cnm gören kilo aldın diyo bunalıma girdim ya...ben de 2 kilo aldım, doktorum çok zayıf hamile kaldın normal dedi ama dikkat etmeye başladım...niye yazmıyosun kuşum yaaa, içinden geçeni yazacaksın tabi...ben de başta hep erkek gibi hissediyodum ama şimdi sanki kız gelicek gibi...sağlıklı olsun da hiç fark etmez...eli ayağı düzgün olsun yeter ki...bi ara paylaşırım bebişimin cicilerini sizlerle teyzesi...şimdi evi süpürüp poğaça yapmam lazım arkadaşımın kızının d.gününü yapacaz akşam...öpüyorum hepinizi...
hatta bu ne ya demiştim ama oku istersen internette orda da belirtiler arasında var nokta kırmızı...inşallah cnm inşallahhhhhhhhh
canım fırsatım varda bnm çörek otu ogutulmus degıl ezmeye calısaım onu :))
bebeğim merhaba nasılsın canım ya inşallah wardır o zman ya heycanlandım çok şimdi :18::18::18::18:
ez canım bakalım inşallah etkili olur evrakcu o şekilde hamile kalmıştı
dünürcüğğüm saçlarını mı kestirdin senn
gercı bu bızım daha ıkıncı ay olcak ama yapım yanı ımkan varken elımızden gelenı yapıp dua etmektan başka care yok :)
gercı bu bızım daha ıkıncı ay olcak ama yapım yanı ımkan varken elımızden gelenı yapıp dua etmektan başka care yok :)
bu arada kızlar kocişimle barıştımmm çooooooook mutluyummmmm sizinlede paylaşayım dedim bu mutluluğumu gece 2 de barıştık sessiz geçen 2 günün ardından akşam tartışmaya başladık tartışma kavgaya döndü derken beni üzdüğünü anladı oturma odasına gitmişti yatmaya gelme istemiyorum dedim ğladım durdum sonra dayanamadı geldi yanıma yattı sarıldı bana derken yakınlaştık sakin sakin konuşmaya başladık ben onu kırmıştım onun için özür diledim derken dahada yakınlaştık sonra aman sabahlar olmasın
ewet şekerim kocişle kavgalıydık kuaförde aldım soluğu istemiyodu kestirmemi kızdım ona kestirdim sonradan da pişman oldum şimdi barıştık kocişle dünürcüğüm kısa olmuş ne bileyim dedi beğenmedi sanırım :18::18: aman olsun kökü bende uzar leyy leyyy leyyyy kocişimle barıştım çok mutluyummmmm yawrucummmmmm
doğru canım benimmm inşallah hemencik oluverır her seyı değerlendır bır an önce olsunnn
sen küs olma kocanla ama bu ara fazla yakınlaşma bat a kadar bekle bence...
bata yakın ilişkiye girince noluyor canımmm ??
ınsallah canım benım yaa ezemedim gıttı
ewet ya buğün daha şimdi bu satte özledim keretayım canım kocişim benimanladım canım uzar ya benımkıde çok kısa oldu ıkı dnür kestirdik saçlarıı desenekocanla barışmana çook sevindim aslında kavgalarda güzel oluyor barısınca daha cok sevıyor sankı ınsan daha daha büyüyor aşkı bunlar evliliği besleyen şeyler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?