Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim arkadas bence hamis degil cunku yaptigi test ovu testi ovu testi hep silik cikar zaten

Ovu testi mi ay ben onu normal test zannettim gebelik testi zannettim ya gitsin bitane daha alsin bakalim ne cikacak onda diye tuhhh kiza hamissin dedim bide ya :-(

aciklayici yazmamis canim o yüzden öyle sandın sen testte lh yaziyo

Benimde 5gun war bgun bende alicaktim test kendimi zor tuttum cikmicak uzulecem diye :-(

ınsan dayanamıo yaa bısey durtuo gıt test al test dıye bu ay 3 gun erken kaldı gerek kalmadı test almaya :) artık eczane degıstırıyorum bende tanımasınlar dıye :))

ınsan dayanamıo yaa bısey durtuo gıt test al test dıye bu ay 3 gun erken kaldı gerek kalmadı test almaya :) artık eczane degıstırıyorum bende tanımasınlar dıye :))
Onu bende yapiyorum bizim burdaki eczaneden artik almiyorum eczanedeki kadin bu ne boyle digcek artik :-D

kiss benimde batima 3gun var cikar mi dersin yaparssm
bebeğim ben yumurtlamanın 9. Gün pozitif görmüştüm... Yani varsa çıkar bence geç döllenme falan anlamıyorum ama adete bir kaç gün kala çıkıyor ister yap ister yapma ama inşallah hamilesindir... Sağlıklıdır inşallah...

ama canım sonuçta kürtaj olmuşsun bılmıorum ama bana kanama normal gıbı geldı ıns sorun yoktur canım
Bilemedim canım ya poliplerim vardı onlarıda aldılar... Inşallah iyiyimdir...
Bende utanırdım o yüzden 10 tane falan birden alırım hepsi geçiyor... Yani benim hevesim kalmadı diyim sen anla
boğazlarım acaıp bı haldeee yaaaaa :120: :120:

Dikkat et kendine canım salgın var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…