Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende sordum dietisyene sen kullanambe genassın dedi perşembe gene var kontrolum bakalım kaç kilo verdim keşke banada verse verse

bütün pkolular frklı demekki cnm ! ona bakacak olursan hhicranda zayıf aama onda da var pko bizim kilomuz var bizde pkoluyuz bazısı düzenli regl olr bazısı olmaz ama benim regl düzensizliği ergenlikten beri varr kilomla alakalı olduğunu sanmıyrm ben !!!!

kızlar internetten ovul testi almayı düşünüyoum kapıda ödemeli bi site biliyor musunuz???

vallahi tatlım sene de bir kez yapıyorum bir kase yiyeceğimmm

yok adetim çok nadir geçiktiğini bilirim işte kader pko genetik diyolar ama anam ilk ay hamile kalmış kader kahbe kader

kız yatarak yazıyorum çok yoruldum 7 kadar temizlik yaptım misafirlerim gelicekte kullanamassın dedi diyetisyen bana güldüm valla

aynen bende yatak odamda yazıyorum yatağın üstünde :) geçmiş olsun cnm neden kullanamazsın dedi yan etsikinden dolayı mı acaba bulantı ve istal yapıyor ondan demiştir ama bir mühdet sonra geçiyorrrrrr

yok adetim çok nadir geçiktiğini bilirim işte kader pko genetik diyolar ama anam ilk ay hamile kalmış kader kahbe kader

sormaaa sorma pkoyu yok eden tek şey soğan kürü cnm haftaya bugün bitiyor kürümün ilk ayıı bakalım tahlillerim nasıl çıkacak !!
ya bir ayı geçti gene regl oamadım inşallah soğan kürü getirtir....... test yaptım negatifff

aynen bende yatak odamda yazıyorum yatağın üstünde :) geçmiş olsun cnm neden kullanamazsın dedi yan etsikinden dolayı mı acaba bulantı ve istal yapıyor ondan demiştir ama bir mühdet sonra geçiyorrrrrr

valla bilmiyorum dedim böyle ilaçlar vaarmı diye senn hrşeyin normal gerek yok dedi rahatsızlıktan felan değil
n

valla bilmiyorum dedim böyle ilaçlar vaarmı diye senn hrşeyin normal gerek yok dedi rahatsızlıktan felan değil
n

hmm anladım !!!!!!!!kolay veriyorsan kkullanma !
va şimdi baktım bir yerde beşlisi 35 tl yaaaaaaa offf çok pahalııııı

hmm anladım !!!!!!!!kolay veriyorsan kkullanma !
va şimdi baktım bir yerde beşlisi 35 tl yaaaaaaa offf çok pahalııııı

ben 20 taneine 27 lira verdiydim galiba ama zaten sen şimdi pkoluysan dr kontrolunde olucaksın ben şimdi öyleyim gidiyorum bakıyo yumurtalıktarıma ilişki gününü herşeyi söylüyo zaten gerekkalmıyo ovulasyon testine felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…