3 pire bir gün yepyeni bir macera yaşamak istemiş ve bir insan vucudunu keşfe çıkmışlar.birbirlerine 1 saat sonra burda buluşalum diyerek 3 farklı yöne gitmişler. tam göbekde birbirlerinden ayrılmışlar. 1 saat sonra 2 pire buluşma yerine gelmiş ve neler yaptıklarını anlatmılşar. 1. pire kardeş ben gittim gitim 2 tane tepeye tırmandım tırmandım ama tam tepeye varınca kayıp düştüm sonra sıkıldım döndüm demiş. 2. pire bende kocaman 2 dağa rastladım ortasında bir vadi vardı dağa tırmanırken ayağım kaydı vadinin derinliklerine düştüm birden gök gürledi sonra güçlü bir rüzgar bende yağmur yağacak sandım geri döndüm.
ama 3. pire hala görünürlerde yokmuş 1 saat, 2 saat derken 3 saat sonra 3. pire nefes nefese ve üstübaşı ıslak çıkmış gelmiş. diğerleri hayrıdır arkadaş ne bu halin diye sorunca. -yav sormayın , ben gittim gittim bir ormana daldım , derken yolumu kaybettim bir anda ayağım takıldı bir çukura düştüm tam çukurdan çıkacakken tek gözlü şapkalı bir yılan mağaranın kapısına dayandı sanırım beni yiyecekti :1shok: gitti geldi gitti geldi ama beni yakalayamadı , sonunda yakalayamayacağını anlayınca suratıma tükürüp kaçtı şerrefsiz, bende canımı zor kurtardım demiş.
öldüm gülmekten
korkma canım ya.... Ins yawrun senledir cnm.... Bak bana neler neler yaşadım alıştım artık
bendede yoktu söyle kocuşuna iş çıkışı alsın.. benim ki amma zahmetli çıktn sen diyo..bende ben degil çocugun zahmetli çıktı diyorumalıp geliyo hemen akşamına
daha batına var canım . dur bi hele . sen stres yapma bu ara sadece bekle .
ben bugün regli oldum ve bunalıma girmeyi hakettim :)) sabaha da çıkmış olucam cuteme söz verdim .
sen şimdi hemen bu düşünceleri kafandan atıyosun tamam mıı.
ne yaptı keciboynuzu
heheh benım kocıste mesaıde bu aksam gec gelcek :)
ya bişi dicem.. bu keçiboynuzu ne manyak bişeymiş :78: :78:
ne yaptı keciboynuzugecen gün yedi benim kocus
canım şaka bi yana.. yerken yarısını ezsen dişinle yarısı tüm gidiyo sen bilirsin yinede..
noldu ki tatlım sorun mu oldu ???
bebegim yok çok iyi de.. fazla mı iyi acaba.. performans tavan yani.. bu kadarı erkek milletine yaramaz..bebiş olsun bırakıcam hemen
kızlar selam hepinizw size iyi haberlerim yok yine kimyasal gebelik yaşamışım ultrasonda hiç kese de yoktu zaten ertesi günü kanamam başladı halen daha kanamam devam ediyor çok üzgünüm
kızlar selam hepinizw size iyi haberlerim yok yine kimyasal gebelik yaşamışım ultrasonda hiç kese de yoktu zaten ertesi günü kanamam başladı halen daha kanamam devam ediyor çok üzgünüm
ya öyle bi kereden bişey olurmu bilmiyorum ama.. benimki geçen ay tüm tüm yedi.. bu ayda kürüne başladım onu içiyor sabah akşam.. ne bileyim devasa farklılık var işteşaşırttı beni.. kendide farkında.. şımarmasın sakın bu
anladım bebeğim bu güzel birsey evet ama şımarmaz ya mutlu olur bebiş olunca gerek kalmıycağı için bıraksın bencede bebğim biz pekmezini içiyorz keçi boynuzunun acaba içinde başka birşey mi var etksini tam göstermedi bizde
ya öyle bi kereden bişey olurmu bilmiyorum ama.. benimki geçen ay tüm tüm yedi.. bu ayda kürüne başladım onu içiyor sabah akşam.. ne bileyim devasa farklılık var işteşaşırttı beni.. kendide farkında.. şımarmasın sakın bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?