Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende kısmetse hamile olayım bi hemen ayrılacam işten hamileliğimi doya doya yaşamak istiyorum kısmet olursa . . . .canım çok güze olur eminim çalışınca evine vakit ayıramıyosun olmuyo mutlaka bişeyler eksik kalıyo . . . .

ne kadar sürecek ki acaba bu bir an önce olsada hgs çektirsem içim rahat edecek ya

canım benim bilmiyorum ki valla sitres yapma derim ben sıkma canını bi doktora git neden oluyo de ben hamile değilim ama adet olamıyorum de mutlaka bişey diyecektir seni anlayabiliyorum . . . .

canım benim bilmiyorum ki valla sitres yapma derim ben sıkma canını bi doktora git neden oluyo de ben hamile değilim ama adet olamıyorum de mutlaka bişey diyecektir seni anlayabiliyorum . . . .

çok sağol cnm giderim artık bi gün dr o zaman anlaşılır işallah herşey
neyse kendime gelmeliyim bunları heç yaşamadım ki ben

çok sağol cnm giderim artık bi gün dr o zaman anlaşılır işallah herşey
neyse kendime gelmeliyim bunları heç yaşamadım ki ben

bravvo bıravvo bıravvoooooooo işte bu ayakta alkışlıyorum seni güzel düşünüyosun canım evet aynen hiç yaşamdın say bunları

bravvo bıravvo bıravvoooooooo işte bu ayakta alkışlıyorum seni güzel düşünüyosun canım evet aynen hiç yaşamdın say bunları

düşündükce daha kötü olacak farkındayım bunların sağol cnm desteğin için :

Çok şükür canım

Tavsiye ederim KPSS'ye girmedi isen gir mutlaka..

Yüz kızartıcı bir suç işlemediğin sürece ;Geleceğin garanti

ıste bn geldm kızlar ve noldu anlamdm doktora gttm alltan bktı 5 gun klomen kullnmştım persembe tekrar gel inş presembeye yumurtan buyur ddı uzulyum mı ne ddı hc anlamdm

Çok şükür canım

Tavsiye ederim KPSS'ye girmedi isen gir mutlaka..

Yüz kızartıcı bir suç işlemediğin sürece ;Geleceğin garanti

canım benim Allah'a ş
kür öyle bişiy yapmamda sorun kpss'yi kazanınca yerleştirilmek ben girdim bi defa 69 aldım sınırda kaldı bu sene gene düşünüyorum kısmetse bende eşimde girecz . . . .

ıste bn geldm kızlar ve noldu anlamdm doktora gttm alltan bktı 5 gun klomen kullnmştım persembe tekrar gel inş presembeye yumurtan buyur ddı uzulyum mı ne ddı hc anlamdm

hoş geldin canım perşembe daha iyi anla ne demek istediğini ben hiç anlamıyorum klomen ne demek . . . .

hoş geldin canım perşembe daha iyi anla ne demek istediğini ben hiç anlamıyorum klomen ne demek . . . .

cnm klomen yumurta gelıştırıcı bı hap 5 gun kullandım bgun gttm kontrole persembe tekrar gel inş ozmna byur ddı bn aşılama olcm da cnm

Kızlar ben geldimmm. .. ev işi yemek derken saat 3bucuk olmuş hic farkında degilm. Ne yaparsam yapiyim her adimimda hep bebek var aklmda rabbime her aklima geldgnde dua ediyorum😟

Kızlar ben geldimmm. .. ev işi yemek derken saat 3bucuk olmuş hic farkında degilm. Ne yaparsam yapiyim her adimimda hep bebek var aklmda rabbime her aklima geldgnde dua ediyorum😟

bnde de aynen ole oluyo ufff karnmda acıktı ne yesem bugun kocşte yok taaaaa 11 de gelır macı var yemek yapmdm

Kızlar ne haber? Nasıl gıdıyor çalışmalar ?lütfen bana soğan kürü hakkında bilgi verirmisini, galiba iltihabim var ve doktora gitmk istemiyorummm sizce kullansam faydasini gorur muyum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…