Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy evet ben de şimdi onu fark ettim cnm, progestan kullandım 10 gün sonra doktora gittim artık kullanmana gerek yok dedi...kanaman ya da lekelenmen olursa kullanırsın tekrar dedi...dün hafif kanama olunca kullandım mesela...bu arada kilo aldın mı cnm?

tabıkııı canımm benımmm ınsallah canım rabbım kucağınıza almayı nasıp etsın sag salımm

amin cnm inşallahhhh...

yerim ben onu yaaa, büyüyolar işte...ben kilo aldım yaa psikolojim çok bozuluyor...en rahatı tayt diye ben de tayt aldım beli lastikli çok rahat...üstten de bol spor gömlekler ya da tunikler çok rahat oluyo...benim bebeğimin cinsiyeti belli olmadan battaniyeleri zıbınları çorapları falan tamamlandı teyzesi, annem ve kardeşlerim o kadar heyecanlı ki şimdiden başladılar almaya...ben almayın diyorum ama...işin ilginç tarafı bi de kız şeyleri alıyolar kız olacakmış öyle hissediyolarmış:)

kızlar bişey sorucamda şu ballı tarçınlı bi karışım vardı ne kadar olucak ölçüsü ve ne zaman başlanıcak cevap veriir seniz sevinir canlarım

12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal
adetin 2. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun sabah akşam bir tatlı kaşığı

sadece gece hafif ateşin çıkıyo onun dışında sancım bile yok normalde adete 5 gün kala başlar ama henüz bişi yok ki sende...:44::44:

bende de düne kadr birşey yoktu bugun hafıf kasık agrısı mıde agrım oldu göğüslerimde açıyor ama ucu değil etrafı normal olağan şeyler eksta birsey yok yani

canım 2 kilo aldım. bende 10 gün kullandım. şuan birşey yok şükür. yarın gideceğim bende.. sabah yatış şeklini sorduğumda bende kız hissettim sende..ama yazmadım. şimdiye kısmetmiş hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun tabii ki öncelikle..

çok sağol cnm almiştim zaten başlarım hemen

tuh bı gun ıle kaçırdım benım ucuncu gunu adetımın bugun :))

cnm gören kilo aldın diyo bunalıma girdim ya...ben de 2 kilo aldım, doktorum çok zayıf hamile kaldın normal dedi ama dikkat etmeye başladım...niye yazmıyosun kuşum yaaa, içinden geçeni yazacaksın tabi...ben de başta hep erkek gibi hissediyodum ama şimdi sanki kız gelicek gibi...sağlıklı olsun da hiç fark etmez...eli ayağı düzgün olsun yeter ki...bi ara paylaşırım bebişimin cicilerini sizlerle teyzesi...şimdi evi süpürüp poğaça yapmam lazım arkadaşımın kızının d.gününü yapacaz akşam...öpüyorum hepinizi...

valla bizimkilerde erkek diyip duruyolar... aslında bende öle hissediyorum ama çin takvimine göre kız çıkıyor... bizimkiler sabırlı çıktı 2 hafta daha beklicekler anlaşılan çünkü önceden aldınmı süpriz olabılıyoo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…