Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar önceki gün son çalışmamızı yaptık bekliyoruz artık,bat 25 kasım hadi Bismillah...

niye kız nolduki Allah Allah sohbetler gayet güzel neden öyle dedin? :44::44:

kızlar önceki gün son çalışmamızı yaptık bekliyoruz artık,bat 25 kasım hadi Bismillah...

nassın arkadaşım iyimisin ? sen hangi burçtun yaa?:44:

iyiyim bebeeem sen nasılsın,ben Başaktım yükselen ikizler canım,sen?

iyidir kuzu noolsun aynı hareketlere dvm
hee ok ikizleri severim enteresan kişilikler oluyorlar böyle hayatımda iz bırakmış ikizler vardır yani..
ben akrep yükselende akrep... yedim bitirdim anlıyceen kendimi

iyidir kuzu noolsun aynı hareketlere dvm
hee ok ikizleri severim enteresan kişilikler oluyorlar böyle hayatımda iz bırakmış ikizler vardır yani..
ben akrep yükselende akrep... yedim bitirdim anlıyceen kendimi

akrep kadını heee,hem de çifte kavrulmuş,güçlü kişiliktir çevremden tanıdığım akrepleri düşününce...kocana Allah kolaylık versin :)
benimki yengeç garibim. duygusaaaal,benim tam tersim...kız da balık iki su grubunun arasında kaldım.

İkizler burcundan zaten evde bitane var, arada yoruyo beni şimdi minişim de ikizler olacak Allahın izniyleee hem de kocişin d.gününde gelme ihtimali var, ayyyyy ben kendimi nerelere atsam bilemedim :)))

ayynenn öyle ona diyorum zaten "ben bile kendimi anlayıp tahammül edemiyorum iyi sen ediyorsun" diye
ayyyy desene kızın babasına aşık babasıda ona ikisi süper anlaşırlar.. inş bi oğlun olur şöööyle kova yada yay oda sana aşık

hem de ne aşk,ilk dönemler anne anne'ydi,yavaş yavaş elektra kompleksine bağlamaya başladı,
valla bu ay tutarsa aslan olacak sanırsam,gelecek ay başak ayyy öyle olursa dadından yinmez,hem oğlan hem de burcumdan...
hakketen haa beni anca bi oğlan paklar bu durumda..

Son düzenleme:
valla bu ay tutarsa aslan olacak sanırsam,gelecek ay başak ayyy öyle olursa dadından yinmez,hem oğlan hem de burcumdan...
hakketen haa beni anca bi oğlan paklar bu durumda..

tabii cnm evdeki eşitlik sağlanır işte.. benim eşimde aslan bu arada oğlumda koç kimse bana aşık değil yanii
eşim çok kendinisevip-düşünen bi tip, oğlumda inatçının teki

İkizler burcundan zaten evde bitane var, arada yoruyo beni şimdi minişim de ikizler olacak Allahın izniyleee hem de kocişin d.gününde gelme ihtimali var, ayyyyy ben kendimi nerelere atsam bilemedim :)))

sen benden de betermişin,ben ikisi aynı gruptan diyodum,seninki bizzat aynı burçtan...bir de aynı günde, aynı saatte doğuruyomuşun yükseleni de tutuyomuş :) hemen guinnesi arıyosun öyle bi durumda,rekorunu kaydettiriyosun,biz de bu olaya başından beri şahittik diye havamızı atıyoruz :)

tabii cnm evdeki eşitlik sağlanır işte.. benim eşimde aslan bu arada oğlumda koç kimse bana aşık değil yanii
eşim çok kendinisevip-düşünen bi tip, oğlumda inatçının teki

oğlun daha çok küçük de ondan,büyüdükçe nasıl aşık olacak sana gör,hele de babası kendini bu kadar sevmeye devam ederse...
bk aslanın özelliklerini de öğrenmiş oldum bu arada...hani bu ay tutarsa diye

sen hangi burçsun taze anniş?

ben yay burcuyum cnm hem de tüm özelliklerini taşıyorum. eşim yoruyor beni yaaa arada, ikizler zor bi burç ona göre zor olan yay...

ayyy sorma cnm yaa ayarlasam bu kadar olmazdı :) rekorlar kitabına girmek için bi nedenim var umarım 2. bebiş de 2.nedenim olmaz :)))))))

dur birinciyi bir doğur hele...ikincide de öyle olursa, sizi ailece özel bir ortamda incelemeye alırlar artık :)

dur birinciyi bir doğur hele...ikincide de öyle olursa, sizi ailece özel bir ortamda incelemeye alırlar artık :)

orası da doğru valla, kaç gündür gripliyim ilaç alamıyorum üstüne üstlük bi de elim yandı dün ona da ilaç süremiyorum... fenalardayım hayırlısıyla geçse de 7 ay çabucacık gelse benim miniş...

bilmem bakalım şimdilik oda babasına aşık bi kızım olaydı şööley yengeç burcu ohhh negüzel olurdu

ikizlerin erkekleri beğenilir aslında karakter olarak bilmem.. ama dur şikayet eden bi arkadaşım vardı kocası ikizlerdi olabiliyo demek napcan anacım o sana sen ona sabretceniz demek hangimizinki yormuyorki

daha dur kız yolun başındasın ben son ayy delirmiştim sıkıntıdan ülen en son kendimi ameliyat edip alacam ordan diyodum

ya arada ne yapacağını kestiremiyosun ki adamın, değişken bi burç ya...

daha dur kız yolun başındasın ben son ayy delirmiştim sıkıntıdan ülen en son kendimi ameliyat edip alacam ordan diyodum

yok ben şimdi biraz çekiyorum ya ondan çabucak gelsin istiyorum, bulantı kusma kasık ağrısı mide yanması var bol bol

çok geçmiş olsun,bak ben hiç ilaç kullanmam ağrı kesici dahil,aileden gelen bir alışkanlık,böyle durumlarda bal, zencefil,zerdeçal,çörekotu, karıştır her sabah aç karnına bir iki kaşık ye,çok iyi geliyor,antibiyotik olarak da sarımsak kullanırım,günde 3 diş yutarım,tansiyon sorunun varsa tok karnına al.bir de bu yanık olayı için çok ilginç bişey duydum,buzdolabına bir kavanoz un koyuyormuşsun, elin yanar yanmaz çıkarıp elini içine daldırıyormuşsun,ne yanık kalıyomuş,ne iz denemedim ama aklımızda bulunsun.
çok geçmiş olsun dikkat et kendine,büyüklerimizn de dediği gibi;sen iki canlısın :)

Burclara dalmissiniz yine.. )

Eger hamileligim devam ederse annesi gibi yengec olcak minisimm ayni gune denk getiremem sanirim ama yengec iyidir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…