yapalım canım:13::13::13:
kızlarrr ne totemi yapıyorsunuz yaaa anlamadım ben :)
bu arada gittim yaban ellerde kiliselerde dua etme, mum yakma ve uğurlu olan ne varsa yapma ssorumluluğumu yerine getirdim.
hepimiz için dua ettim ama hayırlısıysa olsun, sağlıkla olsun dedim..
son olarak: ben de gecen ay laboquick kullandım, günleri gösteriyor ama olmayınca olmuyor işte bu ay kullanamdım.
gecen ay 2 gün üstüste koyu çift çizgi olmuştu o iki günde de çok gerildik, strese girdik..
Kizlar nasilsinizz? Bu aralar pek giremiyorum kaynos ameliyat oldu gozunden.bende gelin olarak hizmet etme gorevimi basariyla tamamladim :)
Hicran bebem sende belirti varmi? Bende hic yok3.ayda patates oldu sanirim.
Ya kizlar bisiy dicem,
Bnm eger bu ayda olmassa doktora gidip butun testleri yaptirmak istiyorum.biliyorum henuz cok erken olur daha yeni baslamissiniz diceksiniz calismalara ama ben beklemek istemiyorumvarsa bir sorun hemen halledip tedavi olmak istiyorum.adetim bittikten sonrami gidiyim doktora? Bide 7. Ayimdayim mi desem pembe yalan olarak ? Daha cok erken diyip eve yollasin istemiyorum doktorum.😳😳😳
maalesef kırmızıları gorum artık bıdahakı aya kısmet
heyttttttttttttt ben geldim canlarım ciğerlerim herkese sevgi dolu kucaklarmerhabalar bayanlar
heyttttttttttttt ben geldim canlarım ciğerlerim herkese sevgi dolu kucaklarmerhabalar bayanlar
hosgeldınn canımm
önümüzdeki maçlara bakacaz artık bozma morelini kuzum aleykümselam bu arada . . . .
Kizlar nasilsinizz? Bu aralar pek giremiyorum kaynos ameliyat oldu gozunden.bende gelin olarak hizmet etme gorevimi basariyla tamamladim :)
Hicran bebem sende belirti varmi? Bende hic yok3.ayda patates oldu sanirim.
Ya kizlar bisiy dicem,
Bnm eger bu ayda olmassa doktora gidip butun testleri yaptirmak istiyorum.biliyorum henuz cok erken olur daha yeni baslamissiniz diceksiniz calismalarkarışık beklemek istemiyorumvkaça bir sorun hemen halledip tedavi olmak istiyorum.adetim bittikten sonrami gidiyim doktogecikmesi7. Ayimdayim mi desem pembe yalan olarak ? Daha cok erken diyip eve yollasin istemiyorum doktorum.
kısmet canım aynen daha bu ay bırakmıştık zaten korunmayı o yüzden fazla uzulmedm uzuldumde fazla degıl :))
hoşbulduk canım sende hoş geldin yavru kuşum nasılsın . . . .
sayalim canimmm wuuuuwww
uzulme canim daha yolun basindasin
oooooooo daha zaman var demektir Allah bilir belki önümüzdeki ay hamiş olursun kuzum aferim böyle ol işte . . . .
hg cnmmmmmmmmmmmmm
illa kulağından böyletutum getiyimde karnıma mı sokayım zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?