ayy bebeğim yaramaz mı beni 2 günde ayağa kaldırdı...yazayım da gripliler yapsın bunu...1 tane dörde bölünmüş kabuklu elma (içindeki çekirdekleriyle) , yarım limon, 2 çay kaşığı nane, 1 su bardağı su...iyice kaynatıp 5 dak bekledikten sonra süzün için bunu kızlar...ha içine de 1 kaşık bal koyabilirsiniz...tadı çok da kötü değil ama çok iyi geliyor, günde 2 bardak içtim, 2.günün sonunda iyileşmiştim...
nasılsın canım bata son kac gun
ahhh hamiş olalımdaaa terlıklerlee gezmeye bıle razıyım yalınayakta gezebılırım ama ayaklarımı usuturum o zaman :)
suslu kokoss seniii:115::115::115::78::78::78:
bat gunu ve bugunu saymazsak 3 gün canım 16 sı bat işte
:))) sen yine düz taban bişiler giy kuşum ama terlik olmasın :) terlikleri yazın giyersin :) ayyyy çok alemsin ya kopardın beni :)
oooo hem de ne kokoştum bebişim bi görsen, kırmızı ruj kırmızı ojeler kırmızı, pembe, mavi, siyah yüksek topuklular, üstten rengarenk bluzlar...kot veya t-shirt bile giymezdim doğru dürüst hep süslü bluzlar falan ama bebişten sonra taytlar babetler spor gömlekler bütünleşti benimle :)))
merhaba kızlar nasılsınııızzzzzzzzz.......
hadı bakalım canımmm :))beklıoruz ıyı haberlerı hıcran ıle bırlıkte
canim dun gormemisimkuzumm kac mm oldu yumurtan da catlamadi ya :26:
hosgeldın canım saol sen nasılsın
hadı ınsallah bakalımmmm :))inşallah canım hicrandan umutluyum bu ay inşallahhh
biz iyiyizz çok şukurr hoşbulduk cnmcmm....
heheheh napim canım yeterlı hamıle olaımda :)) eee bebişler karnımıza geldıgı andan ıtıbaren bızı degıstırıorlar alışkanlıklarımızı falan :))
Kızlarrrr aklıma gelmişken söyleyeyim özellikle hamişlere söylüyorum kızlar mümkün olduğunca topuklu ayakkabı giymeyin, ben topuklu aşığı bi kadınım gündelik hayatımda bile en az 10 cm topuklularla gezerdim ama dikkat ettim de ne zaman az topuklu bile giyip dışarı çıksam o gün kanamam ve lekelenmem oluyo...son 10 yıldır ilk kez düz çizme aldım dün...lütfen dikkat edin kızlar...
merhaba kızlar nasılsınııızzzzzzzzz.......
kanaman ya da lekelenmen için dr progestan filan verdi mi? benim kahverengi akıntım vardı dr progestan verdi kesildi.
benim boyum uzun olduğundan topuklu giyemiyorum zaten.. bütün ayakkabılar düz sadece düğün vs. gibi yerlerde giymek için topuklularım var :)
cnm ben 1.60 civarıyım ama 1.80 de olsam topuklu giyerdim...topuklu ayakkabı kadına bambaşka bi hava veriyo, çok daha şık çok daha güzel görünüyo bence...duruşu bile değişiyo insanın ama tabi giyebilene...bi de topuklu ayakkabı hevesiyle giyiyolar yolda becerip yürüyemiyolar da ben de ona sinir oluyorum, giyemiyosan eziyet etme kendinee be kadın :)
aynen öyle cnm yeter ki gelsinler biz sadece stilimizi değil yaşam tarzımızı da değiştiririz...ben bu halimden de memnunum yeter ki bebeğim iyi olsun...
merhaba cnm, biz iyiyiz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?