Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ay sorm totem tuttu... ben cok takintili bi insanim su olursa demekki bu da olacak diye hep boyle biseyleri biseylere bagliyorum.. iykjj yapiyorum kotumu anlayamiyorum:)))

canım çok sevindim senin adına Allah bunu sana bağışlasın inşallah sendeki belirtiler sadece bel ağrısı ve yumurtalıkta ağrı var yazmışsın bunun dışında akıntı aşerme mide bulanması göğüste hassasiyet kabızlık bunlardan uyku hali gibi belirtiler yok mu ne durumdasın merak ettim de :)

sağ kasıkta arada batma bel ağrısı var.... göğüslerim aynı bi değişik hissedemedim... midem zaten normalde de hassas benim ama öyle ilk gebeliğimdeki gibi bulantım yok ama daha erken her an olabilirde...kabızlık hiç yaşamadım çok şükür.... uykum var :) koltuklarda uyuya kalıyorum sürekli :) şimdilik bir eziyet yok çok şükür olursada kaltanacaz allah yeterki onu sağlıklı bir şekilde bize bağışlasın... darısı tüm isteyenlere olsun... bu arada totemde yapın ovu testide kullanın :)

inşallah denizim ayağımızı sürüyelim

çıkar inşallah canım ya bende şu panik atağımın önüne nasıl gecicem ya kızlar yardım

canım benim senin başka çocugunda var sanırım.. onuda sen dogurdun büyüttün.. korkulacak bişey degil.. dimi :) mükemmel bi annesin sen.. deriiinnnn bi nefes al Rabbine şükret ikinci defa bu mutlulugu sana nasip ettigi için

sağol canım ya engel olamıyosun işte bi engel olsam gerisi gelcekte

günaydın kızlar nasılsınız ben cumartesi kantesti yaptırdım VEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM........

Ben sana soylemistim bebegim bak melegin seninleymis cok sewindim insallah kucagina aldigin gunleride gorursun ne kadar zamandir istiyodun hayatim

günaydın kızlar
canım tebrik ederim hamileliğini, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
ben bişey sormak istiyorum. ovu testinde koyu iki çizgiyi gördükten sonra nezaman ilişki oldu?
geçen ay ben de kullandım ama tutturamadık. kısmet tabi de. bu ay yine kullanıcam. sen de ovu testi kullandım diyince merak ettim.

Ben sana soylemistim bebegim bak melegin seninleymis cok sewindim insallah kucagina aldigin gunleride gorursun ne kadar zamandir istiyodun hayatim

tşk canım benım ya yüce mevlam herkese versin mayıs ayından bu tarafa istiyoruz canım

tşk canım benım ya yüce mevlam herkese versin mayıs ayından bu tarafa istiyoruz canım

Amin bebeim amin hic bi belirtin war mi canim ben caglatma ignemi vurulali 8gun oluyo ama hic bir brlirtim yok olmadi diyr dusunuyorum hatts eminim hissetmiyorum cunku oldgunu...

Amin bebeim amin hic bi belirtin war mi canim ben caglatma ignemi vurulali 8gun oluyo ama hic bir brlirtim yok olmadi diyr dusunuyorum hatts eminim hissetmiyorum cunku oldgunu...

benımdeyoktu canım ıkı kere test yaptım cıkmayınca ama midem kalkıyodu

benımdeyoktu canım ıkı kere test yaptım cıkmayınca ama midem kalkıyodu
Benim olmadi diye dusunuyorum kocamlada kavgaliyiz sinirden olmadiysa olmamistir hi bir turlu konusmuyoruz ne o ne ben dunden beri artik boyle sinirden cildirdim istedigini yapsbilir artik dun arkadaslarimizla disardaydik gezip egleniyoduk surekli skayet ediyo hic seemiyo ot geldin saman gidiyosun yeter dedim suratini asti elimi tutmadan yurumeye basladi sigara yakti o yakinca bende yaktim he bide biz sigarayi birakan kisileriz bana yalan soyluyo biraktim diyo bu aralar gene basladi 1yildir icmiypdu elimden aldi sgarayi kirdi en yakin arkadasim we nisanlisiylatiz ne ysptigini zannediyosun sen dedim aldim bitane daha yaktim kendini benimle kiyaslayamazsin dedi kes sesini lafina dikkat et konusma acma agzini dedim konusmuyorum da krndimi onunla kiyaslayamazmisim erkek diye farki var zannediyo umrumda bile degil hic bir sekilde konusmiycam ewe geldik mac izlemer gitti sonra 10bcukts tel. Geldi biyere gitti nereye gittigini bilmyrum sylemedi sormadimda 11bucuga dogru geldi yatto bende yatim uyudum sabah kahvalti falanda hazirlamadim ustunu giyindi gidiyorum bile demeden cikti gitti gitsin konusmicam hatta bi kacgun biyerr gidicem kalicam rahat etsin bensiz daha mutlusn keyfini cikar digcem hic bu kadar delirtmemisti beni olmadiysa sirf bu sinirden elmicem bebegim bu ay :-(

takma canım ya erkek milleti için stres yapmaya değmez canım yaboşu boşuna moralini bozma canım

takma canım ya erkek milleti için stres yapmaya değmez canım yaboşu boşuna moralini bozma canım
O kadar cok sinorliyim ki ona bunu anlatamam 14u dogum gunu biz dun pasta aldik bide bu rkadaslarimiz o gun gelemicek diye cok sasirdi pis adam ben senin icin neler yapiyoum senin bana cektirdiginr bak yok oyle bi dunya artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…