regl duzensizligi ne demek çok iyi bilirim canım....düzenli regl olmak bile büyük nimet
loyalsu canımmm totemiii tutturdun vallaaa olursa bende %100 denıcem demıstım şimdi anlat bakalım toteme hangi gün başlamıştınnn
bu arada allahımmm yavrunu sana bağışlasınallah nazarlardan korusun
hangi marka test yaptin canim
amin inşallah saol canım çok darısı başınıza tez vakitte... daha önceden de söylemiştim ben takıntılı bi insanım hep bir şeyleri bişeylere bağlıyorum...
mesela totemim şuydu burdan bata 10 gün kala geri sayıma başlıycam ve tek bir gün bile atlamıycam önce allahın izniyle insanların pozitif enerjisiyle bebeğimi burda bekliycem dedim şükür öylede oldu:)
laboquick ilkinde de bununla hamile kalmıştım yumurtlama için doğru günü veriyor kesinlikle tavsiye ediyorum canlar...
son 4... Totemim canim
evet hormonlardan oluyor canım benim hep öyle oluyordu
bu ay bende yaptım ovl. testi günümüde tam buldum loboqucık le bakalım nasip geriye totemm kaldı ama oda geç kaldıı bende başka totem bulayım 4 gün için
hayir canim ben gebelik testin neydi onu sordum... Ovu testi bende ise yaramadı
kizzzzz batimiz ayni lilimmmmmmm
evet hormonlardan oluyor canım benim hep öyle oluyordu
valla belirti yoktu adet olcağım gün yaptım test çıktı çok şükür :)
evet canım biliyorum yufka açmasını.... Kv dede sabah 7den aksam 5e kadar yufka yaptik iste
hayir canim ben gebelik testin neydi onu sordum... Ovu testi bende ise yaramadı
canimmmmm sende hamissin oyyy ne güzel sağlıkla kucağına al insss
yoook canım ya sor tabi....ben dr a gidiyorum ilaçlarla düzeldi haka kullanıyorum bu ilac hem bebegin tutunmasını sağlıyor hem rahmi hazırlıyor hemde düzenli regl oluyorum
olsun şekerim soooonnn 4 :) ten başlat sende totemini inşallah bebeğin seninledir... amin.....
kizzzzz batimiz ayni lilimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?