canım reglini kaçıncı günündesin.. ben üç kez kullandım yardımcı olayım sana
aaa sevgili meslektaşım, hamişsin demek, çok sevindim, hadi gözün aydın
Bu arada herkese merhaba kısçeler
Arkadaslar ya hep yaziyorum kimse cevap vermiyor ya . Bu soruma karsilik alamacagimi bildigim halde yazdim
Arkadaslar ya hep yaziyorum kimse cevap vermiyor ya . Bu soruma karsilik alamacagimi bildigim halde yazdim
bnde de aynen ole oluyo ufff karnmda acıktı ne yesem bugun kocşte yok taaaaa 11 de gelır macı var yemek yapmdm
Aynen bende çok aciktim benım kociste 4 te gitti sabah gelecek 😟 geç cvp verdim kb uyuya kalmışım yorgunluktan😊😊
ne yesek kı ya:125::125::125: mdem agrıdıcnm bı ıstyo bı ıstemyo
bak doktor ne ddı bgun aynen şöyle btarafta 3 ve cok sayıda bı tarafta 12 ve cok syıda ve arkasından inş persembye kadar buyur ddı ne oluyo anltsana bıtanem ltfeeeeen:18:
bebegim yumurtalıklarda her zaman bir sürü yumoşun olur.. şimdi senin bi yumurtalıgında 3 mm digerinde 12mm yumoşun var..şimdi bu 18 yada 20 mm olunca çatlıcak.. ama sen bana cevap vermedin reglinin kaçıncı günündesin?? bu arada yumoşun hergün ortalama 1-2 mm büyüyecek o şekilde hesaplarsan..bulursun mik mik gününü.. adetin 10.günündeydin sanırım doktora gittiginde..
Sorun neydi cnm gormemisizdirr yoksa neden cvp vermeyelim
moralim bozuk sizdende cevap gelmeyince yazdim olehııııııııı mınnoşum hc sana cevap vermm mı bn ıbrahm saracoglu stesne gr cok gzel anlatyo sogn suyu kıste ılthapa fln ıyı gelıyo evet ama adet dzenszlgı yapyo cnm ona gre ıc
Tesekkur ederim cevabin icin bnm hafta sonu adet olacam ne zamn baslayacagimi bilmiyorum sen adetten ne zamn once basladin ?Cnm bende uyguluordum dün gece bıraktım incir kürüne başladım. Ultimate çok i gelio uygula derim int bakarsan orda ayrintisiyla nasil yapıldığı yazio
bebegm bgun gttm doktora 10. gunum buyuyunce aşılama olcak
Saclarimi kestirdim kislaaaaarrr kocisle hayla konusmuyoruz relax olduk artik takmiyorum onu ikimiz ayri odalarda takiliyoruz siz napiyosunuz bakim
hg canim sabah okudum olanları üzüldüm ama bu erkek milletinin köküne kiprit suyu yaa hepsi ayri cinssSaclarimi kestirdim kislaaaaarrr kocisle hayla konusmuyoruz relax olduk artik takmiyorum onu ikimiz ayri odalarda takiliyoruz siz napiyosunuz bakim
moralim bozuk sizdende cevap gelmeyince yazdim olebnde iltihap icin kullanmk istiyorum hem dostinex te kullaniyorum adetim dengelenir belkide
Tesekkur ederim cevabin icin bnm hafta sonu adet olacam ne zamn baslayacagimi bilmiyorum sen adetten ne zamn once basladin ?
Yok canim gecmisi okursan kavgaliyiz kocisle dunden beri konusmuyorum artik yum yum zamanimda gecti nasilsa mecbur degilim suanda ona tek takiliyoruz konusmuyorum hic yuzune bile bakmiyorumiyi günlerde kullan canım hoş geldin !! neden ayrı odlarda oturuyorsunuz ki anlamadım saçın yüzünden mi?
hg canim sabah okudum olanları üzüldüm ama bu erkek milletinin köküne kiprit suyu yaa hepsi ayri cinss
Kesinlikle kauliyorum bebegim saclarim uzundu benim biraz kisalttim umuzlarimin altinda suan katli kestirdim duz kesimdi dalgali fon de yaptirdim kocis 2saattir ewde yuzune bile bakmadigimdan tras okdugunu gormedim oda saclari kestirmis tras olmus. Ama umrumda degil okuz bunlar okuzsaclarin nasil oldu kiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?