Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm gozunaydin.adetliykenn alttan baktimi offff benimde gitmem gerek ama adetli nasilbolacak yaaa

canım sen ekime mi geçtin? pazar günü mü adet oldun sen de??

ben de eylül ayından transferim. bu kadar eylül ayından gelen arkadaşım varsa beni de yazın bari bu aya bat 8 ekim haydin bakalım

evet cnm 10 ekim diyelim

eşinizin de muayene olması ve sperm örneği vermesi iyi olabilir. bir sorun çıkmazsa rahatlarsınız.

Evt pazar oldum canim malesef simdide burdayım ins son topik olur hepimiz icin sende sanırım pazar oldun gelemz olasica geldi kirmizilar pehh

evet canım ben de pazar oldum. erken geldi benim kırmızılar bugün adetimin 3.günü. randevu almıştım doktora gidecektim sözde ama eşimin tanıdığı bir doktor varmış, o aradı dün eşimi bana gelin muayeneye diye. biz de iptal ettik bugünkü randevuyu. haftaya ona gidicez inşallah. bakalım hayırlısı...

Bebek isini bi kenara bırakıp tanısalim hadi kızlar ben ilk kendimi tanitayim gamze ben Denizliliyim 27 yasindayim ameleyim muhasebe üzerine 1.5 yıllık evliyim hic bebegim olmadı 6aydir bebek icin calistim hepsi fıs çıktı ama azimliyim o bebegi yapacagim sizler nerleden yaşlarınız kaç

Benim 4 gun gec geldi stresten battas olduk o sayede ben gittim bugün doktora öyle korkulacak bisi yokmuş :)) Allah bu ay bizi hayal kırıklığına ugratmasin artık

eşinizin de muayene olması ve sperm örneği vermesi iyi olabilir. bir sorun çıkmazsa rahatlarsınız.

Bugun kan verdim hormon testi ve hamilelikte gerekli olan butun testleri yapalim dedi esiminde sperleri sayılacak haftaya çünkü 3 gun cinsel birleşme olmamasi geekiyormus ve 5 gunu geçmemesi ondan haftaya kaldi onun sauimlari ne gerekliyse yapcaz qari mecbuurr

ben de özel bir şirkette santraldeyim. 23 eylülde 1 seneyi devirmiş olucam evliliğimde inşallah. evliliğim boyunca 2-3 ay ancak konunmuşumdur. geri kalanında deneyip duruyorum bu arada yaşım 30

ben de özel bir şirkette santraldeyim. 23 eylülde 1 seneyi devirmiş olucam evliliğimde inşallah. evliliğim boyunca 2-3 ay ancak konunmuşumdur. geri kalanında deneyip duruyorum bu arada yaşım 30
Canım bu ay güzel haberleri bekliyorum senden ben bu ay farkli olarak ovulasyon testi yapcam bakalım bi denemedigim o kaldi onuda deneyeyim sonrada ugrasmicam yav nereye kadar olmayinca olmuyo Allah nezaman verirse artık dicem bırakcam gitcek :)))

ben iki ay ovulasyon testini denedim arkadaşlar. faydali birşey. tabii olmadi ama kısmet nasip diyorum.

ha bu arada yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. inşallah hepimiz kazanırız bu yarışı

bir de arkadaşlar bu ayki topikte hamilelik belirtilerini konuşmasak nasıl olur?? sonra hayallere kapılıp hayal kırıklığına uğruyoruz. geçen ay ne kadar da kendimi kaptırmadım ben aslında falan desem de hayal kırıklığını yaşadım yani... ne dersiniz??

Kizlar merhaba
Eylul topiginden transferim gezicem anacim hamile kalana kadar topic topic bu 4.denememiz olacak sayi ilerledikce bende umut artiyorbenide alin araniza bat 7 ekim batamiyasica

batlarımız aynı. inşallah ikimiz de güzel haberler veririz birbirimize ben de ovulasyon testini deneyecektim bu ay ama sonra orda da tam belli olmadığını görünce bir de doktor olayım olacak inşallah bu ay ona da güvenerek bu aydan vazgeçtim. hadi hayırlısııııııı

Ben bu ay bitasta iki kus vurcam hem doktoru hem ovu testini isimi sansa birakmicam :))

Dilketin daha nice senelere canım, seninle aynı yaştayız, bende evliliğimde 4 seneyi devirdim ve daha yeni bıraktım korunmayı
Çok korkuyorum :18: ama şu sıralar da heyecanla bekliyorum, çok soğuk gelirdi bu mevzular bana önceden ama çok garip duygular içerisindeyim umarım geçmez :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…