Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gecikmem yok 16sında adet olmam gerek

canım arkadaşlar o testı gebelik testı zannetmıs ama senınkı ovulasyon testı bence gebelik testı yapsan daha ıyı olur kesın olur gebelik testı yapmadan umutlanma canım bata kac gun var

yok bu gebelik testi değil canım ovülasyon testi, lh duyarlılığı daha fazla diye onu yaptım

eeee tatlım daha regline var artık yaptığın ovul testi gebelik testi deilmiş ki !!!!! umudunu hiç bir zaman kaybetme ama gebelik testi de yapmadan umutlanma tatlım bak eczanelerde erken gebelik testleri var bildiğim kadarıyla 20 tl anca onlar hem daha iyi sonuç veriyor ve 10 dk sonra belli olyor bu ucuz testler gibi hemen şıp belli olmuyor bence bes altı gün bekle öyle yapp daha bata var çünkü

allahın şanslı kulları diyorum ben yiyip yiyip kilo almayanlara bende kendimi bildim bileeli hep balık hep balık vermeye çalışanlardanım ben anlamıyorum bu işi kilon olnca hamile kalamıyon zayıf olunca hamile kalamıyon ne zor iş gına geldi artık

slm kızlar icranım naber yaaaaa bayadır girmiyorum özledim sizi kilo mu konuşuyosunuz bende fazladan var verebilirim

selam canıım hoş geldin ! vallahi bende de var bendeki herkeese yeter 82 kiloyum vallahi !!!!!! ama bgün sıkı diyete başladı m bakalım verebilcem mi sporada başladım hayrlısı soğan krümü de içiyorum !
sen kaç kilosun canım!!!!!???? ortasını bulmak gerekiyor malesefff

Verirsin sekerim werirsin azmin gucu herseyi yapar

internetten uzman doktorun birine mail attım !!!
hormon tahlili mi pko lumuyum sizce diye yarın cevabı atar büyük ihtimalle heyecanla bekliyorum açıkçası!!1
off yaaaaaa bugün ne güzel tedavime başlayacaktım haftaya kaldı geneeee

sadiyeemmm canim hg nasilsin ne var ne yok neler yaptın

oşbulduk ne yapım aynı tasaynı hamambu ay da klomen kullandım bnm yumuşlar buyümedi bugün hasta oldum dr bu ay iğneye başlıycaz dedi ne olduğu bilmiyorum sen biliyon mu kuşum artık düşün düşün kafam patlıycak sen ne yaptın cnm

aynen canım ortasını ayarlamak lazımm maalesef çokta sanslı sayılmayız aslında tam ıdeal kıloda olsak daha ıyı olur :)

hahaa esinde uzunmus masallah canim bende esimin omuzlarindayim topuklularla cozuyorum ama evin icinde de topuklu yiyemem ki isten gelip kapiyi actigimda hosgeldin demek opmek icin kapinin esigine cikip sariliyorum

hahaa esinde uzunmus masallah canim bende esimin omuzlarindayim topuklularla cozuyorum ama evin icinde de topuklu yiyemem ki isten gelip kapiyi actigimda hosgeldin demek opmek icin kapinin esigine cikip sariliyorum

Bende parmaklarimin ucuna basiyorum hahahaaa ewde tabi topuklu bende giymiyorum :-D

ben pkoluyum dr kilo vericen dedi 79 kloyum ben ama göstermeyenlerden kilomdan zayıf gzüküyorum diyetisyene gidiyorum bir ayda 4 kilo verdim işyte bencede ortada olman gerekiyor ne zayıf ne şişman 60n hedefim

Verirsin sekerim werirsin azmin gucu herseyi yapar

inşallah tatlımm dile kolay tam 20 kilo vermem gerekkkkkkk!!!!!!! en az da 15 kilo nasıl vereceğim diye kara kara düşünüoum dün plates DVD si sipariş vereyim dedim oda kalmamış yaa kafayı yedim resmen hem plate ardından koşu bandında tempolu yürüyünce daha fayadalı oluyor .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…