şimdi de ben gülüyorum zira tam tersi bir durum da bizde geçerli,babam çok hoştur,heykel gibi yüz hatları var,burnu estetikli gibi,
ablam ona çekmiş velhasılı sülalenin en güzel kızı olarak adledilir kendileri,ben de annem...dudak desen kıl,burun desen bak o normaldi,kırıldı şimdi yamuk ameliyat oldum ama sadece kanalları kemikten temizleyip nefes almamı sağladılar,şeklini düzeltmediler estetiğe giriyomuş falan filan uzun hikaye,dişler hem alt hem üst birbirine geçmiş durumda tel takılacak,araştırıyoruz şu anda,yirmilikler çıkınca oldu o da çeneler darmış,dişler sıkışmış,kaş-kirpik açık renk anca rimelle filan varlıklarını ispat edebiliyorum:) cilt çiğ beyaz saç kapkara daha sayayım mı,mesela kardeşim bana Adams ailesinin hanımı derdi :) ondan tamamen habersiz okuldan bir arkadaşım adımı Lidya koydu,Adams ailesinin kızının adı diye :) amaaa bu halimle yakışıklıyı kaptım bakşaka bi yana dediğin gibi sağlıklıyız,bariz bir lekemiz,izimiz yok suratımızda,buna şükür...
haaa bak dediğin gibi fiziğim iyidir,benim de karnım dümdüz hem de sezeryan olduğum halde,ablamdan daha uzunum,giydiğim herşey cuk oturur ve yakışır bu da benim tesellim :)
ee kııızz baksana biz gitgide hakket miss turkey ilan etcez kendimizianlattığın gibi bembeyaz ve simsiyah saçlıysan bide mavi lens tak bayılırım o tiplere pambık prenses gibi tel ben burda sordum h tek diş için 1.500 dolar dedi bana doktorları ikna etsem çek yerine tak yenisi diyorum yok diyorlar
aslında boy ve en önemlisi kilo gerisi aksesuar ve makyaja bakıyor ayy gitgide ısındım kendime hee delimiyim neyim
ee kııızz baksana biz gitgide hakket miss turkey ilan etcez kendimizianlattığın gibi bembeyaz ve simsiyah saçlıysan bide mavi lens tak bayılırım o tiplere pambık prenses gibi tel ben burda sordum h tek diş için 1.500 dolar dedi bana doktorları ikna etsem çek yerine tak yenisi diyorum yok diyorlar
aslında boy ve en önemlisi kilo gerisi aksesuar ve makyaja bakıyor ayy gitgide ısındım kendime hee delimiyim neyim
ayyynen öyle canım,ben bunu çok yaşadım,saçı başı yapıp makyajdı,ilüzyondu derken bi de güzel giyindi mi biz de oluyoz pekala,bakan dönüp bi daha bakıyo,dişti tırnaktı teferruatı anlayana kadar beğenen beğeniyo zati :) ben yine teselliye devam edecem galba tel fiyatını görünce...eğri meğri ağrımıyo, çürük de yok, sağlıklı benim dişlerim :)
sen pambık prenses diyon bak ne güzel,milet Bayan Adams diyo densizler :)
öyylee babamda diyoki o senin bi özelliğin düzelttirsen yazık olur ne bilim çoğu zman millet anlamıyo bile ama rahatça gülemiyorum oda yine benim kompleksimden..
yanlız şu doğru bişe arkadaş para varsa gecekonududan şato yapılabiliyor ama estetikte günahtır diyerekten geri duruyoruz iştebirde bazı kızlar görüyorum öyle çok bi güzellik yok ama bi parıltı oluyo nası desem bi ışık sonra çözdüm olayı kendine güven.. o varsa eğer havan yetiyor zaten istersen kavanoz dibi gözlük tak tek kaş ol
olsun oda film artisti öyle düşün
ben de estetik günah diye girmiyorum o işe,yoksa artık lüks olmaktan bile çıktı,dişçiye gider gibi estetiğe gidiyo millet,ama 50-60 sene güzel yaşayacam diye,diğer taraftaki azabı göze alamam,sorun tek dişindeyse hiç takma bence,benim hem alt hem üst tüm dişler gidik diyorum..özgüven konusundaki tespitine de kesinlikle katılıyorum,bi defa benden kat kat güzel bi arkadaşımla dışarı çıktık,erkek arkadaşlar da var ortamda,kız sessiz,sakin,çekingen,bense her muhabete katılıyorum,gülüyoruz eğleniyoruz,rahatım yani,kız dönüşte bana,sendeki özgüvenin yarısı bende olsa dediydi ağzım açık kaldı,diyorum ya kız çok güzel...
desene artist gibi karıyım,yemin etsem başım ağrımaz...şeker sana doyum olmaz ama sanırım kız uyanıyo ben kaçıyorum,çok öptüm kendine iyi bak,,,Miss Universe:)
İkizler burcundan zaten evde bitane var, arada yoruyo beni şimdi minişim de ikizler olacak Allahın izniyleee hem de kocişin d.gününde gelme ihtimali var, ayyyyy ben kendimi nerelere atsam bilemedim :)))
bende evde iki tane akrep besliyorum bide ikizler gelecek :)
slm kızlarr giremiyom bu ara ama ara takip ediyom kizlerri
deniz bacım etkili olan suyu k.bynuzunun suyunu içir ben yaptım nasl yapılcagını biliyosun deilmi istersen bi kısa anlatayım hazır su olcak önceden onu kaynat sogusun snra başla caydanlıgın küçk demliginde 1,5 su bardagı suyu koy kaynasın kaynaynca 7-8 tane k.bynuzunu at 3 dk kaynat balımm 20 dk beklet sonra soguyunca bismilla desin içsin esin inşşşş şifa olur balımm bide k.bynuzunu küçük küçük kırın tüm olmuyacaksenin için girdim baktım cvp yok ben yazayım dedim hepinizi seviyorum öptüm byy
Sabah test yaptım yine negatif
hadi ya senden ümitliydim ben ama.. neyse biz burdayız bidahaki aya devam :)
ohhh akrepler yetmiyodu bi de ikizler geliyor :) ay bende 2 tane ikizler olacak ne yapsam nerelere gitsem :) senin diğer tontiş kız mı erkek mi?
Göğüslerim felaket canım anlamıyorum hala kırmızılar yok testtede çıkmıyor anlam veremiyorum kan testide yaptırmadım hiç
şuan yapım aşamasındayım birazdan liste eklenecek inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?