odunluk var hamurlarinda canim ne yapcan... Sihhatle kullan saçlarını canım
Ya ben bin önce çift çizgi görmek istiorummmmmmmm😟😟😟😟
Bnde tek bir defa uygulamak istiyorum zaten tesekkur ediyorum canim umarimm bu ay bebisinin haberini alirsin :)))Ben adetimin 4. Günü basladim 15 gün devam ediyo ama ben 12. Gün biraktim incire basladim ayin 14 yumurtlama günüm o gune kdr yumurtam gelissin dye
Ya ben bin önce çift çizgi görmek istiorummmmmmmm😟😟😟😟
Hepimizin istedigi o zaten yawrucum ama goremedik gitti insallah en kisa zamanda foruruz:-(
Bnde tek bir defa uygulamak istiyorum zaten tesekkur ediyorum canim umarimm bu ay bebisinin haberini alirsin :)))
Kızlar selamm
servise bindim eve gidiyorum simdi. Gidince bu forumda gördüğüm evde yapılan eskilerin kullandığı yöntemleri denicem
idrarin üstüne miktar karbonat veya çamaşır suyu dökünce köprururse hamilesin anlamina gelirmişdenicem bakalım doğru mu
Napiosunuz kizceler :))
canim sogan kürü adetin 7gunu baslanip 15gun sabah askam yemekten onbes dk.önce içiliyor
taze annisssssNapiosunuz kizceler :))
Bende yapcam simdi cnmm saol Olesine yapcm meraktan
Ay canim benim ya kiyamam sana nedir bu kv lerden cekilen herkezde bi dert krem sur ellerine ilik suda beklet iyi gelir canimbugun kötüyüm canım canım dün kv ve eltime kislik yufka açtık akşama kadar kollar gitti ağrıdan uyuyamadım avuc iclerim aciyo oklavadan
Kızlar selamm
servise bindim eve gidiyorum simdi. Gidince bu forumda gördüğüm evde yapılan eskilerin kullandığı yöntemleri denicem
idrarin üstüne miktar karbonat veya çamaşır suyu dökünce köprururse hamilesin anlamina gelirmişdenicem bakalım doğru mu
Bak tatlım bu başlıkta başka yöntemler de var
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eceginiz-hamilelik-testleri-bakin-kizlar.html
Hadi hep beraber deneyelim
canim o testler doğru sonuç vermiyo hamis bi arkadasa denetmisti kopurcek mi diye kopurmedi...
Bak tatlım bu başlıkta başka yöntemler de var
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eceginiz-hamilelik-testleri-bakin-kizlar.html
Hadi hep beraber deneyelim
sütle karpuz muuu ayyy ben daha bunu içmeden midem bulanır, hep hamile çıkarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?