canim tek basina kaldıkça biriyle paylasmadikca oturur icine gel bizimle dertles salma kendinikuzum nerlerdesin sen
Geldim hicranimm.azcik inzivaya cekildim ben.
Iyi hissetmiyorum pek bosluktayim sanki.sizede yansitmak istemiyorum.
nerelerdesin sen bakim heee nerelerdesin gözükmüyosun hiççç
batima 3gun var daha canim
ass hgg balımmselam kızlar ben geldim, nasılsınız?
batima 3gun var daha canim
hg cnm nabeerrrrrrrrrrr
tüğlerim tiken tiken oldu bebeğim yaa çok doğru dedin herşeyin başı sağlık mıtluluk ama bi bıcırda ewde fena olmazdı hani yani
biraz önce rahim filimnden geldim canım acıdıı agrım varr tüpler acık gözüküyo yarın dr yine gidecem bide sperm testi verdik sonuçlar cıkmış anlayn varmı aranızdaa:44: yaww cok zormuşş bu işler RABBİM inş cabalarımızı görürde daha fazla bekletmzz bizleriii inşşşş
öyle canım. üzme kendini. dediğin gibi biraz ara verin kendinize gelin. o kadar çok odaklandıkki çocuğa o olmadan hayatın anlamı yokmuş gibi geliyor bize ama aslında öyle değil... hayat biz var olduğumuz sağlıklı olduğumuz sürece güzel canım benim
hg cnm nabeerrrrrrrrrrr
hadi geçmiş olsun canım sevindim temiz çıkmış.... Sperm testini resim olarak ekle canım dilimiz dondugunce yorumlariz
ahhh ahhh hasret olmazmıyız bebeğimkiyamayiz ki canim günlerce aylarca bekledik kokularina hasretiz
inşallah canım inşallah :) kocuşlarımız baba olsun
ewet sen rahim filmi cekilcektin canım sonuçların temiz çıkmasına sewindim bende çektirmiştim çok acıdımıben anestezili çektirmiştim eşimde sperm testi olmuştu fotosunu çek kağıdın yolla bakalım yada ben eşimin sonucunu bulayım ona göre bakalım nasılmış diye eşiminkinde hiç bi problem yoktu
hadi geçmiş olsun canım sevindim temiz çıkmış.... Sperm testini resim olarak ekle canım dilimiz dondugunce yorumlariz
selam kızlar ben geldim, nasılsınız?
canim aglama yaaaaaahg cnm nabeerrrrrrrrrrr
hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizde seni seviyoruz canım.... Çok canın yandı mi
oyyyy oyy sizleri seviyomm bennn yerim sizi yerr YAR edenim SAGLIKLI hayırlı evlatlar nasp etsin inşşş
Haklisin canim amma ve lakin evliligin ilerleyen donemlerinde ucuncu bir kisi gercekten araniyormus.
Ben bunu daha yeni anladim, evimize bir nese, soyle eve girince bebek kokusu olan , besiginde elini ayagini cirpan ve bize bakan askimizin meyvesi olan...ne bilim bunlari yasamak istiyorum artik.
Allaha sukurler olsun sagligimiz yerinde , nasipten oteyede gitmiyor napayim.
Ilacima basladim zaten akinti icin verilene.dis icinde randevu aldim.bu ayi da boyle gecircez bakalim.
Sen naptin bebegimm iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?