Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Teşekürler buyarisi hep birlikte kazanmak dileğiyle evet bencede hamilelik belirtilerini kojusmayi en aza indirebiliriz cunku butun belirtileri hepimiz düşündüğümüz icin hepsini hissediyoruz ve koca bi hayal kırıklığı oluyo

Kizlar merhaba
Eylul topiginden transferim gezicem anacim hamile kalana kadar topic topic bu 4.denememiz olacak sayi ilerledikce bende umut artiyorbenide alin araniza bat 7 ekim batamiyasica

Hg canim eylül topiginden gelmeyin artik kalın oralarda :)) hayırlısı tabibijs bu topik son topigin olur ve hep burda kalırız

o zaman bir karar alalım seninle. inşallah diğer arkadaşlar da uyarlar buna. hamilelik bellirtilerinden konuşmak yok bu ay. eğer olur da ben dayanamayıp konuşursam sen beni, sen konuşursan da ben seni uyarıcam ok mi??

Sen nerelisin dilketin kız bi olsa kocam rahatlicak ben onuda geriyorum o cok pozitif olur nasilsa acele etme artık herseyin çözümü var diyoda ben durmuyorum :)))

ben bingöllüyüm. eşim de kastamonulu. nasıl denk geldiysek valla ben de hem kendimi hem onu geriyorum ama sıkıldım artık bu durumdan. sen istanbulda mı oturuyorsun yoksa denizlide mi??

o zaman bir karar alalım seninle. inşallah diğer arkadaşlar da uyarlar buna. hamilelik bellirtilerinden konuşmak yok bu ay. eğer olur da ben dayanamayıp konuşursam sen beni, sen konuşursan da ben seni uyarıcam ok mi??

Anlaştık ben kendi icimde almıştım bu kararızaten senle uyuygulariz ben gecen ay yazdim bu foruma hani bisi hissediyorum yada hissetmek istedigim icin bana oyle geliyo yazıyorum hamilelik belirtisi olabilir dedikleri andan itibareb kendimi hamile hissettim saka gibi ama adetim 4gun gelmedi psikolojik olarak :))

ben bingöllüyüm. eşim de kastamonulu. nasıl denk geldiysek valla ben de hem kendimi hem onu geriyorum ama sıkıldım artık bu durumdan. sen istanbulda mı oturuyorsun yoksa denizlide mi??

Denizlideyim canım ben iyi ki çalışıyoruz yoksa kafayi yer insan heralde:))

Hg canim eylül topiginden gelmeyin artik kalın oralarda :)) hayırlısı tabibijs bu topik son topigin olur ve hep burda kalırız

H.b canim malesef ben eylulde kalamiyorum diger arkadsslar gelemezler insallah.
Ben hem ovulasyon hemde ates olcme yontemini yapiyorum bu ay kendimi kesinlikle germiuorum bu ayda oyleydim kirmizilar gelincede hic uzulmedim cunku regl de lazim bana sagligim icin yani rahatim ne zaman gelirse gelsin bebisim ben beklemedeyim yeterki saglikla grlsin.

Bu topikte sanırım karşılıklı iki kişi konuşuyor her zaman......

Amin ins canim sanada bol sans tamda bana sen gibiler lazim beni germicek kisiler çünkü bizim en büyük sorunumuz stres onun icin relax olalım hep birlikte Allah elbet bizede nasip etcekdir

Denizlideyim canım ben iyi ki çalışıyoruz yoksa kafayi yer insan heralde:))

anlaştık o zaman :13: evet Allahtan çalışıyoruz ama benim iş pek yoğun olmadığı için düşünmeye çok fırsatım oluyor. bir de gelip gidip bu siteye giriyorum o zaman daha çok kaptırıyorum kendimi neyse bu arada ben bu ay adetim bitince inşallah meryem suresini okumaya başlayacağım. 41 gün. her dua sonrasında da tilavet secdesi yapıyoruz. bir topikte okudum ve hatta cute de oraya yorum yapmış. 19 gün okudum hamile kaldım diye.. istersen reglin bitince sen de başla okumaya

Tamam deniyeyimde tilavet secdesi neki

Tamam deniyeyimde tilavet secdesi neki

tilavet secdesi
Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

meryem suresinin 58.ayetinde secde edildiği yazıyor. onun için de duadan sonra bunu yapıyoruz. senin regli dönemine denk gelenleri de annen, ablan vs. birisi yapabilirmiş

Hmm tamam canım bunuda deneyeyim bi tasta 3 kuş oluyo yuppy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…