yapalım canım:13::13::13:
canımm tebrik ediyorumm seniii allah kucagınada almayı nasıp etsın melegınııı.......
yumurtlama günüm benim değişiyor canim sen 24u mik mik yapabilirsen yap
kızlar iki aydır yumurtlama takibine gitmedim onun önesinde doktorlar 15.gün sabah yumurtladıgımı söylüyorlardı.. bende hala 15.gün diye devam ediyorum.. ama sorum şu.. yumurtlama tarihi degişir mi? düzenli adet oluyorum normalde..fakat internet siteleri ovulasyon günümü 25 kasım yazıyo.. doktor takibine göre 23kasım.. ikisinde yap diceksiniz şimdi ama 24üne kocuş izmire egitime gidiyo 6 gün :84: :84:
as mersahimmmmmmmmSelammm
yumurtlama günüm benim değişiyor canim sen 24u mik mik yapabilirsen yap
ewet canım yumurtlama tarihi değişir.... öncede olabilir sonrada... benim 20. gündü mesela bu ay 16. gün çıktı o yuzden evde test yapmak daha mantıklı geliyor bana... ben hiç yumurta takibi yaptırmadım
yoook canım ya sor tabi....ben dr a gidiyorum ilaçlarla düzeldi haka kullanıyorum bu ilac hem bebegin tutunmasını sağlıyor hem rahmi hazırlıyor hemde düzenli regl oluyorum
olabilir canım dr git
yoook bebeğim yaa aynı sende var mi biseyler
canim bi suru regl düzenleyici var çoğunu kullandım ben.. Ara ara bıraktım falan duzensizlesmedi ama uzun vadede yine duzensizlesiyo
olabilir canım dr git
yoook bebeğim yaa aynı sende var mi biseyler
ahh bebişim ah gelme ihtimaline bile ne paralar döktümbide gelse batırır kesin bizi
aynennn
kuzumm kac mm oldu yumurtan da catlamadi ya :26:
folik asit mide bulantısı yaparmı?
ben içtim saat 10 gibi şimdi inanılmaz midem bulanıyor... heralde bu kadar küçükken bebek bulandırmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?