Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yazık pireler tamamen keşfetmiş vücutlarıı

korkma canım ya.... Ins yawrun senledir cnm.... Bak bana neler neler yaşadım alıştım artık

doğru diyosun hayatım burası ve sizler iyi ki varsınız rahatça konuşa bildğim içimi dökebildiğim ve beni anlayan insanlar bitek burda var iyi ki varsınız meleklerim benimmmmmmm:124::124::124:

geçmiş olsun canım ( hayırlısı ama biliyrsun.

ne yaptı keciboynuzu gecen gün yedi benim kocus

ya öyle bi kereden bişey olurmu bilmiyorum ama.. benimki geçen ay tüm tüm yedi.. bu ayda kürüne başladım onu içiyor sabah akşam.. ne bileyim devasa farklılık var işte şaşırttı beni.. kendide farkında.. şımarmasın sakın bu

kızlar selam hepinizw size iyi haberlerim yok yine kimyasal gebelik yaşamışım ultrasonda hiç kese de yoktu zaten ertesi günü kanamam başladı halen daha kanamam devam ediyor çok üzgünüm

bebegim yok çok iyi de.. fazla mı iyi acaba.. performans tavan yani.. bu kadarı erkek milletine yaramaz.. bebiş olsun bırakıcam hemen

anladım bebeğim bu güzel birsey evet ama şımarmaz ya mutlu olur bebiş olunca gerek kalmıycağı için bıraksın bencede bebğim biz pekmezini içiyorz keçi boynuzunun acaba içinde başka birşey mi var etksini tam göstermedi bizde

kızlar selam hepinizw size iyi haberlerim yok yine kimyasal gebelik yaşamışım ultrasonda hiç kese de yoktu zaten ertesi günü kanamam başladı halen daha kanamam devam ediyor çok üzgünüm

hadi yaaa olsun nasılsa hamile kaldın allahın izniyle buda sınavındır inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın canımmm üzüldüm gerçekten

komsudan ıstedım canım sonunda havan :)

canım önceleri bizde öyle yapıyoduk.. sen git hemen tüm halde al.. aktar söyledi.. en etkilisi oymuş.. saraçoglunun kürünü yapıyorum bikaç günde etkisini gösterdi.. bi dene istersen

canım cidden mi ya keçi boynuzu spoşlara çok iyi geliyomuş keçi boynuzu kürünü nasıl yaptın bende yapacamda .. şımarmasınlar bencede çocuk olsun bi sonra bırak hemen bende oyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…