Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım önceleri bizde öyle yapıyoduk.. sen git hemen tüm halde al.. aktar söyledi.. en etkilisi oymuş.. saraçoglunun kürünü yapıyorum bikaç günde etkisini gösterdi.. bi dene istersen

burlarda yok tozu var bide pekmezi yada ben bulamdım bulursam öyle deyelım önmüzdeki aya bakalım gerek kalkmaz inşallah

yaaa bu keçiboynuzu nasıl yeniyor ben de alayım bari

benim kociş bu işe başladıgımızdan beri streslerde aslında ben de stresteyim, aman görev gibi oluyo valla..

havanda dövüp mü yeniyor, bende de havan yok ya alırız artık.

canım cidden mi ya keçi boynuzu spoşlara çok iyi geliyomuş keçi boynuzu kürünü nasıl yaptın bende yapacamda .. şımarmasınlar bencede çocuk olsun bi sonra bırak hemen bende oyle yaparım

canım 3 bardak su kaynatıyorum içine 6 tane keçiboynuzunu kırıp atıyorum.. 3-5 dk da öyle kaynatıyorum agzı kapalı.. sonra 20 dk dinlendirip içindeki keçiboynuzlarını çıkarıyosun.. kalan suyu yatmadan önce bi bardak sabah aç karnına bi bardak içiyo.. öyle işte.. dene bakalım.. bizde çok ama çok fark etti

burlarda yok tozu var bide pekmezi yada ben bulamdım bulursam öyle deyelım önmüzdeki aya bakalım gerek kalkmaz inşallah

ewet canım ya inşallah banada gerek kalmaz gerek duyarsak yapmaya devam bide ben bi karışım yaptım kendime hem erkek için hem kadın için iyiymiş aktar demişti yatım kilo bal 10 gr zencefil 10 gr arı poleni yarım kilo dan daha az tereyağı dövülmüş cevizi güzelce harmanlayıp yiyosunuz aç karnına hem ciğerlere hemde spoşalara iyi geliyomuş ama benim kociş tanıdı beğenmedi ben yedim hep çok tatlı çok karışık olmuş dedi bide polen ve zencefilden dolayı boğazı yakıyo yerken

hadi yaaa olsun nasılsa hamile kaldın allahın izniyle buda sınavındır inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın canımmm üzüldüm gerçekten
sağol canım inşallah dediğin gibi olur ama 4. kimyasal gebelikten sonra artık ümidimi de kaybediyorum her ay hamile kalıyorum ama bebeğim yok.ne zormuş hamile kalmak

inşallah gerek kalmaz canım ama denicem muhakkak etmiştir tabi güzel sonuçlar alırız inşallah sende kendi yum yum larını kızıştıracak bişeyler yap vitaminler hemencik bebişe dönüşsün

sağol canım inşallah dediğin gibi olur ama 4. kimyasal gebelikten sonra artık ümidimi de kaybediyorum her ay hamile kalıyorum ama bebeğim yok.ne zormuş hamile kalmak

hayatım şüükret haline oğlun warmış bak oğluna we eşine sımsıkı sarıl bak bizleri getir gözünün önüne yıllardır deneyipte hiç olmayanlar war ben tam 1 yıldır uğraşıyorum ama olmuyo hiç bi türlü gebelikte yaşamadım ne düşük yaptım ne kimyasal gebelik hiç biri yok üzme kendini daha fazla bidahaki aya sıkı çalışırsınız üzülme olur mu

Gecmis olsun canim ya uzuldum.Rabbim bundan sonrakilere saglik versin.Bazi insanlara kolay bazilarina kolay bu isler.nasip meselesi.

Nasip degilmis bebegim napim saglik olsun.dogru zaman degilmis yine.

öyle canım. üzme kendini. dediğin gibi biraz ara verin kendinize gelin. o kadar çok odaklandıkki çocuğa o olmadan hayatın anlamı yokmuş gibi geliyor bize ama aslında öyle değil... hayat biz var olduğumuz sağlıklı olduğumuz sürece güzel canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…