aama benim eşimin spermlerinn kalitei düşük ben hemen okuyunca o ihtimali düşündüm ondan yazdım .......... ahhhhhhh ahhh nelere parra veriğimi bir bilsenizz bu hiç benim gözümde inanki!!!!!!!!!!!
zayıflayınca bu ürünü kesinlikle alacağım !!!!
allah razi olsun reglime kadar tutucam bende esimde bana eslik ediyo oda tuttu bugun
kızlar ilk kez fırında büryan yaptım.. daha önce yapan varmı yada yiyen umarım kötü olmaz.. :18: farklılık olsun dedim..
O zmn kullan tabi cnmm ama herseyden önce rabbimize sığınma lazım çünkü olmasınida isteyecek olan o istemeyecek olanda
yatmadan önce yedik yattık acikmadimda öyle
hmmm eminim güzel olmuştur.eline sağlık.........fırında patlıcan kebbabı yaptım ben cnm ......
tatlım tabiki de öylee her zaman dua ederim .......... sabırla da ediyorum hepp duamı ama elbette çaresi olan şeyleri neden kullanmayım kii !
hmmm eminim güzel olmuştur.eline sağlık.........fırında patlıcan kebbabı yaptım ben cnm ......
tatlım tabiki de öylee her zaman dua ederim .......... sabırla da ediyorum hepp duamı ama elbette çaresi olan şeyleri neden kullanmayım kii !
sagol canım... inşallah olmuştur daha önce yemedim ben.. :)canım eşin için keçiboynuzu yapıyosun dimi
sagol canım... inşallah olmuştur daha önce yemedim ben.. :)canım eşin için keçiboynuzu yapıyosun dimi
bende canim sayet regl olursan bende tutucam borclarimi
Kullan tabi cnmm. Rabbim inşallah onun vesilesiyle mesleğine kavusturur. Aminnnn
keçi boynuzu nu yapamadım pekmezini arıyorum ama bir türlü bulamadım sonunda internetten sipariş vereceğim sanırım .....
günde iki paket sigara içiyorrr engelleyemiyorum bir türlüü
Cnm sana kesinlikle soğan kürünü öneriyorum kk sayflri var oku hem kilo verdirio hem pko yok edio kesinlikle dnebaşarıya ulaşanların hikayelerini okuyorum ve çok duygulanım gerçektennn!!!!!!! herşeyde önce rabbim sonra da tıbbi durumlar geliyor benim için !!!!!!! inşallah faydası olur tatlım benim hormonlarm normal lakin pko var diyorlar benim sıkıntım pko ve kilo kilo verirsem herşey inşallah yoluna gircek bugün abaşladım sıkı diyete ve spora hakkımzda hayırlısı herşey bebeğim içinn
Evet onunda çok faydasi oluo. Ama zavallim zor icio ben bile dayanamıyorum kaynatirken kokusuuna o icio çok üzülüyorum ama yapck bse yok riske atmayalım dye içiriyorum bn
Elle muayene de tespit ediyorlar bebem sonra oultrason istiyor.
Gerek gormediyse ins.problem yok demektir.
Benim esimde elle muayenede tespit etmis ultrason istemis ve onda da cikti varikosel.
Bu ay sonu kontrole gidecek yine her uc ayda bi gidiyo gerileme varmi diye
Ayh çok komigime gitti. Biz kadınlarda alisildik durumda erkeklerde değil ya komik oldu
belki biraz olsun bizim yasadiklarimizi anlamaya calisirlar
hımm, napalım hep biz mi muayene ettircez biyerlerimizi, biraz da onlar katlanacaklar bişeylere, yapacak bişey yok canım, geçer siniriçektirsin ultrasonu da, iyi olur tabi ki.
evet aynen dediğim gibi çıktı olay. neyse katlanacağız artık, yeterki sağlıcakla gelsin bebişler
Allah hepimizin yardımcısı olsun tatlım
valla doktor bişey var ama olumsuz değil mi demiş anlamadımki tam.. hem bu elle anlaşılacak bişey mi ki :26: bayağı mıncıklamıştır o zamancanım varokiselde direkt müdahale ediyorlar diye biliyorum ben ama. size neden gerek görmediler acaba??
hehe benim deonlarınki daha kötü. enazından elle müdahale yok biz de
inşallah
çektirecek inşallah canım. aklımızda soru işareti kalmasın.
canım geçen okudum daha.. kadının biri tüp bebek yaptıracak kadar bile spermi yokmuş eşinin..doktor önermiş keçiboynuzunu.. 4 milyon olan sperm sayısı ilk ay 8 milyona sonraki 15 gün içinde 17 milyona çıkmış.. doktor bile o kadar beklemiyodum demiş.. bizde sorun yok ama bende yapıyorum.. inanmazsın özel hayatımız çok farklılaştı daha uzun sürüyo daha sert.. ya bunları söylemekte utanıyorum ama.. bizim amacımız belli sonuçta.. bebek için konuşcaz bunları.. bide pekmezini degil.. direk keçiboynuzu al kürünü yap..
Cnm sana kesinlikle soğan kürünü öneriyorum kk sayflri var oku hem kilo verdirio hem pko yok edio kesinlikle dne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?