Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar..

kocayla kavga edilir ama dert etmeyelim lütfen yaa, biz de akşam atıştık sabah kalkmadım ben kendi giyindi gitti..

akşam da o geldiğinde evde olmıycam ben, ben döndüğümde bakalım noolcak?

canım işten geldim op gün test yaptım akşam 7 gibi koyu çizgiyi gördüm sonra o gece ilişkiye girdik :)

of ya ben tartıştığımda gidecek bi yerim bile yok...o yüzden kırgın kalamıyorum zaten yatağa taşımayı sevmez benim kocam muhakkak 1 saat içinde barışmalıyız şu 3 günlük dünya da neden böle olur ki...

Bendemi oyle yapsam acaba korksun. O kadar sinirliyim ki gecmiyo sinirim hala..

ayol ben de annemin evine gitmicem sonuçta, bizim ikimizin de anne babası yok zaten..

dersim var akşam da ondan 21.30 gibi evde olucam :)

biz de büyük kavga etmedik daha ama bazen trip atmak gerkiyor ama dozunda tabi..

Benim kocamda oyle derdi yataga tasimazdim ama level atladi öküzlukten camisliga onun yuzunden tekrar sigaraya baslatiyo beni

Canlaaaaaarrrrr selammmmmmmm ben geldimmmm nabersinizzz var mi güzel haberler

dün sabahtan aksama kv ye kislik yufka yaptik kollarim parmaklarim nasıl agriyo anlatamammm gece agridan uyuyamadim

Aaa herkes kocisiyle tartisti mii :26:kızlar oluyo arada geçen bizde tartirmistik hatirlarsaniz evi terkedicem dedim hemen isten eve geldi arada öyle korkular vermek lazım

Canlaaaaaarrrrr selammmmmmmm ben geldimmmm nabersinizzz var mi güzel haberler

dün sabahtan aksama kv ye kislik yufka yaptik kollarim parmaklarim nasıl agriyo anlatamammm gece agridan uyuyamadim

Sendemi açtın ben bilmem yufka açmasını aynı bi değişiklik yok sen naptın kv dende

Kızlar Günaydın .. yeni hamisimzmii var😊 ohh ne güzel yavaş yavaş sayılar artio. Inşallah bu ayin sonunda bende eklenirim o listeye😎 ve isteyen herkezzz

canım günaydın geçmiş olsun....bu arada belirti var mı nasıl sende durumlar...
sagol canim bazi degisiklikler var aslinda ama ben belirti olarak saymiyorum onları canım vücudum bana oyun oynuyo olabilir batimi beklicem sen nasilsin

teşekkür ederim canım amin... darısı sana inşallah :)

Canimmmmmm totem tuttu yaniiiiiiiiiii öyle mi cooooooook cooooooook cooooooook sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inss darisi basimizaaaa

Sooonnnn 4

canım bende durumlar sanırım bu ay yok çünkü geçen ay adete 8 gün kala sol tarafımda batma acı ve sancı oluyodu biliyosun kimyasal geçirdim bu ay hiç bişi yok son altı gün bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…