Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Saol canim .insallah en kisa surede gelir bebislerimiz.Benim 14 ay bitti deneyeli.vakti belli rabbim ne zaman verirse artik

canım yaptığın test gebelik testiyse evet hamişsin ama biraz erken yapmışsın onun için çift çizginin ikincisi tam belirgin değil iki gün sonra daha belirgin olur tatlım hayırlı olsun canım HAMİŞSİİNNNNNNNN

gözlerim doldu kızlar su an gercekten mi? konuyu başka yerlere de actım, hamilelik için cizginin kopkoyu olması gerektiğini yazdılar, boşa mı mutlu oluyorum şimdi

KOYU olacak ttalım üzülme kaç gün gecikti senin erken ypmışsın ondan belirgin değil iki gün sonra kıpkırmızı olur ikinci çizgi üzülmee sevin hadiiiiiiiiiiiiiiii

Şimdi öncelikle merhaba :) umarım keyifler yerindedir loyasundan sonra güzel haber alan var mi bir tebrik edelim...
Kürtaj olan arkadaşlarıma da bir soru sormak istiyorum. Bugün 5. Günüm kürtaj olalı ve 4 gündür adet kanaması gibi kanamam ve adet ağrısı gibi ağrım var bu normal mi kızçeler...

2 buçuk bardak kaynayan suya normalde 15-16 ama ben 7 âdet incir attm. 6dk kaynat sonra 1 tane havuç doğrayıp kat 4 dkkada öle kaynt sonra iliyinca iç ymklerden 10dk once

saol canım ben bugun tarçın bal çörek otu kürüne başladım olmazsa bıdakahı ayda bu kuru yaparım ama ıns gerek kalmaz

gözlerim doldu kızlar su an gercekten mi? konuyu başka yerlere de actım, hamilelik için cizginin kopkoyu olması gerektiğini yazdılar, boşa mı mutlu oluyorum şimdi

Canim bence hemen esine soyne nobetci eczaneden bi test alsin yap ama bana kalirsa hanissin :-D

canimmm bebegimmm hg.... Kartal ark hamis birde ins sende en.kisa zamanda toparlanirsin
Bebeğimmmmmm nasılsın... Hoş bulduk iyiyim çok şükür toparladım ya... Ben hamile kalmayı biraz istemiyorum :) bakalım hayırlısı korunmayalım diyoruz ama bilmiyorum olursa olur eskisi gibi beklemem yani... Kanamam var ne zaman geçecek acaba cuma Dr kontrolüm bakalım ne dicek

merhaba canım ben kürtaj olmadım ama dusuk yaptım ama kanamanın surmesı normal adet olmadığın ıcın suan adet kanaması normal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…