Kızlar merhaba bugun doktora gittim adetimjn 3.gunuydu doktor rahim seklinjn normal olduğunu iki yumurtaligimda saglikli olduğunu soyledi hamilelik te yapılan testler ve hormon testleri icin kan verdim ve doktor dediki normalde biz 1 yil öneriyoruz bebek için ama hemen istiyoruz dersen tedaviye baslayabilirz dedi bide esimin sperm sayısını olcecekler yaşınız genc stres yapma dedi bide :)) ve ben kendimi inanilmaz mutlu hissettim hersey yolunda gibi bide annemde ruya görmüş oda mutlu etti sanırım ins kızlar umodimizi kırmak yok hersey cok güzel olacak hepimiz için sizleri seviyorum:))
Kızlar gunaydin bu aydan itibaren bebek konusunda strese sokmayacagim kendimi öyle karar aldik kocisle yarin doktora gitcem adetin 3.gunu gel demişti onun icin yarin doktordayim ins bu ay hepimizin bu konuda yüzü güler biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'tan artik hepimize bol sans
Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,ben bugün adet oldum bat 5 ekim diyerek başlıyoruz takibe...
haydi hanımlar kaç kişiyiz ekim hamiş adayları
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD] BAT [/TD]
[TD] SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asyak[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lorena[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elaaam[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nhrkbl[/TD]
[TD]2.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinarima[/TD]
[TD]2.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Capulcu[/TD]
[TD]3.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcimesultan[/TD]
[TD]3.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mrssoydas[/TD]
[TD]4.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlayda91[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Msa84[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kovboy[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Senaserra[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelam[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlsec[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze20[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meltembaa[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OzgOk85[/TD]
[TD]7-10.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nargazeli[/TD]
[TD]7.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Handrake[/TD]
[TD]7.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebrulimavi[/TD]
[TD]8.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monbebe[/TD]
[TD]10.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilela1983[/TD]
[TD]eylülde regl olabilir[/TD]
[TD]:18: BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jeffry[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Servel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selinayy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bulutdolunay[/TD]
[TD]17eylülde regl olabilir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sedgn[/TD]
[TD]22eylülde regl olabilir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su828[/TD]
[TD]26.EKİM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
günaydın hanımlar benim hsg randevüm değişti yarın saat 10:00 alındı.oooyyyyy nasıl geçeeceeek bu zamanne olur bana dua edin çok ihtiyacım var korkuyoruuuum.neyse çok acite etmeyim durumu toparlıyorum ALLAH yardım edecek inşaallah
bu arada ilk sayfada ismler listede güncelleniyor her gün neslihanbursa 10 eylül sat tarihin bat tarihine ne diyelim 10 ekim mi?
Cnm gozunaydin.adetliykenn alttan baktimi offff benimde gitmem gerek ama adetli nasilbolacak yaaa
canım sen ekime mi geçtin? pazar günü mü adet oldun sen de??
Sanırım bana hormon testi yapcak ben bebek düşünme ye başladığımda gitmistim herşey yolunda demişti yumurta lik lar iyi çalışıyo filan demisti tamda ogun yumurtlamq zamanimmi göstermişti yumurtami ama olmadi iste 6 aydir malesef
Evt pazar oldum canim malesef simdide burdayım ins son topik olur hepimiz icin sende sanırım pazar oldun gelemz olasica geldi kirmizilar pehh
evet canım ben de pazar oldum. erken geldi benim kırmızılarbugün adetimin 3.günü. randevu almıştım doktora gidecektim sözde ama eşimin tanıdığı bir doktor varmış, o aradı dün eşimi bana gelin muayeneye diye. biz de iptal ettik bugünkü randevuyu. haftaya ona gidicez inşallah. bakalım hayırlısı...
eşinizin de muayene olması ve sperm örneği vermesi iyi olabilir. bir sorun çıkmazsa rahatlarsınız.
Bebek isini bi kenara bırakıp tanısalim hadi kızlar ben ilk kendimi tanitayim gamze ben Denizliliyim 27 yasindayim ameleyim muhasebe üzerine 1.5 yıllık evliyim hic bebegim olmadı 6aydir bebek icin calistim hepsi fıs çıktı ama azimliyim o bebegi yapacagim sizler nerleden yaşlarınız kaç
Canım bu ay güzel haberleri bekliyorum senden ben bu ay farkli olarak ovulasyon testi yapcam bakalım bi denemedigim o kaldi onuda deneyeyim sonrada ugrasmicam yav nereye kadar olmayinca olmuyo Allah nezaman verirse artık dicem bırakcam gitcek :)))ben de özel bir şirkette santraldeyim. 23 eylülde 1 seneyi devirmiş olucam evliliğimde inşallah. evliliğim boyunca 2-3 ay ancak konunmuşumdur. geri kalanında deneyip duruyorumbu arada yaşım 30
Canım bu ay güzel haberleri bekliyorum senden ben bu ay farkli olarak ovulasyon testi yapcam bakalım bi denemedigim o kaldi onuda deneyeyim sonrada ugrasmicam yav nereye kadar olmayinca olmuyo Allah nezaman verirse artık dicem bırakcam gitcek :)))
Burnumu sokmadigim i kaldi bide onu denicem evet hayırlısı Allah nezaman nasip ederse artik sen nerelisin nekdardir deniyosun kac yasindasinben iki ay ovulasyon testini denedim arkadaşlar. faydali birşey. tabii olmadi ama kısmet nasip diyorum.
Canım bu ay güzel haberleri bekliyorum senden ben bu ay farkli olarak ovulasyon testi yapcam bakalım bi denemedigim o kaldi onuda deneyeyim sonrada ugrasmicam yav nereye kadar olmayinca olmuyo Allah nezaman verirse artık dicem bırakcam gitcek :)))
batlarımız aynı. inşallah ikimiz de güzel haberler veririz birbirimizeben de ovulasyon testini deneyecektim bu ay ama sonra orda da tam belli olmadığını görünce bir de doktor olayım olacak inşallah bu ay ona da güvenerek bu aydan vazgeçtim. hadi hayırlısııııııı
ben de özel bir şirkette santraldeyim. 23 eylülde 1 seneyi devirmiş olucam evliliğimde inşallah. evliliğim boyunca 2-3 ay ancak konunmuşumdur. geri kalanında deneyip duruyorumbu arada yaşım 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?