bebişimize bişi olmasın diye söyledim fazla ateşli geceler olmasın diye... bebiş tutunsun diye...
ewet ya buğün daha şimdi bu satte özledim keretayım canım kocişim benimewet dünürcüğüm ne güzel işte ohh iki dünür kuaförden çıkmayız biz oluncada gene kokoş oluruz
ne olcak ki canım bişey mi olur yapmasamıydık yani doktorum bat gelene kadar gün aşırı devam demişti bana :18::18:
oluruz kuşum vallaa arada küsmek evliliği yıpratmıyo bence daha çok bağlıyo özlüyo ya iki tarafta ondan iyi oluyr
hu huuuu
ben de kocişle barıştım, telefon ettim barışalım mı dedim gülmeye başladı barışalım dedi.
ben de akşam çiçekle gelcektim dedi içimden dedim keşke aramasaydım hahahahah :)
bende hiç ezmeyi denemedim bebğim yaa benımkıde öğütülmüş değil valla bilmiyorum ki bilsemde yardım etsem
aktarlarda ogutulmus olarak satılıyor çörek otu canım
ama ben bu aydan emin değilim hiç bi belirtim yok sadece akıntımın içinde küçük nokta kadar kan vardı mik mik zamanımdave kocişlede kavga ettik ya çok üzüldüm stres yaptım derken olmamıştır kesin diyorum ama belkide sürpriz yapar meleğim demektende kendimi alıyokamıyorum :18::18::18:
yap da çok ateşli olmasın hani şimdi sende belirtiler filan da var ya ondan dedim. aklına kötü şeyler getirme canım benim..
hoşgeldın canımm saol sen nasılsın
iyiyim cnm, bir problem yok çok şükür bebikimle birlikte yuvarlanıp gidiyoruz..
kızlar bişey sorucam hamileleikte kuşburnu çayının zararı var mı??
iyiyim cnm, bir problem yok çok şükür bebikimle birlikte yuvarlanıp gidiyoruz..
kızlar bişey sorucam hamileleikte kuşburnu çayının zararı var mı??
hu huuuu
ben de kocişle barıştım, telefon ettim barışalım mı dedim gülmeye başladı barışalım dedi.
ben de akşam çiçekle gelcektim dedi içimden dedim keşke aramasaydım hahahahah :)
olur canim iyice çiğne..gerci tadi kötu diyolar
valla havanda yok kaldım oyle :))
iyi canım ne olsun vakit geçiriyoruz.... Gözün aydın kocisinle barismissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?