Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ?

gamsecim hani ben ovulasyon testi bu ay kullanmayacağım dedim ya dün öyle gezinirken sipariş veriverdim. bugün gelecek inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ?

gamsecim hani ben ovulasyon testi bu ay kullanmayacağım dedim ya dün öyle gezinirken sipariş veriverdim. bugün gelecek inşallah.

Oo süper canim isi sansa birakmayalim :) yabisi sorcam adet bittikten hemen sonrami yapmaliyiz yoksa bikac gun ggeçtikten sonrami Biliyormusun

canım ben kısa bi hamilelik geçirdim şimdi moladayım:) ekimde tekrar başlıcam inşallah

önce geçmiş olsun sonra da hayırlı olsun.. Rabbim bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu ay adet tarihini bilmediğin için şansın biraz az gibi. gerçi belli de olmaz. biz biliyoruz da hamile kalabiliyor muyuz artık günaşırı çalışmalarınızda Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

teşekkür ederim canım:) bu ay bitene kadar olurum diye düşnüyorum ya kürtaja göre öyle olmalı yani. zaten olduktan sonra başlıcam. sen ne kadarlık evlisin ne zamandr istiyosun?

Oo süper canim isi sansa birakmayalim :) yabisi sorcam adet bittikten hemen sonrami yapmaliyiz yoksa bikac gun ggeçtikten sonrami Biliyormusun

cutenin yazılarına göre o adet bittikten hemen sonra başlıyormuş. bir de ben bu internetteki geçmiş 3 tarihli ovulasyon testinde hesapladım, yumurtlama tarihim adetim biter bitmez başlıyor gibi görünüyor. onun için hemen başlamayı düşünüyorum

teşekkür ederim canım:) bu ay bitene kadar olurum diye düşnüyorum ya kürtaja göre öyle olmalı yani. zaten olduktan sonra başlıcam. sen ne kadarlık evlisin ne zamandr istiyosun?

benim bu ayın 23ünde 1 yıl olacak evliliğim. ama yaşım 30 canım. kesintisiz 6 aydır çalışıyorum bebek için ama henüz netice alamadım. haftaya doktora gidicez inşallah. bu arada yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyor diye biliyorum ben. öyle çok yazı okudum. sen kaç yaşındasın ne kadardır evlisin vs vs??

inşallah ekimde birlkte alırız güzel haberi:) ben 25 yaşındayım,daha yeni evliyim aslında,3 ay bile olmadı ama ilk hamileliğe kısa süre de olsa çok alıştım, kaybedince de ancak yine aynı güzel haber beni toparlar diye düşünüyorum. hayırlısı bakalım.

Gecen ay bende ordan hwsapladim fıs cikti:)) bu ay teste baslayim ayni gunmu olmustuk adet hayirlayamadim

adet tarihimi bilmiyor canım:)

Ya benim bi tanidigim var benim 12 ay surdu hamileligim dedi bende o nasıl oluyo dedim 1.hamileliginin kalbi durmus almislar o yasak dinlememis calismaya devam etmis adet olmadan yeniden hamile kalmis şimdi cok saglikli cocuu var 6yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…