gecikmem yok 16sında adet olmam gerek
canım arkadaşlar o testı gebelik testı zannetmıs ama senınkı ovulasyon testı bence gebelik testı yapsan daha ıyı olur kesın olur gebelik testı yapmadan umutlanma canım bata kac gun var
yok bu gebelik testi değil canım ovülasyon testi, lh duyarlılığı daha fazla diye onu yaptım
ben kendımı bıldım bılelı zayıfım yıyıp yıyıp alamayanlardanım bıkac kılo alsam ıyı olcak yoksa mıllet konuşup duruo. dusuk yaptım ya yok cok zayıfsın ondan dusuo tutunamıo falan dıorlar
Bende yapmisimdir wala somurduler bizi :-D
Kizzz siz ne olmussunuz oyle ben 57 kiloyum ama boyum 1.73 sizin boy kac simdi bile bana zayif diyolar boya gore:-D
sadiyeemmm canim hg nasilsin ne var ne yok neler yaptın
1.65 boy canım bnm
slm kızlar icranım naber yaaaaa bayadır girmiyorum özledim sizi kilo mu konuşuyosunuz bende fazladan var verebilirim
allahın şanslı kulları diyorum ben yiyip yiyip kilo almayanlara bende kendimi bildim bileeli hep balık hep balık vermeye çalışanlardanım ben anlamıyorum bu işi kilon olnca hamile kalamıyon zayıf olunca hamile kalamıyon ne zor iş gına geldi artık
senin boyun uzun masalah canim 160im ben
dusugun zayiflikla alakasi yoook bence canım
selam canıım hoş geldin ! vallahi bende de var bendeki herkeese yeter 82 kiloyum vallahi !!!!!! ama bgün sıkı diyete başladı m bakalım verebilcem mi sporada başladım hayrlısı soğan krümü de içiyorum !
sen kaç kilosun canım!!!!!???? ortasını bulmak gerekiyor malesefff
sadiyeemmm canim hg nasilsin ne var ne yok neler yaptın
allahın şanslı kulları diyorum ben yiyip yiyip kilo almayanlara bende kendimi bildim bileeli hep balık hep balık vermeye çalışanlardanım ben anlamıyorum bu işi kilon olnca hamile kalamıyon zayıf olunca hamile kalamıyon ne zor iş gına geldi artık
hahaasenin boyun uzun masalah canim 160im ben
Uzun olsa neye yarar yawrucum kocisin yaninda kucucugum 1.90geckin boyu var boynuna falan geliyorum topuklu cok giyerim ben topukluyla anca yanagina geliyorum:-D
ben 3ay igne tedavisi gördüm canım igne çok daha etkili
hahaaesinde uzunmus masallah canim bende esimin omuzlarindayim topuklularla cozuyorum ama evin icinde de topuklu yiyemem ki isten gelip kapiyi actigimda hosgeldin demek opmek icin kapinin esigine cikip sariliyorum
selam canıım hoş geldin ! vallahi bende de var bendeki herkeese yeter 82 kiloyum vallahi !!!!!! ama bgün sıkı diyete başladı m bakalım verebilcem mi sporada başladım hayrlısı soğan krümü de içiyorum !
sen kaç kilosun canım!!!!!???? ortasını bulmak gerekiyor malesefff
Verirsin sekerim werirsin azmin gucu herseyi yapar
canim dr bana dedi ki senin kilo almaman gerek boyle iyisin dedi
Boyuna gore sende zayifsin sekerim ama olsun kocalar boyle begeniyo :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?