Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sen yaban ellerde mikmik leri düzenli yaptın mı 2 kısı gıttınız 3 kısı donmussunuzdur inş

valla bir gün atladık, hani gün aşırı olacaktı ya biri 2 gün arayla oldu cünkü 9 saat yolculuk yapmıştık cok yorgunduk

içimden bir ses de o gün yumurtlama günümdü diyor ama bakalım... :18:

şükür bende iyim sadece patron maaşımı henüz vermedi durumları kıritik bende anlayışla karşılıyorum fakat hafiften sinirlenmeyede başlıyorum üzerinden 8 gün geçti

oooo 8 gun olmuş tabı yavaş yavaş sınırlenırsın canım ıns en yakın zamanda verır

Merhaba sizinle tanışmadık hayır adetin 3.günü gitmeniz gerekiyor hormon testi ister onuda adetin 3.günü yapıyorlar 4. Gün yada 2. Gün gittinmi kabul etmiyorlarmış.

Merhaba tatlim.cvp verdigin icin tsk ederim oncelike.alttan bakma gibi bir durum varmi peki ?

valla bir gün atladık, hani gün aşırı olacaktı ya biri 2 gün arayla oldu cünkü 9 saat yolculuk yapmıştık cok yorgunduk

içimden bir ses de o gün yumurtlama günümdü diyor ama bakalım... :18:

olsun tatlım belki tutmuştur diğer günkilerrr kiliseler nasıldı dualarrr

kız deli çocuğun ne suçu var sakin ol bi kuzum olur elbet bir gün mutlaka verir Rabbim bizi deniyo ne kadar sabrediyoruz diye o yüzden sıkma canını emi datlum. . . .

hg cnm nasılsın? doğru sölüyosun. cnm dün akşam garip bir rüya gördümya

totem yapioz canim bata son 4gun var onu sayiyoruz

sana beddu ediyorum inşAllah yakalanırsın bu bedduaya . . . .dilerim Rabbim sana o 4 günü sana 9 ay 10 gün sonra yaşatsın ve dilerim bebişin olurda Allah seni mutluluktan hergün olmasada arada bir ağlatır ohhhhhhhhhhhhhh sürünme yürüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…