Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Inşallah cnmm hakkında en hayırlısı olsun bebeğimmm

sen bilirsin canım.. benden demesi :)

Canim varikoselin dereceleri varmis bide tek taraf cift taraf olayi var.
Esiminki tek taraf ve ilk derece.zaten spermlere zarari yoksa veya bebek dusunulmuyosa mudahele edilmiyomus agri vs. Yoksa.
Yani ayri ayri doktorlara da gitti arastirdi .mudaheleye gerek yok dendi.
Sperm sonuclari da gayet duzgun hareketlilik sayi morfoloji hepsi cok iyi.
Ama doktor zaman icindedegisebilir demis uc ayda bir kontrole gidiyor o yuzden.

Bende. ..:) .p yrn mik mik günü ben ictim incir havuç kürü mu kociste yatarken iccek inşallah tutar bu ay

ohhhhhhhh ohhhhhhhhhhhh maşalahhh hadi hayırlısıı şifa olsuuuuunnnnnnnnnnn

Inşallah cnmm hakkında en hayırlısı olsun bebeğimmm

inşallahhh hepimiz içinn tatlımmmm...

sen bilirsin canım.. benden demesi :)

sağol canım bilgilerin içinnnnnn:......

ohhhhhhhh ohhhhhhhhhhhh maşalahhh hadi hayırlısıı şifa olsuuuuunnnnnnnnnnn

inşallahhh hepimiz içinn tatlımmmm...

sağol canım bilgilerin içinnnnnn:......

Saol cnm. Incir havuç kürünün icine Soganda atıyorum etkisini arttırmak için tadi çok kötü ama meleğim olsun da herşey yer icerim sorun degil:))

eğer spermlerinin katilesi iyiyse bebek yapma açısından bir sıkıntı yok demektir canım tabiki ihmal etmeyin gitsin doktora şimdiden geçmiş olsun inşallah en kısa zamnda bebişiniz gelir canımmmm

Saol cnm. Incir havuç kürünün icine Soganda atıyorum etkisini arttırmak için tadi çok kötü ama meleğim olsun da herşey yer icerim sorun degil:))

aynen canım bende hergün soğan suyuna katlanıyorum sıf bebişim olsun da şu pis pko yok olsun diyee ccanımm

eğer spermlerinin katilesi iyiyse bebek yapma açısından bir sıkıntı yok demektir canım tabiki ihmal etmeyin gitsin doktora şimdiden geçmiş olsun inşallah en kısa zamnda bebişiniz gelir canımmmm
Saol canim .insallah en kisa surede gelir bebislerimiz.Benim 14 ay bitti deneyeli.vakti belli rabbim ne zaman verirse artik

Inşallah cnmm. En kısa zmnda bebegine kavuşursun inşallah. Dualarim hep sizinle. Szinde bnmle olsun:)

inşallah canım AMİN . tabikide her daim dualarım sizinle canım Allah olmayan bu duyguyu tadamayan tüm anne adaylarına nasip etsin RABBİM ..........AMİİİİİİNNNNN

Saol canim .insallah en kisa surede gelir bebislerimiz.Benim 14 ay bitti deneyeli.vakti belli rabbim ne zaman verirse artik

İNŞALLAHHH...benimde 85 ayım bitti ...canım olmadı aynen rabbim ne zaman verirse ozaman .............. demekki o vakitte uygun görüyor Allah!!!!!

arkadaşlar merhaba
benim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.gün
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?

Eki Görüntüle 858886

Hayırlı olsun cnm hamissin istee

Ayyy hamisimiz war yine hayirli olsun yawrucum :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…