günaydın kızlar ben adet tarihimi bilmiyorum:) ama ekimde başlıyorum galiba çalışmalara :)
ilk defa bu ay mı başlıyorsun??
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
gamsecim hani ben ovulasyon testi bu ay kullanmayacağım dedim yadün öyle gezinirken sipariş veriverdim. bugün gelecek inşallah.
günaydın kızlar ben adet tarihimi bilmiyorum:) ama ekimde başlıyorum galiba çalışmalara :)
Günaydın canim bolsans ins bu bebegjn sağlıklı birsekilde gelir kucagina:))
canım ben kısa bi hamilelik geçirdim şimdi moladayım:) ekimde tekrar başlıcam inşallah
önce geçmiş olsun sonra da hayırlı olsun.. Rabbim bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu ay adet tarihini bilmediğin için şansın biraz az gibi. gerçi belli de olmaz. biz biliyoruz da hamile kalabiliyor muyuzartık günaşırı çalışmalarınızda Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Oo süper canim isi sansa birakmayalim :) yabisi sorcam adet bittikten hemen sonrami yapmaliyiz yoksa bikac gun ggeçtikten sonrami Biliyormusun
teşekkür ederim canım:) bu ay bitene kadar olurum diye düşnüyorum ya kürtaja göre öyle olmalı yani. zaten olduktan sonra başlıcam. sen ne kadarlık evlisin ne zamandr istiyosun?
inşallah canım. eşim henüz tarihimi bilmiyor, evlendkten sonra hiç olmadım çünkü:) o yüzden ona bi sürpriz yapabilirm diye düşünüyorum,tabiki hamile kalabilirsemm
benim bu ayın 23ünde 1 yıl olacak evliliğim. ama yaşım 30 canım. kesintisiz 6 aydır çalışıyorum bebek için ama henüz netice alamadım. haftaya doktora gidicez inşallah. bu arada yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyor diye biliyorum ben. öyle çok yazı okudum. sen kaç yaşındasın ne kadardır evlisin vs vs??
inşallah canım. eşim henüz tarihimi bilmiyor, evlendkten sonra hiç olmadım çünkü:) o yüzden ona bi sürpriz yapabilirm diye düşünüyorum,tabiki hamile kalabilirsemm
Ne tarihini bilmiyo anlamadim canim yaw
cutenin yazılarına göre o adet bittikten hemen sonra başlıyormuş. bir de ben bu internetteki geçmiş 3 tarihli ovulasyon testinde hesapladım, yumurtlama tarihim adetim biter bitmez başlıyor gibi görünüyor. onun için hemen başlamayı düşünüyorum
evlenir evlenmez mi hamile kaldın?? woowww! ne güzel. o zaman inşallah yine kolyca hamile kalabilirsin
adet tarihimi bilmiyor canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?