Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar iki aydır yumurtlama takibine gitmedim onun önesinde doktorlar 15.gün sabah yumurtladıgımı söylüyorlardı.. bende hala 15.gün diye devam ediyorum.. ama sorum şu.. yumurtlama tarihi degişir mi? düzenli adet oluyorum normalde..fakat internet siteleri ovulasyon günümü 25 kasım yazıyo.. doktor takibine göre 23kasım.. ikisinde yap diceksiniz şimdi ama 24üne kocuş izmire egitime gidiyo 6 gün :84: :84:

kızlarrr ne totemi yapıyorsunuz yaaa anlamadım ben :)

bu arada gittim yaban ellerde kiliselerde dua etme, mum yakma ve uğurlu olan ne varsa yapma ssorumluluğumu yerine getirdim.

hepimiz için dua ettim ama hayırlısıysa olsun, sağlıkla olsun dedim..

son olarak: ben de gecen ay laboquick kullandım, günleri gösteriyor ama olmayınca olmuyor işte bu ay kullanamdım.
gecen ay 2 gün üstüste koyu çift çizgi olmuştu o iki günde de çok gerildik, strese girdik..

ewet canım yumurtlama tarihi değişir.... öncede olabilir sonrada... benim 20. gündü mesela bu ay 16. gün çıktı o yuzden evde test yapmak daha mantıklı geliyor bana... ben hiç yumurta takibi yaptırmadım

yumurtlama günüm benim değişiyor canim sen 24u mik mik yapabilirsen yap

ewet canım yumurtlama tarihi değişir.... öncede olabilir sonrada... benim 20. gündü mesela bu ay 16. gün çıktı o yuzden evde test yapmak daha mantıklı geliyor bana... ben hiç yumurta takibi yaptırmadım

aslında 14.günü yani kasım 22 de doktora gitsem emin olsam dimi..14den aşşagı çatlamaz artık.. adet döndüm 30-31 gün ne de olsa..yoksa içim içimi yer benim..

yoook canım ya sor tabi....ben dr a gidiyorum ilaçlarla düzeldi haka kullanıyorum bu ilac hem bebegin tutunmasını sağlıyor hem rahmi hazırlıyor hemde düzenli regl oluyorum

ilacı bırakınca tekrar düzensiz oldumu cnm hiç ne kadar kullanmak gerekiyomuş bu ilcı ki

folik asit mide bulantısı yaparmı?
ben içtim saat 10 gibi şimdi inanılmaz midem bulanıyor... heralde bu kadar küçükken bebek bulandırmaz değil mi?

Yapıyor cnm ben ilk kullandığımda yapıyordu inanılmaz bulandırıyordu vitamin ya sonradan vücut alışınca gidiyor bulantı bırakma hapı sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…