canım ben kesinlikle inanıyorum faydasına..
eşim öyle bitkisel şeyleri içmez bilmediği şeyleri o yüden pekmezini arıyorum tatlım......doğrudur eminim eşmin tek sorunu yavaş hareketli spermleri sayısı çok çok iyi !!!!!!
tatlım bir hafta sonra ilk soğan kürüm bitiyor hergün günde iki kere yapıyorum içiyorum pkoyu tamamen yok ederse eğer o jeli alacağım mutlaka onu da eşimin problemini halletmiş oluruz inşallah herşey güzel ilerler böylee
eşim öyle bitkisel şeyleri içmez bilmediği şeyleri o yüden pekmezini arıyorum tatlım......doğrudur eminim eşmin tek sorunu yavaş hareketli spermleri sayısı çok çok iyi !!!!!!
tatlım bir hafta sonra ilk soğan kürüm bitiyor hergün günde iki kere yapıyorum içiyorum pkoyu tamamen yok ederse eğer o jeli alacağım mutlaka onu da eşimin problemini halletmiş oluruz inşallah herşey güzel ilerler böylee
Bende. ..:) .p yrn mik mik günü ben ictim incir havuç kürü mu kociste yatarken iccek inşallah tutar bu ay
inşallah canım.. Allah gönlüne göre versin :)
valla doktor bişey var ama olumsuz değil mi demiş anlamadımki tam.. hem bu elle anlaşılacak bişey mi ki :26: bayağı mıncıklamıştır o zamancanım varokiselde direkt müdahale ediyorlar diye biliyorum ben ama. size neden gerek görmediler acaba??
hehe benim deonlarınki daha kötü. enazından elle müdahale yok biz de
inşallah
çektirecek inşallah canım. aklımızda soru işareti kalmasın.
Bende. ..:) .p yrn mik mik günü ben ictim incir havuç kürü mu kociste yatarken iccek inşallah tutar bu ay
Inşallah cnmm hakkında en hayırlısı olsun bebeğimmm
sen bilirsin canım.. benden demesi :)
ohhhhhhhh ohhhhhhhhhhhh maşalahhh hadi hayırlısıı şifa olsuuuuunnnnnnnnnnn
inşallahhh hepimiz içinn tatlımmmm...
sağol canım bilgilerin içinnnnnn:......
Canim varikoselin dereceleri varmis bide tek taraf cift taraf olayi var.
Esiminki tek taraf ve ilk derece.zaten spermlere zarari yoksa veya bebek dusunulmuyosa mudahele edilmiyomus agri vs. Yoksa.
Yani ayri ayri doktorlara da gitti arastirdi .mudaheleye gerek yok dendi.
Sperm sonuclari da gayet duzgun hareketlilik sayi morfoloji hepsi cok iyi.
Ama doktor zaman icindedegisebilir demis uc ayda bir kontrole gidiyor o yuzden.
Saol cnm. Incir havuç kürünün icine Soganda atıyorum etkisini arttırmak için tadi çok kötü ama meleğim olsun da herşey yer icerim sorun degil:))
aynen canım bende hergün soğan suyuna katlanıyorum sıf bebişim olsun da şu pis pko yok olsun diyee ccanımm
Saol canim .insallah en kisa surede gelir bebislerimiz.Benim 14 ay bitti deneyeli.vakti belli rabbim ne zaman verirse artikeğer spermlerinin katilesi iyiyse bebek yapma açısından bir sıkıntı yok demektir canım tabiki ihmal etmeyin gitsin doktora şimdiden geçmiş olsun inşallah en kısa zamnda bebişiniz gelir canımmmm
Inşallah cnmm. En kısa zmnda bebegine kavuşursun inşallah. Dualarim hep sizinle. Szinde bnmle olsun:)
inşallah canım AMİN . tabikide her daim dualarım sizinle canım Allah olmayan bu duyguyu tadamayan tüm anne adaylarına nasip etsin RABBİM ..........AMİİİİİİNNNNN
Saol canim .insallah en kisa surede gelir bebislerimiz.Benim 14 ay bitti deneyeli.vakti belli rabbim ne zaman verirse artik
arkadaşlar merhaba
benim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.gün
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?
Eki Görüntüle 858886
arkadaşlar merhaba
benim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.gün
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?
Eki Görüntüle 858886
merhaba canım ıncır havuç kuru nasıl yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?