komsudan ıstedım canım sonunda havan :)
canım önceleri bizde öyle yapıyoduk.. sen git hemen tüm halde al.. aktar söyledi.. en etkilisi oymuş.. saraçoglunun kürünü yapıyorum bikaç günde etkisini gösterdi.. bi dene istersen
iyi yapmışsın canım :) dövmesi biraz zor ama napcan.. idare et.. bide çok fazla yapma ikigünlük yap az az tekrar yaparsın..
canım cidden mi ya keçi boynuzu spoşlara çok iyi geliyomuş keçi boynuzu kürünü nasıl yaptın bende yapacamda .. şımarmasınlar bencede çocuk olsun bi sonra bırak hemen bende oyle yaparım
burlarda yok tozu var bide pekmezi yada ben bulamdım bulursam öyle deyelım önmüzdeki aya bakalım gerek kalkmaz inşallah
sağol canım allah razı olsun bu 4. kimyasal gebelik olducanım benim çok geçmiş olsun..(( inan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canım
burlarda yok tozu var bide pekmezi yada ben bulamdım bulursam öyle deyelım önmüzdeki aya bakalım gerek kalkmaz inşallah
sağol canım inşallah dediğin gibi olur ama 4. kimyasal gebelikten sonra artık ümidimi de kaybediyorum her ay hamile kalıyorum ama bebeğim yok.ne zormuş hamile kalmakhadi yaaa olsun nasılsa hamile kaldın allahın izniyle buda sınavındır inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın canımmmüzüldüm gerçekten
geçmiş olsun canım( hayırlısı ama biliyrsun.
sağol canım allah razı olsun bu 4. kimyasal gebelik oldu
canım 3 bardak su kaynatıyorum içine 6 tane keçiboynuzunu kırıp atıyorum.. 3-5 dk da öyle kaynatıyorum agzı kapalı.. sonra 20 dk dinlendirip içindeki keçiboynuzlarını çıkarıyosun.. kalan suyu yatmadan önce bi bardak sabah aç karnına bi bardak içiyo.. öyle işte.. dene bakalım.. bizde çok ama çok fark etti
çok üzüldüm canım dr lar birşey demiyo mu :26:
sağol canım inşallah dediğin gibi olur ama 4. kimyasal gebelikten sonra artık ümidimi de kaybediyorum her ay hamile kalıyorum ama bebeğim yok.ne zormuş hamile kalmak
Gecmis olsun canim ya uzuldum.Rabbim bundan sonrakilere saglik versin.Bazi insanlara kolay bazilarina kolay bu isler.nasip meselesi.sağol canım inşallah dediğin gibi olur ama 4. kimyasal gebelikten sonra artık ümidimi de kaybediyorum her ay hamile kalıyorum ama bebeğim yok.ne zormuş hamile kalmak
inşallah gerek kalmaz canım ama denicem muhakkak etmiştir tabi güzel sonuçlar alırız inşallah sende kendi yum yum larını kızıştıracak bişeyler yap vitaminler hemencik bebişe dönüşsün
kuzum nerlerdesin sen
Nasip degilmis bebegim napim saglik olsun.dogru zaman degilmis yine.
annam dilketinimde geldi hg canim nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?