Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

işte korktuğumuz için korktuklarımız da bizi buluyor. bunu aşmamız lazım ama nasıl..... inşallah canım Allah hep güldürsün yüzünü ve gönlüne göre bir doktor nasip etsin doğuma kadar onunla gidersin inşallah. doktorunun iyi olması, güvenini kazanması ve senin onu sevmen çok önemli...

Gunaydin kizlaaaarrr...hediye paketim elimde patladi geldi kirmizilaaaaaaaaarrrrrrr..... Yine olmadi bu gun evlilik yildonumum nasil bi olaydir bu boyle...esimde coookk üzüldü ama beni yine o teselli etti allahın taktiri die

Bugun ilac almaya gidicem klomen + duphaston

Yok bebegim bizzat denedim esim gsli :)) 1.de yenildi ama 2.berabere kaldik puhaha

günaydın canımm, üzme kendini, demekki hayırlısı böyleymiş deyip suscaz, beterin beteri var ya hamile kalıp da kaybetseydin Allah korusun.. inşallah zamanını bekliyo bebişlerr, sıkıntı yapmaa

günaydın cimcime ben de kasım adayıyım, seninle birlikte bekleriz belki

olur kuşum bekleriz benim için no problem her ay bekliyorum zaten şubattan beri
pazartesi son kez gittim doktora artık sende problem kalmadı tamamen iyileştin bundan sonra yılbaşına kadar dene olmazsa eşin gitsin doktora dedi. eşim hayatta gitmez Allah vere de bu süre içinde bebek gelse zaten ikna edemem inandıramam eşimi

günaydın canım,
neden öyle düşünüyorsun?? iyi düşün iyi olsun... bu topikler boşuna açılmadı

ne bilim kuşum yaa son 3 aydır olmaması için hiçbir sebep yokken olmadı son kez gittim artık doktora gidiyorum adam bişey bulamıyo kahve içiyoruz karşılıklı sohbet ediyoruz falan. ne iltihap ne yaradan eser ne başka bi problem kalmadı ama yok olmayınca olmuyo benimde umudum kalmadı artık ama üzülmüyorum nedense hiç kafaya taktığım yok sanki hiç kötü şeyler yaşamamış gibiyim

gamzeyle elaaam fena ya :)) ela dün mik mik diye besteler yaptı bütün gün, şimdi de kafayı kaldıramadı heralde

Yakaladım seni bnden bahsetmissin tahlil sonuckarimi almaya gittim ondan gec katıldım aranıza:)) dunde misafir vardi sadece okudum yazdıklarınızı yarım yamalak mac gayet heyecanliydi :))

Yaaaaaa nie geldiii kirmizilarr((
Canim yaa uzuldum simdi ama alistuk biz artik dimiiii
Takma kafana
Yarinda bizim yildonumumuz , bende supriz yapamadim ve hala regliyim suannn

Canim yaaa .bak bole soyleyince bende tuhaf oluyorum
BI sebep yok ama Bolmayinca olmuyo tatlim yaaa
Vakti zamani varyaa.o vakit ne zaman bilsekte ona gore beklesek keske dimi

Yakaladım seni bnden bahsetmissin tahlil sonuckarimi almaya gittim ondan gec katıldım aranıza:)) dunde misafir vardi sadece okudum yazdıklarınızı yarım yamalak mac gayet heyecanliydi :))

hoşgeldinn :) ben de dün maçı fırsat bilp geldim foruma:) zaten 2. maçlar yok ne zamandr, tadilat nedeniyle kapalıyız

en son gittiğim doktorum iyiydi, çok iyi anlaşıyorduk, ama şunu anladım ki hamilelikte herşey yolunda gidiyorsa, anne de bebek de sağlıklıysa hemene hemen her doktor iyidir. Bir doktorun gerçekten iyi olup olmadığı birşeyler yolunda gitmediğinde, terslikler yaşandığında belli oluyor...
Olaylara doğru ve zamanında müdahale etmek ve aynı zamanda o güzel tavrını bozmaması bir doktor için en belirgin özelliklerden.
İnşallah sevebileceğimiz iyi doktorlarımız olur Birde sağlıklı hayırlı evlatlarımız tabiki

hayırlısı olsun canım...

kusur olur mu canım ya, konuşmak için burdayız zaten bana kürtajda 2 tane ağızdan, 1 tane vajinal, bir de serumla birlikte suni sancı verdiler ve resmen delirttiler beni sancıdan... yine de rahmim açılmadı ve kürtaj aletlerini zorla soktular içime
Bi sınıf arkadşaım da Çerkezköy devlet hastanesine tayin olmuştu sanırım, ama hala orda mı bilmiyorum:26:

Allah bi daha yaşatmasın canım, çok zor ya özellkle doğum yapmadan bunları yaşamak, doğumhane falan :/ devlete hiç gitmedim canım,bilemem. cerkezköyden başka bi doktor bulmam lazım ama, eskisine gtmek istemiyorum

üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum valla... akşama eşin inşallah güzel bir süpriz yapar da sana bu moral olur sana biraz canım benim. ya da sen bişeyler yap. babaşa romantik bir gece yaşayın... birbirinize olan sevginizle yenersiniz canım herşeyi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…