bu ay olmasada önümüzdeki ay kesin olur canım senin
Anladım cnmm erken olabilir test için bi kaç gün sonra kanda baktir olmassan ki inşallah ta olmazsn. Bnm bat 28 Kasım akşamdan beri belim de agrı var bnmde ama bakalım hayırlısı. Inşallah müjdeli hberi bu ay ben ve bekleyen herkez alır Aminnnn
Ayhhhh azından bal damlio:))) inşallah inşallah. Olsunda dediğin gibi bu ay yada bidahaki ay fark etmez bizde Şubat ta kdr süre verdik kendimize subat 18 2 yıl olcak evleneli eğer o zmna kdr olmassa Dr gitcez bakalim
İnşallah alırız müjdeli haberlerimizi canım hep dua ediyorum hepimize.
allah gönlümüze göre versin bitanemm dualarım sizlerleee inşallah hep beraberr hamile kalırız
Inşallah cnmm inşallah:)
:* olursa da allahtan olmazsada allahtan
Öle tabiki. .. ama hep söyle duâ. Ediorum hakkımda hayırlısı değil se bile hayırlı olmasini nasip et rabbim ... Önce allahtan hersey o ol derse olur bizim yaptiklarmz sadece vesile olur takdiri allahtan:)
kızlarrrrrr toteme başladım soooooooooon 3 :)
saol canım bakalım inşallah herşey yolundadır :)
doğru canım olsada vardır hayrı olmasada vardır hayrı
canım sana bir şey soracağım. yatarken yataktaki yatış pozisyonun değişti mi? yani önceden sağa yatarken şimdi ister istemez sola yatışın filan? yada eşin gibi yatmaya başladın mı?
ay canım hadi hayırlısı inşallah bütün pozitif enerjimi yoluuyorum sana allah senide sevindirsin inşallah inşallahh... amin....
Aynen kuzum:) senin bat ne zmndi unttm bende
eskiden de sol tarafıma doğru yatardım şimdi de öyle ama şimdi daha çok pozisyon değiştiriyorum daha huzursuz uyuduğum için sanırım...en iyi uyku pozisyonu sol yana doğru yatmak üstteki bacağı hafif üst tarafa doğru kıvırmakmış hakikaten öyle daha rahat uyunuyo
3 gün sonra canım 16 sı
slm kızlar nasılsınız?
Inşallah cnmm musmula nedir bilirmisin faydalarini okudumda düşük tehlikesine karsi cok faydaliymiss inşallah ole biseyin yokturda olmasa bile tuketebiliosan bol bol tuket doktorunada Danış ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?