Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya bu aydan ben umutluyum aslında bata son 1 hafta ama iste simdi onun pürneşe sesini duyunca nasil kiskandim anlatamam. Sanki ben hic oyle olamam gibi geliyo. .. gel de stres yapma iste beyne laf anlatilmiyo ki...

Ben esimle bile paylasamiyorum bu sureci araba alma sevdasina kapildi su ara ben konuyu actikca hic umursamiyo

ustune bu haber de tuz biber oldu iste...

Ay sorm totem tuttu... ben cok takintili bi insanim su olursa demekki bu da olacak diye hep boyle biseyleri biseylere bagliyorum.. iykjj yapiyorum kotumu anlayamiyorum:)))

yok hayatım niye kötü olsun sen evrenin işleyişini çözmüşün işte; doğru yani,herşey birşeye vesile...amma totemden amma değil bilemeyiz ama oldu bak işte,acaba mı diyor insan...:) ben de bu ay ovu. testi yaptım bakalım nolacak,bekliyoruz.

Son düzenleme:

ayyy sorma cnm, duygularıma tercüman oldun valla...

bişey dicem ama bu bütün erkekler için geçerlidir genelde... birincisi popoları sıkışmadan duygusal düşünemezler biyolojik saatleri yok bence ve senin bebek istediğin gibi onlar isteyemez ona göre yaratılmışlar neticede.. ikincisi biz olmuyor diye didişiyoruz ya mesela onlarda öyle bişey yok çünkü bekleyen ve vücudunda değişiklik arayan sensin o değil... ve en önemlisi bebeğini ilk hissedecek olan ve onun gelişmesine vesile olan senin vücudun kendini toparla ben her test yaptığımda kesinlikle bu da çift çizgi değil diye beklemeden attığım bile oluyordu... sadece zamanı var gerçekten... istersen kendini öldür sinirden istersen hiç umursama ama bunun bir zamanı var ve sen kendini rahat bırakmadığın sürece bu süreyi geriye itiyorsun tatlım... ne sorunlar olup hamile olanlar var... bir sorun yok bildiğim kadarıyla sakin ol ve sabır ol canım...

Aynen ya ben cevrede hamile veya bebekli birilerini gormemek icin cevreme bile bakmıyorum artık... cok takıntılı olmak da iyi degil tabi ama kendime laf anlatamiyorum ki

ovulasyon testini siparis edicem bu ay da tutmamissa zaten. Bi de preseed diye bisi duydum onu da deneyeyim diyorum

ayyy sorma cnm, duygularıma tercüman oldun valla...
benimki tepiniyor yanıma gel diye.. adamın HORMONLARI coştu tabi nerdeyse iki ay bitecek

eğer ilişki esnasında kuruluk problemin yoksa bu jeli kullanmana gerek yok bence tatlım iyi araştır bilimsel verileri yok... ama ovu testi tabiki bilimsel dene... ateş ölçmeyide dene derim ben..

ben kocişle ilgileneyim biraz yoksa gelip atcak pcyi hepinize iyi gecelerrrrr... canımsınız hepinizzzz sizleri çok çok seviyorummm

Esim benim papucum dama atilacak istemiyorum diyo hatta saka yollu o derece destek yani dusun :))

Bi de ben 2 ay once is degistirdim ve hic mutlu degilim yeni yerimde sanirim o yüzden de bu konuya iyice taktım kafayi...

dogru zaman konusunda haklisin sanirim en iyisi sakinlesmek boyle kendimi yiyerek nereye kadar... sagol canim ya destegin icin

Hadi bakalim sende de duyalim insallah hayirli haberi :) aminnnnn

merhaba kızlar ben de sizin gibi bebek sahibi olmak istiyorum herhangi bir durumda hemen strese girme duygumu yendiğimde hazırlıklara başlayacağım...

Selam kızlar nasılsınız benim bulantılar dan dolayı pek gelemiyorum..bu arada 2 gün önce bebeğimin pıt pıtlarını gördüm cok şükür yeni haberler var mı bakalım

Selam kızlar nasılsınız benim bulantılar dan dolayı pek gelemiyorum..bu arada 2 gün önce bebeğimin pıt pıtlarını gördüm cok şükür yeni haberler var mı bakalım

ayyy kım blır ne gzel bı dygudur allhm bzede nasıp eder inş loyalsun da hamıle havvada haıle cutenn oglu olcakmş

Ayyy Allah sag salim kucagina almayi da nasip etsin tatlim

darısı biz isteyenlerin, bekleyenlerin başına inşallah. ..

ayyy kım blır ne gzel bı dygudur allhm bzede nasıp eder inş loyalsun da hamıle havvada haıle cutenn oglu olcakmş

Cok heyecanlandım daha dr bakmadan masaya yattım başladım ağlamaya pıt pıtlarını görünce iyice koptum görümcem kameraya aldı durup durup izledim heyecandan elim ayağım tutmadı rabbim inşallah sizede tez vakitte hayırlı sağlıklı nasip eder

Ayyy Allah sag salim kucagina almayi da nasip etsin tatlim

darısı biz isteyenlerin, bekleyenlerin başına inşallah. ..

Saol canım aminn inşallah bu heyecanı rabbim sizlerinde yaşamasını nadip eder:))

inş bebegm yaaa dua et yarın yanı bugun hastane gunum 5 klomen kulndm pazartesı gel demstı bakalım inş gzel snuclar alırım bu ay asılama olcm

Günaydın kızlar kırmızılar yok bugünde yarın sabah dr.a gidiyoruz inşallah kötü bişey çıkmaz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…