inşallah tatlımm dile kolay tam 20 kilo vermem gerekkkkkkk!!!!!!! en az da 15 kilo nasıl vereceğim diye kara kara düşünüoum dün plates DVD si sipariş vereyim dedim oda kalmamış yaa kafayı yedim resmen hem plate ardından koşu bandında tempolu yürüyünce daha fayadalı oluyor .......
ben 3ay igne tedavisi gördüm canım igne çok daha etkili
canim dr bana dedi ki senin kilo almaman gerek boyle iyisin dedi
benim esimdede kilo sorunu var yaa veremiyo kaç kilo onu bile bilmiyorum kesin 3haneli bi rakamdir
Bizimki ewlendikten sonra kilo aldi ama cok degil hafif bi gobis war kocisimde fit anneeeeeemmm kurban olurum ona mesaiye kaldi ozledim sebegi gelsin yaa 10da gelcek :-( :-Dewt cnm bıkac kilocuk olsa ıyı olur :) ama kocısle ıkımızde zayıfız yanı tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşuz :)
inşallah tatlımm dile kolay tam 20 kilo vermem gerekkkkkkk!!!!!!! en az da 15 kilo nasıl vereceğim diye kara kara düşünüoum dün plates DVD si sipariş vereyim dedim oda kalmamış yaa kafayı yedim resmen hem plate ardından koşu bandında tempolu yürüyünce daha fayadalı oluyor .......
ben bi gobekten olan gonal f kullandım 5gun birde popodan olan menegon kullandım 5gun canim sonra cat ignesi vs.... Ben iki aydir klomen kullanıyorum canım
benim esimdede kilo sorunu var yaa veremiyo kaç kilo onu bile bilmiyorum kesin 3haneli bi rakamdirben zayif esim sisko
iyidir benim drm iyidir
ben pkoluyum dr kilo vericen dedi 79 kloyum ben ama göstermeyenlerden kilomdan zayıf gzüküyorum diyetisyene gidiyorum bir ayda 4 kilo verdim işyte bencede ortada olman gerekiyor ne zayıf ne şişman 60n hedefim
canim dr bana dedi ki senin kilo almaman gerek boyle iyisin dedi
ahh ahhh buda yetmezmis gibi mik mik de eziyo beni ya
Bizimki ewlendikten sonra kilo aldi ama cok degil hafif bi gobis war kocisimde fit anneeeeeemmm kurban olurum ona mesaiye kaldi ozledim sebegi gelsin yaa 10da gelcek :-( :-D
Dogrudur canim spora yazil bence guzel bi spor merkezine kayit yaptir
Canim bende igne kullanali bu 2. Klomen kullaniyosun 5gun adetinin baslangisindan 14gun sonra doktor yumurtaliklara bakiyo buyuduyse igne weriyo gobekten wurulunca daha etkili oluyo buyumediyse bi kac gun cagriyo buyumesini bekliyoiğne nasıl oluyo icranım hrgün yapıyomusun ve nereden yapıyosun sen ne yapıon şimdi tedaviye devammı
Aman olsun kiz gonul beyendikten sonra dis gorunum ote dursun ;-) :-*benim esimdede kilo sorunu var yaa veremiyo kaç kilo onu bile bilmiyorum kesin 3haneli bi rakamdirben zayif esim sisko
Bizimki ewlendikten sonra kilo aldi ama cok degil hafif bi gobis war kocisimde fit anneeeeeemmm kurban olurum ona mesaiye kaldi ozledim sebegi gelsin yaa 10da gelcek :-( :-D
Dogrudur canim spora yazil bence guzel bi spor merkezine kayit yaptir
benimkide 10da gelicek
ahh ahhh buda yetmezmis gibi mik mik de eziyo beni yanefes alamıyorum
aaaa benımkıde mesaiye kaldı canım benımkıde 10da gelcek
zaman akıp gidiyo tam bir senedir hüsran hüsran 3 aylıktım bu siteye geldiğimdebak şimdi bir ene bir ay beşgün yazıyo ne zaman gelcek kızlar bizim bebişler yaaaaaaa
ben bi gobekten olan gonal f kullandım 5gun birde popodan olan menegon kullandım 5gun canim sonra cat ignesi vs.... Ben iki aydir klomen kullanıyorum canım[/Qh hm popodan nasıl vurdun kız öfff bide ğine çıkttı başıma ama bebiş olsunda her yol mübah yani buda olmassa sırada aşıamaide var herhelde icranım bide şeker ilacı veriyolarmış ben sordun dr sende şeker yok daha işlememiş hastalığına dedi bu iyimi kötümü anlamadım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?