mrb kızlar yarın doktora gıdıyorum bole olmuycak bekle bekle yarın bı baktırayım kendıme :18:
KIZLARRRR ben geldim :))) ayyyy yemin ediyorum sinirden gülüyorum adetim 1 gün gecikti test yaptım ben. Negatif olsa çıkarda diye düşünüyorum dolayısıyla bu ay da buradayım :)) hala adet olmadım o yüzden size kesin bir tarih veremeyeceğim :)) hepinizi öpüyorum canlar
kızlar morelim bozuk yaaaa.......bu ay olmadı yaa ekimde de olmazsa
günaydın hanımlar benim hsg randevüm değişti yarın saat 10:00 alındı.oooyyyyy nasıl geçeeceeek bu zamanne olur bana dua edin çok ihtiyacım var korkuyoruuuum.neyse çok acite etmeyim durumu toparlıyorum ALLAH yardım edecek inşaallah
bu arada ilk sayfada ismler listede güncelleniyor her gün neslihanbursa 10 eylül sat tarihin bat tarihine ne diyelim 10 ekim mi?
Hiimmm sunu da soyleyeyim kist 6,5 cm di disardan bastirinca aciyodu. sogan yapmaya basladim bir hafta oldu gecti hic hissetmiyorum. ins gitmistir
Kızlar bende kırmızıları gördüm bu sabah..sat 10 eylül bat 10 ekim...geçen ay rahim filmi çekindim bu ayda doktor tedavisi o ne derse o yapılacak ...en erken önümüzdeki pazartesiye randevu aldım bakalım hayırlısı olsun
Hiimmm sunu da soyleyeyim kist 6,5 cm di disardan bastirinca aciyodu. sogan yapmaya basladim bir hafta oldu gecti hic hissetmiyorum. ins gitmistir
Kızlar merhaba bugun doktora gittim adetimjn 3.gunuydu doktor rahim seklinjn normal olduğunu iki yumurtaligimda saglikli olduğunu soyledi hamilelik te yapılan testler ve hormon testleri icin kan verdim ve doktor dediki normalde biz 1 yil öneriyoruz bebek için ama hemen istiyoruz dersen tedaviye baslayabilirz dedi bide esimin sperm sayısını olcecekler yaşınız genc stres yapma dedi bide :)) ve ben kendimi inanilmaz mutlu hissettim hersey yolunda gibi bide annemde ruya görmüş oda mutlu etti sanırım ins kızlar umodimizi kırmak yok hersey cok güzel olacak hepimiz için sizleri seviyorum:))
Canim dr gitmen iyi olmus hersey normal mi diye baktirman icini rahatlatir. benimde gecen sene 20 haftalik kaybim oldu. tekrar hamile kalmak cok istiyodum drlar bir yil bekle dedi olmadi tekrar. simdi de kist icin tedaviyi ertrledik. hayirlisi olsun diyeleim. bide bu gece ruyamda 9 aylik hamileyim doguramiyodum yine kaybediyodum galiba. simdi tam hatirlayamiyorumda. hayrolsunKızlar merhaba bugun doktora gittim adetimjn 3.gunuydu doktor rahim seklinjn normal olduğunu iki yumurtaligimda saglikli olduğunu soyledi hamilelik te yapılan testler ve hormon testleri icin kan verdim ve doktor dediki normalde biz 1 yil öneriyoruz bebek için ama hemen istiyoruz dersen tedaviye baslayabilirz dedi bide esimin sperm sayısını olcecekler yaşınız genc stres yapma dedi bide :)) ve ben kendimi inanilmaz mutlu hissettim hersey yolunda gibi bide annemde ruya görmüş oda mutlu etti sanırım ins kızlar umodimizi kırmak yok hersey cok güzel olacak hepimiz için sizleri seviyorum:))
Canim bi arkadaşımın da kisti vardı doktor boşuna ugrasmayin hamile kakamazsin demis o ayda hamile kaldı:))) ins seninde oyle olur suanda cok sağlıklı 2 yasinda kizi var vevkisti yook
Canim dr gitmen iyi olmus hersey normal mi diye baktirman icini rahatlatir. benimde gecen sene 20 haftalik kaybim oldu. tekrar hamile kalmak cok istiyodum drlar bir yil bekle dedi olmadi tekrar. simdi de kist icin tedaviyi ertrledik. hayirlisi olsun diyeleim. bide bu gece ruyamda 9 aylik hamileyim doguramiyodum yine kaybediyodum galiba. simdi tam hatirlayamiyorumda. hayrolsun
Yok bana umitsiz konusmadi bidaha ki ay tedaviye baslariz dedi. ins gerek kalmaz. inss
Canım çok geçmiş olsun, bende çok güzel rüyalar görüyorum :)) Beyaz gelinlik, şapka, araba herşeyi bembeyaz gördüm...İnş. bebiş haberini Ekimde verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?