anladım canım bence de öyle çok rahat uyunuyor. ben eskiden sağ hariç başka tarafa yatamazdım. şimdi sola ve dediğin şekilde yatıyorum. benim için büyük bir değişiklik oldu da acaba sende yaşadın mı diye merak ettim.
Ayhhhh doğru ya:-D kb cnmm bu aralar çok unutkanim ben birazdan yine sorarsam hiç sasirma. D doktora gozukmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden çok unutkanim bu aralar
inşallah gerek kalmaz inş öyle bir tehlikem yoktur c.tesi günü ilk kontrolümüze gidicez umarım kesesini kalp atışlarını görürduyarız.... aminnnnn.... :)
anladım canım bence de öyle çok rahat uyunuyor. ben eskiden sağ hariç başka tarafa yatamazdım. şimdi sola ve dediğin şekilde yatıyorum. benim için büyük bir değişiklik oldu da acaba sende yaşadın mı diye merak ettim.
Slmmmmmmm günaydın bata soooooonnnnnn 3 :124::124::124: BATA SOOOOOONNNN 3:124::124:
Slmmmmmmm günaydın bata soooooonnnnnn 3 :124::124::124: BATA SOOOOOONNNN 3:124::124:
kaç yaşındasın canım sen
ayyy neymis duygulanmis o yüzden öyle hıçkıra hıçkıra ağlamış hiç normal bi ağlama değildi canım icini ceke ceke agladi yaa... Gecen gitmedik ya o yüzden yapiyo
duani eksik etme canim ne olur
ins zeycanimmmm insss beklemek çok zor
kis kiss gelmeyin 9ay
hayirlisi csnim üzülme hsg ni cektircen iste....
evet cnm bu gün oldum üzüldüm ama oruç tutacaktım bozuldu neyse kısmet deyilmiş
ayyy neymis duygulanmis o yüzden öyle hıçkıra hıçkıra ağlamış hiç normal bi ağlama değildi canım icini ceke ceke agladi yaa... Gecen gitmedik ya o yüzden yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?