şimdilik aynı canım bildiğin gibi kan testı yaptıracak bir iki arkadaşımız var önümüzdeki hafta belli olcak hayırlısıyla !!!!!!
sen nasılsın ben ateş ölçme topiğine bir kez girdim kendini bilmezzleer oduğu için gimiyorum cnm
kızlar önceki gün son çalışmamızı yaptık bekliyoruz artık,bat 25 kasım hadi Bismillah...
niye kız nolduki Allah Allah sohbetler gayet güzel neden öyle dedin? :44::44:
nassın arkadaşım iyimisin ? sen hangi burçtun yaa?:44:
iyiyim bebeeem sen nasılsın,ben Başaktım yükselen ikizler canım,sen?
iyidir kuzu noolsun aynı hareketlere dvm
hee ok ikizleri severim enteresan kişilikler oluyorlar böyle hayatımda iz bırakmış ikizler vardır yani..
ben akrep yükselende akrep... yedim bitirdim anlıyceen kendimi
akrep kadını heee,hem de çifte kavrulmuş,güçlü kişiliktir çevremden tanıdığım akrepleri düşününce...kocana Allah kolaylık versin :)
benimki yengeç garibim. duygusaaaal,benim tam tersim...kız da balık iki su grubunun arasında kaldım.
İkizler burcundan zaten evde bitane var, arada yoruyo beni şimdi minişim de ikizler olacak Allahın izniyleee hem de kocişin d.gününde gelme ihtimali var, ayyyyy ben kendimi nerelere atsam bilemedim :)))
hem de ne aşk,ilk dönemler anne anne'ydi,yavaş yavaş elektra kompleksine bağlamaya başladı,ayynenn öyle ona diyorum zaten "ben bile kendimi anlayıp tahammül edemiyorum iyi sen ediyorsun" diye
ayyyy desene kızın babasına aşık babasıda ona ikisi süper anlaşırlar.. inş bi oğlun olur şöööyle kova yada yay oda sana aşık
valla bu ay tutarsa aslan olacak sanırsam,gelecek ay başak ayyy öyle olursa dadından yinmez,hem oğlan hem de burcumdan...
hakketen haa beni anca bi oğlan paklar bu durumda..
İkizler burcundan zaten evde bitane var, arada yoruyo beni şimdi minişim de ikizler olacak Allahın izniyleee hem de kocişin d.gününde gelme ihtimali var, ayyyyy ben kendimi nerelere atsam bilemedim :)))
tabii cnm evdeki eşitlik sağlanır işte.. benim eşimde aslan bu arada oğlumda koç kimse bana aşık değil yanii
eşim çok kendinisevip-düşünen bi tip, oğlumda inatçının teki
sen hangi burçsun taze anniş?
sen benden de betermişin,ben ikisi aynı gruptan diyodum,seninki bizzat aynı burçtan...bir de aynı günde, aynı saatte doğuruyomuşun yükseleni de tutuyomuş :) hemen guinnesi arıyosun öyle bi durumda,rekorunu kaydettiriyosun,biz de bu olaya başından beri şahittik diye havamızı atıyoruz :)
ben yay burcuyum cnm hem de tüm özelliklerini taşıyorum. eşim yoruyor beni yaaa arada, ikizler zor bi burç ona göre zor olan yay...
ayyy sorma cnm yaa ayarlasam bu kadar olmazdı :) rekorlar kitabına girmek için bi nedenim var umarım 2. bebiş de 2.nedenim olmaz :)))))))
dur birinciyi bir doğur hele...ikincide de öyle olursa, sizi ailece özel bir ortamda incelemeye alırlar artık :)
oğlun daha çok küçük de ondan,büyüdükçe nasıl aşık olacak sana gör,hele de babası kendini bu kadar sevmeye devam ederse...
bk aslanın özelliklerini de öğrenmiş oldum bu arada...hani bu ay tutarsa diye
ben yay burcuyum cnm hem de tüm özelliklerini taşıyorum. eşim yoruyor beni yaaa arada, ikizler zor bi burç ona göre zor olan yay...
ayyy sorma cnm yaa ayarlasam bu kadar olmazdı :) rekorlar kitabına girmek için bi nedenim var umarım 2. bebiş de 2.nedenim olmaz :)))))))
orası da doğru valla, kaç gündür gripliyim ilaç alamıyorum üstüne üstlük bi de elim yandı dün ona da ilaç süremiyorum... fenalardayım hayırlısıyla geçse de 7 ay çabucacık gelse benim miniş...
bilmem bakalım şimdilik oda babasına aşık bi kızım olaydı şööley yengeç burcu ohhh negüzel olurdu
ikizlerin erkekleri beğenilir aslında karakter olarak bilmem.. ama dur şikayet eden bi arkadaşım vardı kocası ikizlerdi olabiliyo demek napcan anacım o sana sen ona sabretceniz demek hangimizinki yormuyorki
daha dur kız yolun başındasın ben son ayy delirmiştim sıkıntıdan ülen en son kendimi ameliyat edip alacam ordan diyodum
orası da doğru valla, kaç gündür gripliyim ilaç alamıyorum üstüne üstlük bi de elim yandı dün ona da ilaç süremiyorum... fenalardayım hayırlısıyla geçse de 7 ay çabucacık gelse benim miniş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?