bende de tık yok bebeğim bakalım bu ay ne olup bitecek pek umudum yok ama üzülmeyelim hayırlısı dielim bazen bunalıma giriyorum çıkamıyorum bendebende bende hiç hamile kalamadim 18aydir
kendime çörek otu bal tarçın yapıyorum canım
öyle canım. üzme kendini. dediğin gibi biraz ara verin kendinize gelin. o kadar çok odaklandıkki çocuğa o olmadan hayatın anlamı yokmuş gibi geliyor bize ama aslında öyle değil... hayat biz var olduğumuz sağlıklı olduğumuz sürece güzel canım benim
canım şükürler olsun ki bitane evladın var.. bidahada olur inşallah..hiç strese girme bu da bi sınavdır..
ayy canim daha az once aklimdan gectin bu kiz nerde kac gundur gelmiyo diyo yeminle
aynen ne zormus yaa
kuzum nerlerdesin sen
a.s kıslarr naslsnız bakemm
a.s kıslarr naslsnız bakemm
bende de tık yok bebeğim bakalım bu ay ne olup bitecek pek umudum yok ama üzülmeyelim hayırlısı dielim bazen bunalıma giriyorum çıkamıyorum bende
canım bende demin bi tarif yazdım onuda kullana bilirsin bende bu ay kendimde denedim onu bakalım ne olcak işe yarar umarım:18::18:
ayy canim daha az once aklimdan gectin bu kiz nerde kac gundur gelmiyo diyo yeminle
Geldim hicranimm.azcik inzivaya cekildim ben.
Iyi hissetmiyorum pek bosluktayim sanki.sizede yansitmak istemiyorum.
canım takılma demek çok saçma biliyorum ama.. ben artık anladım kabullendim bu çocuk istedik ol.. işi degil.. ölüm nasıl Allahın emrinde dogumda öyle ölüme engel olabiliyormuyuz hayır dogumda öyle.. ve inan çok yürekten söylüyorum Allahım saglık versin huzur versin yuvamıza yeter.. birgün emaneti olarak bi evlat verirse onuda saglıkla hayırlısını versin inşallahhhhhh
tşk etimm balımm hb naslsınn
ahh ahh bi gelsin totoya totoya vurucam niye anneyi babayi sen niye bu kadar uzdun niye bu kadar beklettin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?