Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben bı kac kılo ılave alabılırım kılo :)

ewt cnm bıkac kilocuk olsa ıyı olur :) ama kocısle ıkımızde zayıfız yanı tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşuz :)
Bizimki ewlendikten sonra kilo aldi ama cok degil hafif bi gobis war kocisimde fit anneeeeeemmm kurban olurum ona mesaiye kaldi ozledim sebegi gelsin yaa 10da gelcek :-( :-D

Dogrudur canim spora yazil bence guzel bi spor merkezine kayit yaptir

ben pkoluyum dr kilo vericen dedi 79 kloyum ben ama göstermeyenlerden kilomdan zayıf gzüküyorum diyetisyene gidiyorum bir ayda 4 kilo verdim işyte bencede ortada olman gerekiyor ne zayıf ne şişman 60n hedefim

canim dr bana dedi ki senin kilo almaman gerek boyle iyisin dedi

Şadiye cnm bende pkoluyum göya doktorun dediğine göre ama tahliller pkolusun demiyor ... utrason kağıdımı arkadaşıma gösterdim bunun pkoyla alakası yyok diyor oda... bende anlamadım artık haftaya ak kara belli olacak bakalım ... ben de on kilo vedim tatlım bu vermiş halim 48 beden giyiyordum suan 46 giyiyorum vallahi 40 a düşsem ona da razıyım 3 beden küçülmem gerek :)
hicranım bencede sen alma iyisin böyle kötü bir kilon yok senin !!

zaman akıp gidiyo tam bir senedir hüsran hüsran 3 aylıktım bu siteye geldiğimdebak şimdi bir ene bir ay beşgün yazıyo ne zaman gelcek kızlar bizim bebişler yaaaaaaa

Bizimki ewlendikten sonra kilo aldi ama cok degil hafif bi gobis war kocisimde fit anneeeeeemmm kurban olurum ona mesaiye kaldi ozledim sebegi gelsin yaa 10da gelcek :-( :-D

aaaa benımkıde mesaiye kaldı canım benımkıde 10da gelcek

iğne nasıl oluyo icranım hrgün yapıyomusun ve nereden yapıyosun sen ne yapıon şimdi tedaviye devammı
Canim bende igne kullanali bu 2. Klomen kullaniyosun 5gun adetinin baslangisindan 14gun sonra doktor yumurtaliklara bakiyo buyuduyse igne weriyo gobekten wurulunca daha etkili oluyo buyumediyse bi kac gun cagriyo buyumesini bekliyo
benim esimdede kilo sorunu var yaa veremiyo kaç kilo onu bile bilmiyorum kesin 3haneli bi rakamdir ben zayif esim sisko
Aman olsun kiz gonul beyendikten sonra dis gorunum ote dursun ;-) :-*

cnm ben merkeze yarım saat uzağım köyde oturuyorum !!!!!! onun için gitmem imkansız olsa başta eşim gidecek kas yapmaya

zaman akıp gidiyo tam bir senedir hüsran hüsran 3 aylıktım bu siteye geldiğimdebak şimdi bir ene bir ay beşgün yazıyo ne zaman gelcek kızlar bizim bebişler yaaaaaaa

ahhhhh bir bilsem önce benim pörtlemem lazım ama beraber olsa daha güzel olur !!!!!!1 inşallahhh bebişlerimiz rabbimn izniyle gelir bizi bekletmezler!!!!!

benim 85 ay oldu dile kolayyyyyy bekle bekleeeee fizana gidip geldim valllaaahiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…