kiss benimde batima 3gun var cikar mi dersin yaparssm
canim arkadas bence hamis degil cunku yaptigi test ovu testi ovu testi hep silik cikar zaten
aaayyyy :18::18::18::18:kiss benimde batima 3gun var cikar mi dersin yaparssm
yap yap yap yap
yap yap yap yap
aciklayici yazmamis canim o yüzden öyle sandın sen testte lh yaziyocanim arkadas bence hamis degil cunku yaptigi test ovu testi ovu testi hep silik cikar zaten
Ovu testi mi ay ben onu normal test zannettim gebelik testi zannettim ya gitsin bitane daha alsin bakalim ne cikacak onda diye tuhhh kiza hamissin dedim bide ya :-(
aaayyyy :18::18::18::18:
ben batimda yaparim belkide gectikten sonrayap yap yap yap
Benimde 5gun war bgun bende alicaktim test kendimi zor tuttum cikmicak uzulecem diye :-(
Benimde 5gun war bgun bende alicaktim test kendimi zor tuttum cikmicak uzulecem diye :-(
bencede bekleyeyim da
aciklayici yazmamis canim o yüzden öyle sandın sen testte lh yaziyo
Onu bende yapiyorum bizim burdaki eczaneden artik almiyorum eczanedeki kadin bu ne boyle digcek artik :-Dınsan dayanamıo yaa bısey durtuo gıt test al test dıye bu ay 3 gun erken kaldı gerek kalmadı test almaya :) artık eczane degıstırıyorum bende tanımasınlar dıye :))
aciklayici yazmamis canim o yüzden öyle sandın sen testte lh yaziyo
ben batimda yaparim belkide gectikten sonra
ıhlamur iç canım limon sık
ıhlamur iç canım limon sık
bebeğim ben yumurtlamanın 9. Gün pozitif görmüştüm... Yani varsa çıkar bence geç döllenme falan anlamıyorum ama adete bir kaç gün kala çıkıyor ister yap ister yapma ama inşallah hamilesindir... Sağlıklıdır inşallah...kiss benimde batima 3gun var cikar mi dersin yaparssm
Bilemedim canım ya poliplerim vardı onlarıda aldılar... Inşallah iyiyimdir...ama canım sonuçta kürtaj olmuşsun bılmıorum ama bana kanama normal gıbı geldı ıns sorun yoktur canım
Bende utanırdım o yüzden 10 tane falan birden alırım hepsi geçiyor... Yani benim hevesim kalmadı diyim sen anlaınsan dayanamıo yaa bısey durtuo gıt test al test dıye bu ay 3 gun erken kaldı gerek kalmadı test almaya :) artık eczane degıstırıyorum bende tanımasınlar dıye :))
boğazlarım acaıp bı haldeee yaaaaa :120: :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?