Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bütün gece karnımın üstüne yatıyorum inşallah bebeğe zarar vermiyorumdur... öbür türlü hiç uyuyamıyorum...
birde bi rüya gördüm allahım hayırlara vesile etsin inşallah bebeği doğurmuşum onu emziriyorum ama sütüm nasıl bi görseniz daha o çekmeden memeden akıyor :) ay dedim rüyada bu kadar mutlu oluyorsam gerçekte ne yaparım

cnm o kadar çok değişikliğim var ki...mesela midem 7.haftaya kadar az bulanırdı şimdi bayağı fazla, çok özür dilerim ama sadece bulantı da değil yani durmuyo midemde bişi...karnım aşırı şiş gören 4 aylık falan sanıyo o derece yani...kabız peşimi hiç bırakmadı zaten...sen ne durumdasın?

ayyy neymis duygulanmis o yüzden öyle hıçkıra hıçkıra ağlamış hiç normal bi ağlama değildi canım icini ceke ceke agladi yaa... Gecen gitmedik ya o yüzden yapiyo

duygu sömürüsü yapıyo yani...ay ben anlamıyorum ya ne bu gelinlere karşı verilen mücadele, oğlunun mutluluğunu isteyen bi insan böyle mi davranır bırak bi pazar gününü baş başa geçirsinler...ben baştan mesafemi koydum kafam rahat, gerçi k.v aşırı iyi bi kadın onu seviyorum arada gelip kalıyo o da ben davet edince...eşimi de tembihledim benden habersiz benim adıma söz verme diye, dün akşam diyo ki hayatım ben anneme gitcem bu akşam dedim haberi var mı evet söyledim gideceğimi dedi o zaman git dedim diyo ki sana sormadığım için geliriz diyemedim...eşimin hatırına ben de gittim...mesela annemi özledim c.tesi davet edebilir miyim dedi olsun gelsin dedim, ama görümcemden nefret ettiğim için o gelemiyo, eşim de çağıramaz zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…