ben de korkuyorum işte tatlım ya, bir de ben hemşireyim ama terzi kendi söküğünü dikemiyor. Herkesin memnun olduğu iyi dediği doktorlara gitmeye uğraştım ama hiçbiri beklentilerimi tam olarak karşılayamadıhiç bir doktora güvenmiyorum şuanda, sanki koca bursada iyi doktor kalmamış gibi hissediyorum. İnşallah bir daha kötü tecrübeler yaşamam. Allah hiçbirinize de yaşatmasın inşallah...
Yok bebegim bizzat denedim esim gsli :)) 1.de yenildi ama 2.berabere kaldik puhahane güzel... ben ancak işyerinden girebiliyorum. şu cebe internet almam lazım en yakın zamanda :129: buarada birisi dünkü maçtan sonra bebişler gelir inşallah yazmış da gs li olanlar moral bozukluğuyla 2.maçı yapamamış olabilirler
Gunaydin kizlaaaarrr...hediye paketim elimde patladi geldi kirmizilaaaaaaaaarrrrrrr..... Yine olmadi bu gun evlilik yildonumum nasil bi olaydir bu boyle...esimde coookk üzüldü ama beni yine o teselli etti allahın taktiri die
Bugun ilac almaya gidicem klomen + duphaston
günaydın cimcimeben de kasım adayıyım, seninle birlikte bekleriz belki
Yok bebegim bizzat denedim esim gsli :)) 1.de yenildi ama 2.berabere kaldik puhaha
günaydın canım,
neden öyle düşünüyorsun?? iyi düşün iyi olsun...bu topikler boşuna açılmadı
gamzeyle elaaam fena ya :)) ela dün mik mik diye besteler yaptı bütün gün, şimdi de kafayı kaldıramadı heralde
Gunaydin kizlaaaarrr...hediye paketim elimde patladi geldi kirmizilaaaaaaaaarrrrrrr..... Yine olmadi bu gun evlilik yildonumum nasil bi olaydir bu boyle...esimde coookk üzüldü ama beni yine o teselli etti allahın taktiri die
:))) tebrik ediyoruuuzz, inşallah gol olmustur
ne bilim kuşum yaa son 3 aydır olmaması için hiçbir sebep yokken olmadı son kez gittim artık doktora gidiyorum adam bişey bulamıyo kahve içiyoruz karşılıklı sohbet ediyoruz falan. ne iltihap ne yaradan eser ne başka bi problem kalmadı ama yok olmayınca olmuyo benimde umudum kalmadı artık ama üzülmüyorum nedense hiç kafaya taktığım yok sanki hiç kötü şeyler yaşamamış gibiyim
Yakaladım seni bnden bahsetmissin tahlil sonuckarimi almaya gittim ondan gec katıldım aranıza:)) dunde misafir vardi sadece okudum yazdıklarınızı yarım yamalak mac gayet heyecanliydi :))
en son gittiğim doktorum iyiydi, çok iyi anlaşıyorduk, ama şunu anladım ki hamilelikte herşey yolunda gidiyorsa, anne de bebek de sağlıklıysa hemene hemen her doktor iyidir. Bir doktorun gerçekten iyi olup olmadığı birşeyler yolunda gitmediğinde, terslikler yaşandığında belli oluyor...işte korktuğumuz için korktuklarımız da bizi buluyor. bunu aşmamız lazım ama nasıl..... inşallah canım Allah hep güldürsün yüzünü ve gönlüne göre bir doktor nasip etsin doğuma kadar onunla gidersin inşallah. doktorunun iyi olması, güvenini kazanması ve senin onu sevmen çok önemli...
hayırlısı olsun canım...Gunaydin kizlaaaarrr...hediye paketim elimde patladi geldi kirmizilaaaaaaaaarrrrrrr..... Yine olmadi bu gun evlilik yildonumum nasil bi olaydir bu boyle...esimde coookk üzüldü ama beni yine o teselli etti allahın taktiri die
kusur olur mu canım ya, konuşmak için burdayız zatenevet hap olandan ve 3 tane :/ hala azar azar lekelenmem vardı, özellkle ilişkiden sonra. bende kontrole gtmek istedim, geçen haftaki doktor öyle dedi işte operasyonla cekti kanı,bu hafta başka bi doktora gittim, o da 3 tane ilaç verdi işte bunları yerleştir ağrı ve kanama beklicez dedi, öyleee. ben tekirdağın ilçesindeym buraya en yakın Çerkezköy var orda ki özel hast gittim,burcu hanım yeni gelmiş. çorluya gittim ogün beye. en son bu haftada tekirdağda genesis diye bi klinik var duymussundr mutlaka ona gittim. son gittğim en iyisiydi ama çok uzak işte, hamilelk olursa ona devam edemem. ayy çok konuştum ya k. bakma :)
alistim canim ama yinede uzuldum biraz hayirlisi bakalim...daha bunu atlatamadan ilac almaya gidicem iki gun sonra klomene baslicaam yeni umutlarla
en son gittiğim doktorum iyiydi, çok iyi anlaşıyorduk, ama şunu anladım ki hamilelikte herşey yolunda gidiyorsa, anne de bebek de sağlıklıysa hemene hemen her doktor iyidir. Bir doktorun gerçekten iyi olup olmadığı birşeyler yolunda gitmediğinde, terslikler yaşandığında belli oluyor...
Olaylara doğru ve zamanında müdahale etmek ve aynı zamanda o güzel tavrını bozmaması bir doktor için en belirgin özelliklerden.
İnşallah sevebileceğimiz iyi doktorlarımız olurBirde sağlıklı hayırlı evlatlarımız tabiki
hayırlısı olsun canım...
kusur olur mu canım ya, konuşmak için burdayız zatenbana kürtajda 2 tane ağızdan, 1 tane vajinal, bir de serumla birlikte suni sancı verdiler ve resmen delirttiler beni sancıdan... yine de rahmim açılmadı ve kürtaj aletlerini zorla soktular içime
Bi sınıf arkadşaım da Çerkezköy devlet hastanesine tayin olmuştu sanırım, ama hala orda mı bilmiyorum:26:
Yok bebegim bizzat denedim esim gsli :)) 1.de yenildi ama 2.berabere kaldik puhaha
Allah yardimcin olsun:))) zor tadilat işihoşgeldinn :) ben de dün maçı fırsat bilp geldim foruma:) zaten 2. maçlar yok ne zamandr, tadilat nedeniyle kapalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?