Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok teşekkür ederımm canımmm bızıde ıyılestırsın bu karışım ınss :))

ahhh hamiş olalımdaaa terlıklerlee gezmeye bıle razıyım yalınayakta gezebılırım ama ayaklarımı usuturum o zaman :)

:))) sen yine düz taban bişiler giy kuşum ama terlik olmasın :) terlikleri yazın giyersin :) ayyyy çok alemsin ya kopardın beni :)

suslu kokoss seniii :115::115::115::78::78::78:

oooo hem de ne kokoştum bebişim bi görsen, kırmızı ruj kırmızı ojeler kırmızı, pembe, mavi, siyah yüksek topuklular, üstten rengarenk bluzlar...kot veya t-shirt bile giymezdim doğru dürüst hep süslü bluzlar falan ama bebişten sonra taytlar babetler spor gömlekler bütünleşti benimle :)))

heheheh napim canım yeterlı hamıle olaımda :)) eee bebişler karnımıza geldıgı andan ıtıbaren bızı degıstırıorlar alışkanlıklarımızı falan :))

Selam kizlar Dr yoluna dustum. bakalim catlamis mi yumos.
kuzumm kac mm oldu yumurtan da catlamadi ya :26:
canim dun gormemisim
20mm oldu igne oldum uc gun sonra bakalim catlamis mi dedi 28 olmus catlamamis. iki tane daha igne yazdi
oldum uc gun gecti bakalim noldu

heheheh napim canım yeterlı hamıle olaımda :)) eee bebişler karnımıza geldıgı andan ıtıbaren bızı degıstırıorlar alışkanlıklarımızı falan :))

aynen öyle cnm yeter ki gelsinler biz sadece stilimizi değil yaşam tarzımızı da değiştiririz...ben bu halimden de memnunum yeter ki bebeğim iyi olsun...

kanaman ya da lekelenmen için dr progestan filan verdi mi? benim kahverengi akıntım vardı dr progestan verdi kesildi.

benim boyum uzun olduğundan topuklu giyemiyorum zaten.. bütün ayakkabılar düz sadece düğün vs. gibi yerlerde giymek için topuklularım var :)

cnm ben 1.60 civarıyım ama 1.80 de olsam topuklu giyerdim...topuklu ayakkabı kadına bambaşka bi hava veriyo, çok daha şık çok daha güzel görünüyo bence...duruşu bile değişiyo insanın ama tabi giyebilene...bi de topuklu ayakkabı hevesiyle giyiyolar yolda becerip yürüyemiyolar da ben de ona sinir oluyorum, giyemiyosan eziyet etme kendinee be kadın :)

o şekil topuklu giyenlere bende gülüyorum. 1,80 olunca diğer insanlardan uzun olunca cidden giyemiyorsun. sadece özel günlerde giyiyorum. bazen eşimle dışarıya çıkarken. eşimle yürürken topuklu sorun değil. herkesten uzun olmak sorun.. tüm arkadaşlarım kısa ve fazla olmasını istemiyorum.

sen benim diğer soruma cevap vermedin. topuk meselesi işin içine girince.. :)

merhaba cnm, biz iyiyiz sen nasılsın?

ıyıyız biz teyzesii... minikim büyuyo artık hamıle pantollarına başladımm normaller olmuyo artıkkk... bide tayt giyiyorum malum onumuz kış bebişleri korumak lazım soguktan... alışveriş yaptım kendime kıyafetler falan aldım dahada alıcam bebişimin cinsiyeti belli oluncada ona cicilere başlıcam artıkk... sen ve bebiş nasılsınız yaramazlık yapıyomu mınıkımız.. bakalımmm??

kızlar bişey sorucamda şu ballı tarçınlı bi karışım vardı ne kadar olucak ölçüsü ve ne zaman başlanıcak cevap veriir seniz sevinir canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…