benimkide 10da gelicek
Karilarina para kazaniyo kocislerimiz ohhh yirim onu ben ya yirim :-D
benimkide 10da gelicek
bebişlerimiz olcak ya para lazımm :))
ahh ahhh buda yetmezmis gibi mik mik de eziyo beni yanefes alamıyorum
bebişlerimiz olcak ya para lazımm :))
Şadiye cnm bende pkoluyum göya doktorun dediğine göre ama tahliller pkolusun demiyor ... utrason kağıdımı arkadaşıma gösterdim bunun pkoyla alakası yyok diyor oda... bende anlamadım artık haftaya ak kara belli olacak bakalım ... ben de on kilo vedim tatlım bu vermiş halim 48 beden giyiyordum suan 46 giyiyorum vallahi 40 a düşsem ona da razıyım 3 beden küçülmem gerek :)
hicranım bencede sen alma iyisin böyle kötü bir kilon yok senin !!
aynen canım !!!!!!1 Allah bol kazanç versin onlara inşallahhhhhh
seker olayini bilmiyorum canim popodan olani aile hekimliginde ysptirdim gobusten olani esim yapti cnm
Canim bende igne kullanali bu 2. Klomen kullaniyosun 5gun adetinin baslangisindan 14gun sonra doktor yumurtaliklara bakiyo buyuduyse igne weriyo gobekten wurulunca daha etkili oluyo buyumediyse bi kac gun cagriyo buyumesini bekliyo
cnm ben kullandın klomen ilk ay çok güzel büyüdü hatta iğne gerekmeden kendi çatlle adı ama olmadı bu ay gene kullandım klomen ama büyümedi bu iğne klomenden sonraki aşama şimdi iğneyle büyütcekmiş galiba öyle dedi dr m
cnm ben 44 giyorum aynen 40 düşmem lazım hatta 38 bilem iyi düşünümde 75kiloydum sontrdan aldım işte pko çok zor yaaaa inşlah değilsindir
Ben bi kocisimin yanina gidim biseyler alcaz gelirim birazdan
kolay zayıflayabilmem için ve yumurtalığımı geliştirmesi için glifor verdi günde iki kere birtek onu içiyorum benn
Canim bende igne kullanali bu 2. Klomen kullaniyosun 5gun adetinin baslangisindan 14gun sonra doktor yumurtaliklara bakiyo buyuduyse igne weriyo gobekten wurulunca daha etkili oluyo buyumediyse bi kac gun cagriyo buyumesini bekliyo
cnm ben kullandın klomen ilk ay çok güzel büyüdü hatta iğne gerekmeden kendi çatlle adı ama olmadı bu ay gene kullandım klomen ama büyümedi bu iğne klomenden sonraki aşama şimdi iğneyle büyütcekmiş galiba öyle dedi dr m
Onu bilmiyorum hayatim ben
Ben bi kocisimin yanina gidim biseyler alcaz gelirim birazdan
işte bana öyle şeyler vermedi drm niye bilmiyorum kişiden kişiye fark ediyo demekki
bütün belirtileri var bende ama canım kilo regl düzensizliği tüylenme bakalım ............inşallah varsa da gitmiştirrr............ d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?