Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

regl duzensizligi ne demek çok iyi bilirim canım....düzenli regl olmak bile büyük nimet

tam düzeli olmaya başladım dedim 23.ağustos oldum sonra 13eylülde ve 5ekim de oldum enson bu ayda 4 olması gerekti ama yok bu durum cnm sıkıyor ya hormonların düzensizlinden oluyormuş enson gittiğimde öyle demişti dr

loyalsu canımmm totemiii tutturdun vallaaa olursa bende %100 denıcem demıstım şimdi anlat bakalım toteme hangi gün başlamıştınnn
bu arada allahımmm yavrunu sana bağışlasın allah nazarlardan korusun

amin inşallah saol canım çok darısı başınıza tez vakitte... daha önceden de söylemiştim ben takıntılı bi insanım hep bir şeyleri bişeylere bağlıyorum...
mesela totemim şuydu burdan bata 10 gün kala geri sayıma başlıycam ve tek bir gün bile atlamıycam önce allahın izniyle insanların pozitif enerjisiyle bebeğimi burda bekliycem dedim şükür öylede oldu:)

ayyyyyy allaha şükür bitanem yaaaa ben geç kaldım sanırım son 4 gün kaldı benim

laboquick ilkinde de bununla hamile kalmıştım yumurtlama için doğru günü veriyor kesinlikle tavsiye ediyorum canlar...

bu ay bende yaptım ovl. testi günümüde tam buldum loboqucık le bakalım nasip geriye totemm kaldı ama oda geç kaldıı bende başka totem bulayım 4 gün için

bu ay bende yaptım ovl. testi günümüde tam buldum loboqucık le bakalım nasip geriye totemm kaldı ama oda geç kaldıı bende başka totem bulayım 4 gün için

olsun şekerim soooonnn 4 :) ten başlat sende totemini inşallah bebeğin seninledir... amin.....

folik asit mide bulantısı yaparmı?
ben içtim saat 10 gibi şimdi inanılmaz midem bulanıyor... heralde bu kadar küçükken bebek bulandırmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…