alışırsın ama inşallah alışmaya fırsatın kalmadan olurrr
Inşallah cnmm hakında en hayırlısı neyse o olsun. Bnde kür uyguluyorumm bu ay bakalim neolck
yaaa adetlerim düzensiz bir totem bile yapamıyorum
ne kdr dır denıyorsun cnm biliyordum ama unuttum şimdi
11 aydır cnmmama hiç bu kadr mik mik olmamisti yanı sıkı çalışma kür fln yapmamistim bu ay sıkı çalışma var:-D
yaaa adetlerim düzensiz bir totem bile yapamıyorum
allahın izniyle düzelir adetin canımm totemin kralını yaparız sana burdaaa
hayırlısı olsun bebeğimmm inşallah olurr allahımmmm yüzünü güldürsünnn :)))))))))))
Cnmmm moralini yüksek tut hiç yakismio bze Üzgün olmak. Adetlerin düzensiz se soğan kürü uygula düzene sokuo bnmde öyleydi soğan kürü sayesinde düzene girdi 3 aydır düzenli oluorum
umarım toteme gerek kalmaz da bu ay çift çizgiyi görürüm
Nerelerdesnz yaaaa artık pek gelmyosunuz ozledııııımmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2:
görürsün canım içimden bir his olcak dio senin ki ama bilmiyorum allahım bilir inş olur
ama benim doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra böyle oldu, bu ay 5. ay beklemedeyim merkez :)
bana da önümüzdeki ay olacak gibi geliyor, çünkü hep aralık'a kadar bekleriz olmazsa doktora gideriz demiştik, hani ağrın olur beklersin beklersin doktora gidince adam bir sey yapmadan gecer ya o hesap :)
görürsün canım içimden bir his olcak dio senin ki ama bilmiyorum allahım bilir inş olur
Gunaydin Bugun bi değişiklik varmı meselâ
Içindeki hisse söyle bnm içinde ole desin.p
Günaydın canımmm. Bugün gelen giden birşey yok henüz. Olmasa bari. Sabah dayanamadım test yaptım ben negatif ama erken de olabilir test için tabi bilemiyorum :26: sende durumlar nasıl? senin bat ne zaman?
bebeğim biz buralardayız da sen nerelerdesin asıl, bi gözüküyosun bi kayboluyosun...valla yaaa bu ara pek toplaşamadık kızlar, geyiklerimizi özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?