlanmak istemiyorum
aaaayyyyy çok heyecanliiiiii
kiskansinlar dimi beni :37 hehehee
inşallah hayırlı olurda bizde yaparız
senin akintin olmus muydu batindab önce canim
uff yaa bende hic bisey yok sol kasik batmasi ve goguslerim aciyo bu reglden oncede oluyo gerci bugun mutfakta miden bulandi ogurtu geldi limon kolonyasi ile gecirdim yaas bunlarin hepsi psikolojik mii
yok diyorum kasigim agrimiyoo ama gercekten agriyo yaa neyse bekleyip gorcez
yok diyorum kasigim agrimiyoo ama gercekten agriyo yaa neyse bekleyip gorcezseninde kafanı sisiriyorum hasta hasta
teşekkür ederim canim...
Ben yavastan cikayimmm optum sizi kendinize ii bakin sevgiyle sariyorum hepucugunuzu
nassınız arkadşalrım yaww ben iki topiğe birden yetişemiyom kusurıma bakmayın ateş topiğinde takılabiliyorum bu ara zaten bağlantım pek iyi değil
nasılsınız neler var yeni hamişler varmidur banada deyin hele ???
kızlar bugün kırmızılar geldi.. eşimle ben hazırlıklara başlıyoruz.. çörek otu kürünü kaba taslak biliyorum ama.. eşim için keçiboynuzu kürünü nasıl yapıcam ??? onuda netten ögrenirim ama asıl sorum şu.. keçiboynuzu tüm tüm yensemi daha etkili olur, o suya katılıp kaynattıgımız kürümü daha iyi oluyor??
kızlar ne dersiniz hangisini yapalım
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 10 aydır gebelik için uğraşıyordum ama olmadığını görünce artık her ay ağlamaktan bıktım diye düşünerek şe girmeye karar verdim çok büyük bir şirkete müşteri ilişkileri uzmanı olarak başlayacaktım işi görüşmeleri düşünürken bebek pek aklıma gelmedi evraklarımı hazırlamak için akcğer filmi çekilmeye gidecekken korunmuyorum olurya hamileysem çook zararlı diye bir test yaptım başta tek çizgi çıktı aradan 5 dakka geçtikten sonra çift çizgide çıkınca şok oldum hataneye gittim kan testi yaptırdım ve hamişim:))biliyorum insanın elinde değil her ay stres yapıyoruz ama 1 ay düşünmedim üzülmedim kendimi iş bulmaya veerdim ve böyle benim mucize olarak adlandırdığım bi duyguyla karşı kaşıyayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?