Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahh ahhh buda yetmezmis gibi mik mik de eziyo beni ya nefes alamıyorum

Allah seni ya benimkide bana gore kilolu bende biraz zorlanmiyo degilim hahahahhhh kocalarin foyalari ortaya cikiyo benimki boyuna gore iyi ama bana agar geliyo :-D :-D

cnm ben 44 giyorum aynen 40 düşmem lazım hatta 38 bilem iyi düşünümde 75kiloydum sontrdan aldım işte pko çok zor yaaaa inşlah değilsindir

kolay zayıflayabilmem için ve yumurtalığımı geliştirmesi için glifor verdi günde iki kere birtek onu içiyorum benn

cnm ben 44 giyorum aynen 40 düşmem lazım hatta 38 bilem iyi düşünümde 75kiloydum sontrdan aldım işte pko çok zor yaaaa inşlah değilsindir

bütün belirtileri var bende ama canım kilo regl düzensizliği tüylenme bakalım ............inşallah varsa da gitmiştirrr............ d

işte bana öyle şeyler vermedi drm niye bilmiyorum kişiden kişiye fark ediyo demekki

cnm bu metformini diyeisyenlerdee veriyor ... zor kilo verenler için bakıyor normal endi imkanıyla veremiyorsa kişi bu ilacı veriyorlr ...
ben sordum da aldım aslında doktor baştan bana kullan demedi ben sordum böyle bir ilaç varmış önerir misiniz diye kullan dedi daha çabuk verirsin hemde yumrtalıklarını düzenler dedi ...öyle yaniiii

bütün belirtileri var bende ama canım kilo regl düzensizliği tüylenme bakalım ............inşallah varsa da gitmiştirrr............ d

belirtilere göre var demekki cnm ama şöyle bi durum var ben hiç adet düzensizliğim olmadı gene bu sitede konuşuyoduk ben dr gitmeden önce arkadaşlarla hani pkoluların en başta adet düzenszliği aaa bnm yok demekki değilim diyodum ben 26 günde adet oluyorum dr pkolusun değince şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…