Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende henüz kimse birşey demedi. çok fazla belli değil bide benim 2, olduğundan yeri belli zaten sizin ilk bebek olduğundan normal.

inşallah paylaşırsın canım.. bende converse patik yapıcam... onu paylaşırım tabi bi başlayabilirsem...size iyi eğlenceler canım..

bu arada kızlar kocişimle barıştımmm çooooooook mutluyummmmm sizinlede paylaşayım dedim bu mutluluğumu gece 2 de barıştık sessiz geçen 2 günün ardından akşam tartışmaya başladık tartışma kavgaya döndü derken beni üzdüğünü anladı oturma odasına gitmişti yatmaya gelme istemiyorum dedim ğladım durdum sonra dayanamadı geldi yanıma yattı sarıldı bana derken yakınlaştık sakin sakin konuşmaya başladık ben onu kırmıştım onun için özür diledim derken dahada yakınlaştık sonra aman sabahlar olmasın

dünürcüğğüm saçlarını mı kestirdin senn

ewet şekerim kocişle kavgalıydık kuaförde aldım soluğu istemiyodu kestirmemi kızdım ona kestirdim sonradan da pişman oldum şimdi barıştık kocişle dünürcüğüm kısa olmuş ne bileyim dedi beğenmedi sanırım :18::18: aman olsun kökü bende uzar leyy leyyy leyyyy kocişimle barıştım çok mutluyummmmm yawrucummmmmm

sen küs olma kocanla ama bu ara fazla yakınlaşma bat a kadar bekle bence...

anladım canım uzar ya benımkıde çok kısa oldu ıkı dnür kestirdik saçlarıı desene kocanla barışmana çook sevindim aslında kavgalarda güzel oluyor barısınca daha cok sevıyor sankı ınsan daha daha büyüyor aşkı bunlar evliliği besleyen şeyler işte

ewet ya buğün daha şimdi bu satte özledim keretayım canım kocişim benim ewet dünürcüğüm ne güzel işte ohh iki dünür kuaförden çıkmayız biz oluncada gene kokoş oluruz
sen küs olma kocanla ama bu ara fazla yakınlaşma bat a kadar bekle bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…