günaydın kızlar
canım tebrik ederim hamileliğini, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
ben bişey sormak istiyorum. ovu testinde koyu iki çizgiyi gördükten sonra nezaman ilişki oldu?
geçen ay ben de kullandım ama tutturamadık. kısmet tabi de. bu ay yine kullanıcam. sen de ovu testi kullandım diyince merak ettim.
günaydın kızlar..
Kocayla kavga edilir ama dert etmeyelim lütfen yaa, biz de akşam atıştık sabah kalkmadım ben kendi giyindi gitti..
Akşam da o geldiğinde evde olmıycam ben, ben döndüğümde bakalım noolcak?
günaydın kızlar..
kocayla kavga edilir ama dert etmeyelim lütfen yaa, biz de akşam atıştık sabah kalkmadım ben kendi giyindi gitti..
akşam da o geldiğinde evde olmıycam ben, ben döndüğümde bakalım noolcak?
of ya ben tartıştığımda gidecek bi yerim bile yok...o yüzden kırgın kalamıyorum zaten yatağa taşımayı sevmez benim kocam muhakkak 1 saat içinde barışmalıyız şu 3 günlük dünya da neden böle olur ki...
canım işten geldim op gün test yaptım akşam 7 gibi koyu çizgiyi gördüm sonra o gece ilişkiye girdik :)
Benim kocamda oyle derdi yataga tasimazdim ama level atladi öküzlukten camisliga onun yuzunden tekrar sigaraya baslatiyo beniof ya ben tartıştığımda gidecek bi yerim bile yok...o yüzden kırgın kalamıyorum zaten yatağa taşımayı sevmez benim kocam muhakkak 1 saat içinde barışmalıyız şu 3 günlük dünya da neden böle olur ki...
Canlaaaaaarrrrr selammmmmmmm ben geldimmmm nabersinizzz var mi güzel haberler
dün sabahtan aksama kv ye kislik yufka yaptik kollarim parmaklarim nasıl agriyo anlatamammm gece agridan uyuyamadim
canlaaaaaarrrrr selammmmmmmm ben geldimmmm nabersinizzz var mi güzel haberler
Dün sabahtan aksama kv ye kislik yufka yaptik kollarim parmaklarim nasıl agriyo anlatamammm gece agridan uyuyamadim
canım günaydın...hamilesin öylemi çok güzel bi haber sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Aaa herkes kocisiyle tartisti mii :26:kızlar oluyo arada geçen bizde tartirmistik hatirlarsaniz evi terkedicem dedim hemen isten eve geldi arada öyle korkular vermek lazım
sagol canim bazi degisiklikler var aslinda ama ben belirti olarak saymiyorum onları canım vücudum bana oyun oynuyo olabilir batimi beklicemcanım günaydın geçmiş olsun....bu arada belirti var mı nasıl sende durumlar...
teşekkür ederim canım amin... darısı sana inşallah :)
korksunlar tabiii öyle efelenmesinlerSende bendensin bnm eşde çok korkar gidecem diye
Kızlar Günaydın .. yeni hamisimzmii var😊 ohh ne güzel yavaş yavaş sayılar artio. Inşallah bu ayin sonunda bende eklenirim o listeye😎 ve isteyen herkezzz
korksunlar tabiii öyle efelenmesinler
Günaydın canım... Inssss
sagol canim bazi degisiklikler var aslinda ama ben belirti olarak saymiyorum onları canım vücudum bana oyun oynuyo olabilir batimi beklicemSen nasilsin
canimmmmmm totem tuttu yaniiiiiiiiiii öyle mi cooooooook cooooooook cooooooook sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inss darisi basimizaaaa
sooonnnn 4
Sendeki belirtiler devam ediyor mu cnmm. Yani vücudunun sana oyun oynaması devam ediyor mu😃😃
Eveeettttruyalarimda yerlesme kanamasi görüyorum artık ya kafayi mi yicem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?