Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar selamm

servise bindim eve gidiyorum simdi. Gidince bu forumda gördüğüm evde yapılan eskilerin kullandığı yöntemleri denicem

idrarin üstüne miktar karbonat veya çamaşır suyu dökünce köprururse hamilesin anlamina gelirmiş denicem bakalım doğru mu

Bnde tek bir defa uygulamak istiyorum zaten tesekkur ediyorum canim umarimm bu ay bebisinin haberini alirsin :)))

Aminnnn saol cnm bnm. . Istersen incir kürü de uygula yumurtlama na yardımcı oluo. . Bide şunu söyliyim soğan kürünü kesinlikle hazir suyla yap ve yarım bırakma. Bnm ikinci deneyism oldugu için yarım bıraktım.

Bende yapcam simdi cnmm saol Olesine yapcm meraktan

bugun kötüyüm canım canım dün kv ve eltime kislik yufka açtık akşama kadar kollar gitti ağrıdan uyuyamadım avuc iclerim aciyo oklavadan
Ay canim benim ya kiyamam sana nedir bu kv lerden cekilen herkezde bi dert krem sur ellerine ilik suda beklet iyi gelir canim

Kiz cidden mi dogru mu ki ya walla denerim

canim o testler doğru sonuç vermiyo hamis bi arkadasa denetmisti kopurcek mi diye kopurmedi...

Uyuzlar ya birde arayip yarin yufka yapcaz demiyorlar.... Dugune gider gibi gittik eee yarin yufka yapicaz bana niye haber vermediniz uzerime.ona göre biseyler getirirdim dedim herkes basina buyruk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…