Günaydınkızlar kırmızılar yok bugünde yarın sabah dr.a gidiyoruz inşallah kötü bişey çıkmaz korkuyorum
korkma canım.. hayırlısını dile..bişeycik yoktur..
İnşallah yoktur soğan küründen gecikmiş olabilirmiki .
sogan kürü geciktiriyor diye okumuştum
günaydın kızlar nasılsınız ben cumartesi kantesti yaptırdım VEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM........
Ne güzel sevindim sizin adınıza evde test yapmışmıydınız?
günaydın kızlar nasılsınız ben cumartesi kantesti yaptırdım VEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM........
TŞK CANIM yaptım gelmesi gereken gunde bıde gecıkınce yaptım ama cıkmadı herseyde vardır bı hayır
inşallah sana tutunur ve 9 ay sonunda meleğine kavuşursun canım..
canım hayırlı olsun hamişsinAllahım saglıkla kucagın aldırsın
Bendede çıkmıyor 2kez test yaptım ama kırmızılarda yok böle sorup duruyorum hamişlere heyecanlanıyorum bi umut diye
cnm bence doktora bi sor, b12 eksikliği için iğne de verebiliyor, B vitamini de...
çok sevindim cnm, Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...
cnm ne güzel yazmışsın...bebişin erkekmiş...12.haftada öğrendin sanırım...erkekler kendini çok daha çabuk gösteriyomuş ben de gitcem 12.haftamda...bebişimin abisi olacak demek :)
şttt ben demedim mi depresyona gireni dövecem, yok umutsuzluk, depresyon gibi kötü kelimeler burda...Allah hepimize tattıracak o duyguyu inşallahhh, sabırla gününü beklicez anlaştık mı cnm?
psipsikommmmmm nasılsın cnm? haberleşemedik
TŞK CANIM yaptım gelmesi gereken gunde bıde gecıkınce yaptım ama cıkmadı herseyde vardır bı hayır
çok çok tebrikler kaç gün geçince kan tahlili yaptırdınız sayısal sonuç ne çıktı ?
benımde canım adet olmayınca yaptım yoktu bıkaç gün gecıktı yoktu en son kan testi yaptırdım biraz düşük cıktı ama doktor gec döllenme olabılır yükselır dedi
Bende yarın kadın doğumcuya gidecem testte negatif bakalım ne diyecek dr. Merakla heyecanla bekliyorum belki bebiş vardır diye.
Bende yarın kadın doğumcuya gidecem testte negatif bakalım ne diyecek dr. Merakla heyecanla bekliyorum belki bebiş vardır diye.
haftasına yaptırdım canım 19.56 cıktı bu arada tşk sen de hamişsin herhalde allah kucagına almak nasıp eder ınsallah sağ salim
benimde bat dündü test yaptırdım 45 çıktı bu da düşük bir sonuç haftaya dr gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?