uzulme canim daha yolun basindasin)
Kizlar nasilsinizz? Bu aralar pek giremiyorum kaynos ameliyat oldu gozunden.bende gelin olarak hizmet etme gorevimi basariyla tamamladim :)
Hicran bebem sende belirti varmi? Bende hic yok3.ayda patates oldu sanirim.
Ya kizlar bisiy dicem,
Bnm eger bu ayda olmassa doktora gidip butun testleri yaptirmak istiyorum.biliyorum henuz cok erken olur daha yeni baslamissiniz diceksiniz calismalara ama ben beklemek istemiyorumvarsa bir sorun hemen halledip tedavi olmak istiyorum.adetim bittikten sonrami gidiyim doktora? Bide 7. Ayimdayim mi desem pembe yalan olarak ? Daha cok erken diyip eve yollasin istemiyorum doktorum.
heyttttttttttttt ben geldim canlarım ciğerlerim herkese sevgi dolu kucaklarmerhabalar bayanlar
ıyıyım canım benım cok sukur sen nasılsın
sen yaban ellerde mikmik leri düzenli yaptın mı 2 kısı gıttınız 3 kısı donmussunuzdur inş
merhbaaa kuşummmm
şükür bende iyim sadece patron maaşımı henüz vermedi durumları kıritik bende anlayışla karşılıyorum fakat hafiften sinirlenmeyede başlıyorum üzerinden 8 gün geçti
hg cnmmmmmmmmmmmmm
totem yapioz canim bata son 4gun var onu sayiyoruz
Merhaba sizinle tanışmadıkhayır adetin 3.günü gitmeniz gerekiyor hormon testi ister onuda adetin 3.günü yapıyorlar 4. Gün yada 2. Gün gittinmi kabul etmiyorlarmış.
valla bir gün atladık, hani gün aşırı olacaktı ya biri 2 gün arayla oldu cünkü 9 saat yolculuk yapmıştık cok yorgunduk
içimden bir ses de o gün yumurtlama günümdü diyor ama bakalım... :18:
kız deli çocuğun ne suçu var sakin ol bi kuzum olur elbet bir gün mutlaka verir Rabbim bizi deniyo ne kadar sabrediyoruz diye o yüzden sıkma canını emi datlum. . . .
Tombiiikkk canim iki oldu sana yazıyorum çıkmıyor ne oluyor anlamadım
loyalsunun totemi tuttu canim hamismis bizde lilimle sayiyoruz geriye
ooooooooooooo kimleri görüyorum hoşbulduk efenim hoşbulduk nasılsınız bakalım görüşmeyeli . . . .
du bi daha deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?