Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnmmm moralini yüksek tut hiç yakismio bze Üzgün olmak. Adetlerin düzensiz se soğan kürü uygula düzene sokuo bnmde öyleydi soğan kürü sayesinde düzene girdi 3 aydır düzenli oluorum

ama benim doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra böyle oldu, bu ay 5. ay beklemedeyim merkez :)

görürsün canım içimden bir his olcak dio senin ki ama bilmiyorum allahım bilir inş olur

bana da önümüzdeki ay olacak gibi geliyor, çünkü hep aralık'a kadar bekleriz olmazsa doktora gideriz demiştik, hani ağrın olur beklersin beklersin doktora gidince adam bir sey yapmadan gecer ya o hesap :)

ama benim doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra böyle oldu, bu ay 5. ay beklemedeyim merkez :)

Hmm o zmn başka cnm bı kac ay Içinde girer düzene haptan kaynaklanan bse o düzensizlik bnde braktigimda hep öle oldu 3 ay önce düzene girdi Bnmki de

bana da önümüzdeki ay olacak gibi geliyor, çünkü hep aralık'a kadar bekleriz olmazsa doktora gideriz demiştik, hani ağrın olur beklersin beklersin doktora gidince adam bir sey yapmadan gecer ya o hesap :)

kesinlikle banada çok olur o dediğin dişimin ağrısından duramıyorum bazen dişciye gidiyorum geciyor ağrısı ne hikmet bende anlamadımmm inşallah olsun da bir ay önce bir ay sonra fark etmez

Gunaydin Bugun bi değişiklik varmı meselâ

Günaydın canımmm. Bugün gelen giden birşey yok henüz. Olmasa bari. Sabah dayanamadım test yaptım ben negatif ama erken de olabilir test için tabi bilemiyorum :26: sende durumlar nasıl? senin bat ne zaman?

Günaydın canımmm. Bugün gelen giden birşey yok henüz. Olmasa bari. Sabah dayanamadım test yaptım ben negatif ama erken de olabilir test için tabi bilemiyorum :26: sende durumlar nasıl? senin bat ne zaman?

Anladım cnmm erken olabilir test için bi kaç gün sonra kanda baktir olmassan ki inşallah ta olmazsn. Bnm bat 28 Kasım akşamdan beri belim de agrı var bnmde ama bakalım hayırlısı. Inşallah müjdeli hberi bu ay ben ve bekleyen herkez alır Aminnnn

bebeğim biz buralardayız da sen nerelerdesin asıl, bi gözüküyosun bi kayboluyosun...valla yaaa bu ara pek toplaşamadık kızlar, geyiklerimizi özledim...

canım sana bir şey soracağım. yatarken yataktaki yatış pozisyonun değişti mi? yani önceden sağa yatarken şimdi ister istemez sola yatışın filan? yada eşin gibi yatmaya başladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…