Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu ay olmasada önümüzdeki ay kesin olur canım senin

Ayhhhh azından bal damlio:))) inşallah inşallah. Olsunda dediğin gibi bu ay yada bidahaki ay fark etmez bizde Şubat ta kdr süre verdik kendimize subat 18 2 yıl olcak evleneli eğer o zmna kdr olmassa Dr gitcez bakalim

İnşallah alırız müjdeli haberlerimizi canım hep dua ediyorum hepimize.

Ayhhhh azından bal damlio:))) inşallah inşallah. Olsunda dediğin gibi bu ay yada bidahaki ay fark etmez bizde Şubat ta kdr süre verdik kendimize subat 18 2 yıl olcak evleneli eğer o zmna kdr olmassa Dr gitcez bakalim

allah gönlümüze göre versin bitanemm dualarım sizlerleee inşallah hep beraberr hamile kalırız

Öle tabiki. .. ama hep söyle duâ. Ediorum hakkımda hayırlısı değil se bile hayırlı olmasini nasip et rabbim ... Önce allahtan hersey o ol derse olur bizim yaptiklarmz sadece vesile olur takdiri allahtan:)

doğru canım olsada vardır hayrı olmasada vardır hayrı

canım sana bir şey soracağım. yatarken yataktaki yatış pozisyonun değişti mi? yani önceden sağa yatarken şimdi ister istemez sola yatışın filan? yada eşin gibi yatmaya başladın mı?

eskiden de sol tarafıma doğru yatardım şimdi de öyle ama şimdi daha çok pozisyon değiştiriyorum daha huzursuz uyuduğum için sanırım...en iyi uyku pozisyonu sol yana doğru yatmak üstteki bacağı hafif üst tarafa doğru kıvırmakmış hakikaten öyle daha rahat uyunuyo

anladım canım bence de öyle çok rahat uyunuyor. ben eskiden sağ hariç başka tarafa yatamazdım. şimdi sola ve dediğin şekilde yatıyorum. benim için büyük bir değişiklik oldu da acaba sende yaşadın mı diye merak ettim.

Inşallah cnmm musmula nedir bilirmisin faydalarini okudumda düşük tehlikesine karsi cok faydaliymiss inşallah ole biseyin yokturda olmasa bile tuketebiliosan bol bol tuket doktorunada Danış ama

inşallah gerek kalmaz inş öyle bir tehlikem yoktur c.tesi günü ilk kontrolümüze gidicez umarım kesesini kalp atışlarını görürduyarız.... aminnnnn.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…