kızlar bişey sorucamda şu ballı tarçınlı bi karışımvardı ne kadar olucak ölçüsü ve ne zaman başlanıcak cevap veriir seniz sevinir canlarım
o şekil topuklu giyenlere bende gülüyorum. 1,80 olunca diğer insanlardan uzun olunca cidden giyemiyorsun. sadece özel günlerde giyiyorum. bazen eşimle dışarıya çıkarken. eşimle yürürken topuklu sorun değil. herkesten uzun olmak sorun.. tüm arkadaşlarım kısa ve fazla olmasını istemiyorum.
sen benim diğer soruma cevap vermedin. topuk meselesi işin içine girince.. :)
tabıkııı canımm benımmm ınsallah canım rabbım kucağınıza almayı nasıp etsın sag salımm
ıyıyız biz teyzesii... minikim büyuyo artık hamıle pantollarına başladımm normaller olmuyo artıkkk... bide tayt giyiyorum malum onumuz kış bebişleri korumak lazım soguktan... alışveriş yaptım kendime kıyafetler falan aldım dahada alıcam bebişimin cinsiyeti belli oluncada ona cicilere başlıcam artıkk...sen ve bebiş nasılsınız yaramazlık yapıyomu mınıkımız.. bakalımmm??
bat gunu ve bugunu saymazsak 3 gün canım 16 sı bat işte
kızlar bişey sorucamda şu ballı tarçınlı bi karışımvardı ne kadar olucak ölçüsü ve ne zaman başlanıcak cevap veriir seniz sevinir canlarım
şekerim yakınmış batlar on yedisi benim bakalım...inş Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatır...
amin bitanem inş. var mı belirti gibi birsyler
sadece gece hafif ateşin çıkıyo onun dışında sancım bile yok normalde adete 5 gün kala başlar ama henüz bişi yok ki sende...:44::44:
ayy evet ben de şimdi onu fark ettim cnm, progestan kullandım 10 gün sonra doktora gittim artık kullanmana gerek yok dedi...kanaman ya da lekelenmen olursa kullanırsın tekrar dedi...dün hafif kanama olunca kullandım mesela...bu arada kilo aldın mı cnm?
amin cnm inşallahhhh...
yerim ben onu yaaa, büyüyolar işte...ben kilo aldım yaa psikolojim çok bozuluyor...en rahatı tayt diye ben de tayt aldım beli lastikli çok rahat...üstten de bol spor gömlekler ya da tunikler çok rahat oluyo...benim bebeğimin cinsiyeti belli olmadan battaniyeleri zıbınları çorapları falan tamamlandı teyzesi, annem ve kardeşlerim o kadar heyecanlı ki şimdiden başladılar almaya...ben almayın diyorum ama...işin ilginç tarafı bi de kız şeyleri alıyolar kız olacakmış öyle hissediyolarmış:)
canımm nasılsın bı gelışme varmı kırmızılar geldımı
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal
adetin 2. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun sabah akşam bir tatlı kaşığı
evet geldi cnm çok şükür hgs yi çektiricem adetimin 9 günü hayırlısı artık
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal
adetin 2. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun sabah akşam bir tatlı kaşığı
canım 2 kilo aldım. bende 10 gün kullandım. şuan birşey yok şükür. yarın gideceğim bende.. sabah yatış şeklini sorduğumda bende kız hissettim sende..ama yazmadım. şimdiye kısmetmişhayırlı evlat olsun sağlıklı olsun tabii ki öncelikle..
çok sağol cnm almiştim zaten başlarım hemen
tuh bı gun ıle kaçırdım benım ucuncu gunu adetımın bugun :))
ayy evet ben de şimdi onu fark ettim cnm, progestan kullandım 10 gün sonra doktora gittim artık kullanmana gerek yok dedi...kanaman ya da lekelenmen olursa kullanırsın tekrar dedi...dün hafif kanama olunca kullandım mesela...bu arada kilo aldın mı cnm?
amin cnm inşallahhhh...
yerim ben onu yaaa, büyüyolar işte...ben kilo aldım yaa psikolojim çok bozuluyor...en rahatı tayt diye ben de tayt aldım beli lastikli çok rahat...üstten de bol spor gömlekler ya da tunikler çok rahat oluyo...benim bebeğimin cinsiyeti belli olmadan battaniyeleri zıbınları çorapları falan tamamlandı teyzesi, annem ve kardeşlerim o kadar heyecanlı ki şimdiden başladılar almaya...ben almayın diyorum ama...işin ilginç tarafı bi de kız şeyleri alıyolar kız olacakmış öyle hissediyolarmış:)
ohhh hadı canım benım gozun aydın
basla cnm inşallah etkısını görürüsün bende aldım malzemelerı ama inşallah gerek kalmaz kulnnmaya
birsey olmaz bence 1 günden fırsatın varsa başla :))))))))))
sagol cnmbu işin sonunda böyle olcam işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?