Ayyy hamisimiz war yine hayirli olsun yawrucum :-D
Saol canim .insallah en kisa surede gelir bebislerimiz.Benim 14 ay bitti deneyeli.vakti belli rabbim ne zaman verirse artik
arkadaşlar merhaba
benim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.gün
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?
Eki Görüntüle 858886
gözlerim doldu kızlar su an gercekten mi? konuyu başka yerlere de actım, hamilelik için cizginin kopkoyu olması gerektiğini yazdılar, boşa mı mutlu oluyorum şimdi
gözlerim doldu kızlar su an gercekten mi? konuyu başka yerlere de actım, hamilelik için cizginin kopkoyu olması gerektiğini yazdılar, boşa mı mutlu oluyorum şimdi
canim bu test ovu testi ve bazen koyu ciksada hamis olmayanlari taniyorum... Batini bekle ve gebelik testi yap
2 buçuk bardak kaynayan suya normalde 15-16 ama ben 7 âdet incir attm. 6dk kaynat sonra 1 tane havuç doğrayıp kat 4 dkkada öle kaynt sonra iliyinca iç ymklerden 10dk once
canimmm bebegimmm hg.... Kartal ark hamis birde ins sende en.kisa zamanda toparlanirsin
saol canım ben bugun tarçın bal çörek otu kürüne başladım olmazsa bıdakahı ayda bu kuru yaparım ama ıns gerek kalmaz
Bebeğimmmmmm nasılsın... Hoş bulduk iyiyim çok şükür toparladım ya... Ben hamile kalmayı biraz istemiyorum :) bakalım hayırlısı korunmayalım diyoruz ama bilmiyorum olursa olur eskisi gibi beklemem yani... Kanamam var ne zaman geçecek acaba cuma Dr kontrolüm bakalım ne dicekcanimmm bebegimmm hg.... Kartal ark hamis birde ins sende en.kisa zamanda toparlanirsin
Şimdi öncelikle merhaba :) umarım keyifler yerindedir loyasundan sonra güzel haber alan var mi bir tebrik edelim...
Kürtaj olan arkadaşlarıma da bir soru sormak istiyorum. Bugün 5. Günüm kürtaj olalı ve 4 gündür adet kanaması gibi kanamam ve adet ağrısı gibi ağrım varbu normal mi kızçeler...
Bende biraz öyle düşündüm... En sağlamı gebelik testi yumurtlamadan 11 gün geçmiş Batı'na 3 gün var eğer hamile ise silikte olsa çıkar... Gebelik testi en iyisi...canim arkadas bence hamis degil cunku yaptigi test ovu testi ovu testi hep silik cikar zaten
ins rahimde guzelde temizlenir canim en guzelimi dusunmussun bence canim ne korun nede hemen bebis uste elbet en doğru zamanda gelecektir
Kimisi olmamalı 40 gün sonra normal adet olmalı dedi bilemedim bende inşallah sorun yoktur..merhaba canım ben kürtaj olmadım ama dusuk yaptım ama kanamanın surmesı normal adet olmadığın ıcın suan adet kanaması normal canım
kiss benimde batima 3gun var cikar mi dersin yaparssm
Kimisi olmamalı 40 gün sonra normal adet olmalı dedi bilemedim bende inşallah sorun yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?