Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar nasılsınız ben cumartesi kantesti yaptırdım VEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM........

inşallah sana tutunur ve 9 ay sonunda meleğine kavuşursun canım..

inşallah canım ya allah herkese versın ama benım panık atağım var ve öğrendığımden beri müthiş bi şekilde atak geçiriyorum bı haftada ben benlıkten cıktım ya napcaöm bılmıyorum

Bendede çıkmıyor 2kez test yaptım ama kırmızılarda yok böle sorup duruyorum hamişlere heyecanlanıyorum bi umut diye

benımde canım adet olmayınca yaptım yoktu bıkaç gün gecıktı yoktu en son kan testi yaptırdım biraz düşük cıktı ama doktor gec döllenme olabılır yükselır dedi

insallah cnm.
12+5 gunlukken ogrendim cinsiyetini. darisi sana

çok çok tebrikler kaç gün geçince kan tahlili yaptırdınız sayısal sonuç ne çıktı ?

haftasına yaptırdım canım 19.56 cıktı bu arada tşk sen de hamişsin herhalde allah kucagına almak nasıp eder ınsallah sağ salim

Son düzenleme:
benımde canım adet olmayınca yaptım yoktu bıkaç gün gecıktı yoktu en son kan testi yaptırdım biraz düşük cıktı ama doktor gec döllenme olabılır yükselır dedi

Bende yarın kadın doğumcuya gidecem testte negatif bakalım ne diyecek dr. Merakla heyecanla bekliyorum belki bebiş vardır diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…