cnm üzülme yaaa, Allah nasip edecek inşallah anneliği ama her şeyin bi zamanı var...Allah sabrımızı sınıyo belki de, bilemeyiz ki...Allah kuzenine de bebişlerini kucağına almayı nasip eder inşallah...hem stres hormonları çok etkiliyo biliyosun, stres yaparak geciktiriyoruz bence bu süreci...
kıyamammmm sana... nolur iyi düşün tatlım yaa... hamile kalmak değil mühim olan sağ salim kucağına almak sağlıkla... üzme kendini ağlayacaksan ağla gözlerinden aksın gitsin boğazında düğümlenmesi çok çok canını yakıyor insanın...
Ay sorm totem tuttu... ben cok takintili bi insanim su olursa demekki bu da olacak diye hep boyle biseyleri biseylere bagliyorum.. iykjj yapiyorum kotumu anlayamiyorum:)))
ahhhh bu hormonlar başımızı yediler kız.... neden sinirlisin hormonlar.. neden üzgünsün hormonlar... neden kızgınsın hormonlar... bebek olmaz hormonlar bebek olur kanaman olur hormonlar... ne biçim bişey bu hormonlar...
bişey dicem ama bu bütün erkekler için geçerlidir genelde... birincisi popoları sıkışmadan duygusal düşünemezler biyolojik saatleri yok bence ve senin bebek istediğin gibi onlar isteyemez ona göre yaratılmışlar neticede.. ikincisi biz olmuyor diye didişiyoruz ya mesela onlarda öyle bişey yok çünkü bekleyen ve vücudunda değişiklik arayan sensin o değil... ve en önemlisi bebeğini ilk hissedecek olan ve onun gelişmesine vesile olan senin vücudun kendini toparla ben her test yaptığımda kesinlikle bu da çift çizgi değil diye beklemeden attığım bile oluyordu... sadece zamanı var gerçekten... istersen kendini öldür sinirden istersen hiç umursama ama bunun bir zamanı var ve sen kendini rahat bırakmadığın sürece bu süreyi geriye itiyorsun tatlım... ne sorunlar olup hamile olanlar var... bir sorun yok bildiğim kadarıyla sakin ol ve sabır ol canım...ya bu aydan ben umutluyum aslında bata son 1 hafta ama iste simdi onun pürneşe sesini duyunca nasil kiskandim anlatamam. Sanki ben hic oyle olamam gibi geliyo. .. gel de stres yapma iste beyne laf anlatilmiyo ki...
Ben esimle bile paylasamiyorum bu sureci araba alma sevdasina kapildi su ara ben konuyu actikca hic umursamiyo
ustune bu haber de tuz biber oldu iste...
Canim benim sakin boyle dusunme diycem ama aynk seyleri bende yasiyordum gecen hafta arkadaslarl bulustuk inan icim agladi kimseye caktirmamak icin mahvettim kendimi.. hepsinin kucahinda bebeleri tam bir aile gibi sanki kocamla ben flort eden bir cift gibiydik.... bol bol dua et rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin de ve ovu testi kullz :)
benimki tepiniyor yanıma gel diye.. adamın HORMONLARI coştu tabi nerdeyse iki ay bitecekayyy sorma cnm, duygularıma tercüman oldun valla...
Aynen ya ben cevrede hamile veya bebekli birilerini gormemek icin cevreme bile bakmıyorum artık... cok takıntılı olmak da iyi degil tabi ama kendime laf anlatamiyorum ki
ovulasyon testini siparis edicem bu ay da tutmamissa zaten. Bi de preseed diye bisi duydum onu da deneyeyim diyorum
bişey dicem ama bu bütün erkekler için geçerlidir genelde... birincisi popoları sıkışmadan duygusal düşünemezler biyolojik saatleri yok bence ve senin bebek istediğin gibi onlar isteyemez ona göre yaratılmışlar neticede.. ikincisi biz olmuyor diye didişiyoruz ya mesela onlarda öyle bişey yok çünkü bekleyen ve vücudunda değişiklik arayan sensin o değil... ve en önemlisi bebeğini ilk hissedecek olan ve onun gelişmesine vesile olan senin vücudun kendini toparla ben her test yaptığımda kesinlikle bu da çift çizgi değil diye beklemeden attığım bile oluyordu... sadece zamanı var gerçekten... istersen kendini öldür sinirden istersen hiç umursama ama bunun bir zamanı var ve sen kendini rahat bırakmadığın sürece bu süreyi geriye itiyorsun tatlım... ne sorunlar olup hamile olanlar var... bir sorun yok bildiğim kadarıyla sakin ol ve sabır ol canım...
Hadi bakalim sende de duyalim insallah hayirli haberi :) aminnnnnyok hayatım niye kötü olsun sen evrenin işleyişini çözmüşün işte; doğru yani,herşey birşeye vesile...amma totemden amma değil bilemeyiz ama oldu bak işte,acaba mı diyor insan...:) ben de bu ay ovu. testi yaptım bakalım nolacak,bekliyoruz.
merhaba kızlar ben de sizin gibi bebek sahibi olmak istiyorum herhangi bir durumda hemen strese girme duygumu yendiğimde hazırlıklara başlayacağım...
Hosgeldin... hadi bakalim kolay gelsin :)
Selam kızlar nasılsınız benim bulantılar dan dolayı pek gelemiyorum..bu arada 2 gün önce bebeğimin pıt pıtlarını gördüm cok şüküryeni haberler var mı bakalım
Selam kızlar nasılsınız benim bulantılar dan dolayı pek gelemiyorum..bu arada 2 gün önce bebeğimin pıt pıtlarını gördüm cok şüküryeni haberler var mı bakalım
ayyy kım blır ne gzel bı dygudur allhm bzede nasıp eder inş loyalsun da hamıle havvada haıle cutenn oglu olcakmş
Ayyy Allah sag salim kucagina almayi da nasip etsin tatlim
darısı biz isteyenlerin, bekleyenlerin başına inşallah. ..
Cok heyecanlandım daha dr bakmadan masaya yattım başladım ağlamaya pıt pıtlarını görünce iyice koptum görümcem kameraya aldı durup durup izledim heyecandan elim ayağım tutmadı rabbim inşallah sizede tez vakitte hayırlı sağlıklı nasip eder
Saol canım aminn inşallah bu heyecanı rabbim sizlerinde yaşamasını nadip eder:))
Yarin sabahin korunde is var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?