Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hu huuuu

ben de kocişle barıştım, telefon ettim barışalım mı dedim gülmeye başladı barışalım dedi.

ben de akşam çiçekle gelcektim dedi içimden dedim keşke aramasaydım hahahahah :)

ewet ya buğün daha şimdi bu satte özledim keretayım canım kocişim benim ewet dünürcüğüm ne güzel işte ohh iki dünür kuaförden çıkmayız biz oluncada gene kokoş oluruz

oluruz kuşum vallaa arada küsmek evliliği yıpratmıyo bence daha çok bağlıyo özlüyo ya iki tarafta ondan iyi oluyr

ne olcak ki canım bişey mi olur yapmasamıydık yani doktorum bat gelene kadar gün aşırı devam demişti bana :18::18:

yap da çok ateşli olmasın hani şimdi sende belirtiler filan da var ya ondan dedim. aklına kötü şeyler getirme canım benim..

oluruz kuşum vallaa arada küsmek evliliği yıpratmıyo bence daha çok bağlıyo özlüyo ya iki tarafta ondan iyi oluyr

ama ben bu aydan emin değilim hiç bi belirtim yok sadece akıntımın içinde küçük nokta kadar kan vardı mik mik zamanımdave kocişlede kavga ettik ya çok üzüldüm stres yaptım derken olmamıştır kesin diyorum ama belkide sürpriz yapar meleğim demektende kendimi alıyokamıyorum :18::18::18:

hu huuuu

ben de kocişle barıştım, telefon ettim barışalım mı dedim gülmeye başladı barışalım dedi.

ben de akşam çiçekle gelcektim dedi içimden dedim keşke aramasaydım hahahahah :)

olsun gene alsın bence çiçeğiiii

benimde hiç belirtim yok canım allah büyük olursa olur olmazsada şükür yani yapcak birşey yok

yap da çok ateşli olmasın hani şimdi sende belirtiler filan da var ya ondan dedim. aklına kötü şeyler getirme canım benim..

belirti sadece akıntımın içinde küçücük kan wardı canım sanki bide bi kaç gündür ayaktayken değil ama yatarken başım dönüyo gibi oluyo psikolejikmandır diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum göğüs hassasiyeti kirpik karışması göz parlaması karında adet sancısı gibi sancı hiç bişey yok tamam ateşli geceler yok normal geceler olabilir anlaştık bebeğim

iyiyim cnm, bir problem yok çok şükür bebikimle birlikte yuvarlanıp gidiyoruz..
kızlar bişey sorucam hamileleikte kuşburnu çayının zararı var mı??

hayır canım benim bildiğim kadarıyla yok ama maydanozdan uzak dur bebiş düşürüyomuş Allah korusun hiç bi türlü tüketme..

iyi canım ne olsun vakit geçiriyoruz.... Gözün aydın kocisinle barismissin

ewet hayatım ya çok mutlu oldum inan ki içim içimi yedi 2 gündür kokusunu özlemişim ona sarılmadan uyuyamam bide ben ahh neler çektim ama çok kızgındım şimdi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…