ya arada ne yapacağını kestiremiyosun ki adamın, değişken bi burç ya...
yok ben şimdi biraz çekiyorum ya ondan çabucak gelsin istiyorum, bulantı kusma kasık ağrısı mide yanması var bol bol
bilmem bakalım şimdilik oda babasına aşık bi kızım olaydı şööley yengeç burcu ohhh negüzel olurdu
erkekler aklı erdikçe babasıyla çatışıp,annesiyle kaynaşıyo şekerim,iki erkekle aynı evde yetişmiş bi tecrübe var burda
çok geçmiş olsun,bak ben hiç ilaç kullanmam ağrı kesici dahil,aileden gelen bir alışkanlık,böyle durumlarda bal, zencefil,zerdeçal,çörekotu, karıştır her sabah aç karnına bir iki kaşık ye,çok iyi geliyor,antibiyotik olarak da sarımsak kullanırım,günde 3 diş yutarım,tansiyon sorunun varsa tok karnına al.bir de bu yanık olayı için çok ilginç bişey duydum,buzdolabına bir kavanoz un koyuyormuşsun, elin yanar yanmaz çıkarıp elini içine daldırıyormuşsun,ne yanık kalıyomuş,ne iz denemedim ama aklımızda bulunsun.
çok geçmiş olsun dikkat et kendine,büyüklerimizn de dediği gibi;sen iki canlısın :)
bilmem bakalım şimdilik oda babasına aşık bi kızım olaydı şööley yengeç burcu ohhh negüzel olurdu
erkekler aklı erdikçe babasıyla çatışıp,annesiyle kaynaşıyo şekerim,iki erkekle aynı evde yetişmiş bi tecrübe var burda
ayyyy yok kız çatışmasın inş iyi olsunlar çok iyi hemde bana aşık olmasada olur erkek çocuğun hayatında baba çok önemliymiş
ben kendime yeterim zaar
aynen ikizler için öyle derler bilemicem benimkiler arkadaşılklarım vardı iyiydi yani evlilik ayrı bişe ama aklıma geldi öncelerden biri vardı gider gelir işyerime teklif edecekmi etmeyecekmi kendi kendimi yemiştim hem gelliyordu ziyarete haftada 2 kere hemde hiç o konulara girmezdi kanser ettiydi beni en son kovdum onu kibarca tabiiama hala merak ederim niyeti neydi diye aradan geçmiş 10 sene
aynen ikizler için öyle derler bilemicem benimkiler arkadaşılklarım vardı iyiydi yani evlilik ayrı bişe ama aklıma geldi öncelerden biri vardı gider gelir işyerime teklif edecekmi etmeyecekmi kendi kendimi yemiştim hem gelliyordu ziyarete haftada 2 kere hemde hiç o konulara girmezdi kanser ettiydi beni en son kovdum onu kibarca tabiiama hala merak ederim niyeti neydi diye aradan geçmiş 10 sene
ayyyy yok kız çatışmasın inş iyi olsunlar çok iyi hemde bana aşık olmasada olur erkek çocuğun hayatında baba çok önemliymiş
ben kendime yeterim zaar
evet babası özgüven konusunda çok önemli gerçekten,babası tarafından takdir görmeyen,horlanan erkekler pasif,özgüvensiz oluyor.
siz aşk üçgenine düşün inşallah,sonra kızın gelsin,kareyi tamamlayın :) onlar erkek erkeğe tavla oynaken,siz mutfakta kek pişirin :)
dimi kıızz olmuşum 5 senelik evlibiz kızların bu hikayeleri hiç bitmez zaten :) belki hoşlanıyodu ama çekiniyodu söyleyemiyodu...
adam korkmuştur senden de ondan açılamamıştır,baksana kovmuşun en sonunda :) benim ev arkadaşım ikizlerdi,müdürüm ikizlerdi şimdi de kardeşimin karısı ikizler, çooook tecrübeliyim ikizler konusunda yani..zor insanlardır ama güvenilirlerdir,en azından benimkiler öyle çıktı..
sen harika bişeysin cnm yaaa, unu ben denerim mutfakta sakar olduğum için çok çok yakında sana söylerim geçirip geçirmediğini :) ben de nane limon elma kaynattım bi kaşık bal katıp içtim iyi geldi gibi toparlandım sanki biraz...cnm çok saol inşallah geçer de rahatlarım...
evet babası özgüven konusunda çok önemli gerçekten,babası tarafından takdir görmeyen,horlanan erkekler pasif,özgüvensiz oluyor.
siz aşk üçgenine düşün inşallah,sonra kızın gelsin,kareyi tamamlayın :) onlar erkek erkeğe tavla oynaken,siz mutfakta kek pişirin :)
inşşşş kuzu ama bizimki tavla bilmez onun hayali oturup birlikte supernatural bide kurtlar vadisi izleyeceklermiş oğluyla
dimi kıızz olmuşum 5 senelik evlisöyleseymiş cnm Allah Allah millet bile çıkıyoruz sanmaya başladı okadar sık gelmeye sonradaaa geçti bolunun pazarı sür eşeği nere istersen
adam dediğin kızdan korkmaz yaww izzet gibi çığırıcan "seviyorum hüleeeeeeyyyynnn"
bide isatnbulda okuduğum zamanlardan kalma ikizler arkadaşım vardı ne fena bi kızdı ama varyaaa hep kural bozma peşinde bende uyduydum onaheyyy gidi günler... yaşlandım yaaaaaa AL yine döndüm başa
ya yaşlandım deyip durma bak bozuluyorum,ben napıyım,sen 26 mıydın? ben 35 im nolacak şimdi,adamı komplekse sokma..gidip kendime huzurevinden yer mi ayırtsam acep şimdiden :) ya bana derlerse,sizi müzeler müdürlüğüne yönlendirelim,orası daha iyi anlar diye :)
ben de çok izlerdim onu yaa,Dean Winchester'ın hastasıyız bu arada,tatlı şey :)inşşşş kuzu ama bizimki tavla bilmez onun hayali oturup birlikte supernatural bide kurtlar vadisi izleyeceklermiş oğluyla
ben de çok izlerdim onu yaa,Dean Winchester'ın hastasıyız bu arada,tatlı şey :)inşşşş kuzu ama bizimki tavla bilmez onun hayali oturup birlikte supernatural bide kurtlar vadisi izleyeceklermiş oğluyla
ben de çok izlerdim onu yaa,Dean Winchester'ın hastasıyız bu arada,tatlı şey :)
ayyyynen ama sadece birlikte izlediğimiz içi kesinlikle çaktırmıyoruz
yok canımm sen bana bakma bugün eşimlede konuşuyoduk dedim ben iyi değilim bu bakım ürünlerine çok para harcıyorum ve aynaya baktıkça tekrar tekrar nefret ediyorum kendimden napıcam ben? adamda orjinal fikir yokki "yapma ozaman" dedi çıktı işin içinden bu aralar bendeki özgüvensizlik ve kendini beğenmeme had safhada yani psikolojik yardım alma evresindeyim ama alamam... ne etcem bilmem Allah korusun elime bi para geçse soluğu estetik cerrahta alıcam o derece:111: :111:
Burclara dalmissiniz yine..)
Eger hamileligim devam ederse annesi gibi yengec olcak minisimmayni gune denk getiremem sanirim ama yengec iyidir )
ya daha önce de böyle bir konu konuşmuştuk senle o zaman da dediydim yine diyorum,seni görsem kesin "neresini beğenmiyo acaba bu?" diyeceğim bir tipsindir..ben senin özelliklerine baktğımda kızıl diye gördüydüm yanlış hatırlamıyosam,bi defa kızıl saç kullanabiliyosan,zaten nadir bulunan bi tipsindir,herkese gitmez biliyosun.erkeklerden bu konuda fikir bekleme zaten,benimkine nasıl olmuşum diye sorsam çok güzel der,nerem farklı desem bilmez o derece,laf olsun,yorum olsun işte...ben de kocamın yanında özgüven sorunu yaşarım mesela,herkes onun çok yakışıklı olduğunu söyler durur,kızı gezdirirken genç kızlar durup durup bizim kızı severler mesela :) yanına yakışmıyorum hissine kapılırım bazen,yani dönem dönem hepimizde olan bişey bu,Angelina Jolie gibi olsan da bu hissi yaşayacaksın yapacak bişey yok,aynaya bakıp ay ne çirkinim diyeceksin,gerçek olmadığı halde,hadii silkelen şimdi ve ne kadar güzel olduğunu gör...daha da kabul etmiyosan sana kendi resmimi yollarım,birden Miss Universe bandı takıp gezmeye başlarsın evin içinde :)
kıızz Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni gece gece Allahta seni güldürsün
yaa canım benim sorunumu ,nedenini,kaynağını hepsini biliyorum benim annem çok güzel bi kadın yeşil gözlü,sarışın,dudaklar desen Jolie, yanii fıstık gibi hatundur ama ben acayip şanslıolarak babaya benzerim standart kara kaş kahve göz ve cilt sorunu olarak ne ararsan var,ön dişimde yamukluk var hafif,saçlarım beyazladı çok ,böööyle nerden tutsan elinde kalır gibi tek avuntum fazla kilom yok hatta karnım dümdüz diyebilirim boyda fena sayılmaz.. ama hayatım boyunca anneyle kıyaslanmak yaşta ilerleyince iyice basıyor insanı.. yaa düşün annemi görüp "bunun kızıda güzeldir" diye görmeye gelenler oldu yaa
neyse yapacak fazla bişe yok Allahtan inancımız var züğürt avuntusu yapıp "naaaapalım sağlımız yerinde" deyip takılcezz
şimdi de ben gülüyorum zira tam tersi bir durum da bizde geçerli,babam çok hoştur,heykel gibi yüz hatları var,burnu estetikli gibi,
ablam ona çekmiş velhasılı sülalenin en güzel kızı olarak adledilir kendileri,ben de annem...dudak desen kıl,burun desen bak o normaldi,kırıldı şimdi yamuk ameliyat oldum ama sadece kanalları kemikten temizleyip nefes almamı sağladılar,şeklini düzeltmediler estetiğe giriyomuş falan filan uzun hikaye,dişler hem alt hem üst birbirine geçmiş durumda tel takılacak,araştırıyoruz şu anda,yirmilikler çıkınca oldu o da çeneler darmış,dişler sıkışmış,kaş-kirpik açık renk anca rimelle filan varlıklarını ispat edebiliyorum:) cilt çiğ beyaz saç kapkara daha sayayım mı,mesela kardeşim bana Adams ailesinin hanımı derdi :) ondan tamamen habersiz okuldan bir arkadaşım adımı Lidya koydu,Adams ailesinin kızının adı diye :) amaaa bu halimle yakışıklıyı kaptım bakşaka bi yana dediğin gibi sağlıklıyız,bariz bir lekemiz,izimiz yok suratımızda,buna şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?