- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
ben gelemem o zamanokulda ne memurusun canım çok güzelmiş sevindim senin adına
aaa sevgili meslektaşım, hamişsin demek, çok sevindim, hadi gözün aydınsağol hicranım allah tez vakıtte ınsallha sizede verir dualarım sizinle
valla ben de istifa edeli bir yıl olacak ayın 16sında, ben de hayatta evde duramam, depresyona girerim diyordum ama hiç öyle değilmiş.
her sabah eşimle kalkıp kahvaltımızı ediyoruz, sonra ben geri yatmıyorum. ev işi, alışveriş,yemek vs derken gün bitiyor.
gerci benim eşim 9 gibi evden cıkar 5e doğru eve döner, ben çalışırken 8e doğru çıkıp akşam da 7den önce gelmediğim için sorun olur diye evlenince tazminatımı alıp ayrıldım.
çocuk olana kadar da çalışmayı düşünmüyorum, hamilelik ve bebeğin ilk 2-3 senesi önemli çünkü. annem de olmadıgı için bakacak kimse de yok, onu bekliyorum..
ne kadar sürecek ki acaba bu bir an önce olsada hgs çektirsem içim rahat edecek ya
Evrak kayıt- Yazı işleri- santral- grafik, tablo yapımı filan
canım benim bilmiyorum ki valla sitres yapma derim ben sıkma canını bi doktora git neden oluyo de ben hamile değilim ama adet olamıyorum de mutlaka bişey diyecektir seni anlayabiliyorum . . . .
çok sağol cnm giderim artık bi gün dr o zaman anlaşılır işallah herşey
neyse kendime gelmeliyim bunları heç yaşamadım ki ben
bravvo bıravvo bıravvoooooooo işte bu ayakta alkışlıyorumseni güzel düşünüyosun canım evet aynen hiç yaşamdın say bunları
düşündükce daha kötü olacak farkındayım bunların sağol cnm desteğin için:
oooooooo ço güzel bir iş canım çokta hakları var memurların nomal bir çalışana göre . . . .
Çok şükür canım
Tavsiye ederim KPSS'ye girmedi isen gir mutlaka..
Yüz kızartıcı bir suç işlemediğin sürece ;Geleceğin garanti
Çok şükür canım
Tavsiye ederim KPSS'ye girmedi isen gir mutlaka..
Yüz kızartıcı bir suç işlemediğin sürece ;Geleceğin garanti
ıste bn geldm kızlar ve noldu anlamdm doktora gttm alltan bktı 5 gun klomen kullnmştım persembe tekrar gel inş presembeye yumurtan buyur ddı uzulyum mı ne ddı hc anlamdm
hoş geldin canım perşembe daha iyi anla ne demek istediğini ben hiç anlamıyorum klomen ne demek . . . .
Kızlar ben geldimmm. .. ev işi yemek derken saat 3bucuk olmuş hic farkında degilm. Ne yaparsam yapiyim her adimimda hep bebek var aklmda rabbime her aklima geldgnde dua ediyorum😟
ıste bn geldm kızlar ve noldu anlamdm doktora gttm alltan bktı 5 gun klomen kullnmştım persembe tekrar gel inş presembeye yumurtan buyur ddı uzulyum mı ne ddı hc anlamdm
canım reglini kaçıncı günündesin.. ben üç kez kullandım yardımcı olayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?