- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
bende sordum dietisyene sen kullanambe genassın dedi perşembe gene var kontrolum bakalım kaç kilo verdim keşke banada verse versecnm bu metformini diyeisyenlerdee veriyor ... zor kilo verenler için bakıyor normal endi imkanıyla veremiyorsa kişi bu ilacı veriyorlr ...
ben sordum da aldım aslında doktor baştan bana kullan demedi ben sordum böyle bir ilaç varmış önerir misiniz diye kullan dedi daha çabuk verirsin hemde yumrtalıklarını düzenler dedi ...öyle yaniiii
belirtilere göre var demekki cnm ama şöyle bi durum var ben hiç adet düzensizliğim olmadı gene bu sitede konuşuyoduk ben dr gitmeden önce arkadaşlarla hani pkoluların en başta adet düzenszliği aaa bnm yok demekki değilim diyodum ben 26 günde adet oluyorum dr pkolusun değince şok oldum
bende sordum dietisyene sen kullanambe genassın dedi perşembe gene var kontrolum bakalım kaç kilo verdim keşke banada verse verse
tamam cnm iyi alışverişler bend eöğle gittim geldim aşurelik malzemelerimi aldım geldim ıslattım yarın yapacağım inşallah
kolay gelsin cnmm byby
ben cıkıyorumm kızlar kendınıze ıyı bakın gorusuruzzz
anlamadım nededi genassın nedemek ?
bütün pkolular frklı demekki cnm ! ona bakacak olursan hhicranda zayıf aama onda da var pko bizim kilomuz var bizde pkoluyuz bazısı düzenli regl olr bazısı olmaz ama benim regl düzensizliği ergenlikten beri varr kilomla alakalı olduğunu sanmıyrm ben !!!!
kız yatarak yazıyorum çok yoruldum 7 kadar temizlik yaptım misafirlerim gelicekte kullanamassın dedi diyetisyen bana güldüm valla
kızlar internetten ovul testi almayı düşünüyoum kapıda ödemeli bi site biliyor musunuz???
vallahi tatlım sene de bir kez yapıyorum bir kase yiyeceğimmm[/QUO ben aldım cnm nerden aldım bilmiyorum ama memnun kalmdım bende hep iki çizgi çıktı ilikti ikinci çizgi ama hiç tek çıkmadı bilmiyorum onuda denedim ama pkodan mı öye oldu ama hiç anlamadım valla
yok adetim çok nadir geçiktiğini bilirim işte kader pko genetik diyolar ama anam ilk ay hamile kalmış kader kahbe kader
aynen bende yatak odamda yazıyorum yatağın üstünde :) geçmiş olsun cnm neden kullanamazsın dedi yan etsikinden dolayı mı acaba bulantı ve istal yapıyor ondan demiştir ama bir mühdet sonra geçiyorrrrrr
kızlar internetten ovul testi almayı düşünüyoum kapıda ödemeli bi site biliyor musunuz???
vallahi tatlım sene de bir kez yapıyorum bir kase yiyeceğimmm[/QUO ben aldım cnm nerden aldım bilmiyorum ama memnun kalmdım bende hep iki çizgi çıktı ilikti ikinci çizgi ama hiç tek çıkmadı bilmiyorum onuda denedim ama pkodan mı öye oldu ama hiç anlamadım valla
hımmm anladım!!!!! labaquık iyi diyorlar onun sitesine baktım pahalı ! bazı yerlerde ucuz aama kredi kartıyla alınıyor bizde kullanmıyoruz kart...
sormaaa sorma pkoyu yok eden tek şey soğan kürü cnm haftaya bugün bitiyor kürümün ilk ayıı bakalım tahlillerim nasıl çıkacak !!
ya bir ayı geçti gene regl oamadım inşallah soğan kürü getirtir....... test yaptım negatifff[/QUOTE denemedim hiç soğan kürü adın neydi bu arada yaşın kaç cnm ben test almıyorum artık psikolojim bozuluyo
valla bilmiyorum dedim böyle ilaçlar vaarmı diye senn hrşeyin normal gerek yok dedi rahatsızlıktan felan değil
n
hımmm anladım!!!!! labaquık iyi diyorlar onun sitesine baktım pahalı ! bazı yerlerde ucuz aama kredi kartıyla alınıyor bizde kullanmıyoruz kart...
evet duydum benimki neydi hatırlamıyorum ben 27 liraya felan almıştım gitti gidiyodn
sormaaa sorma pkoyu yok eden tek şey soğan kürü cnm haftaya bugün bitiyor kürümün ilk ayıı bakalım tahlillerim nasıl çıkacak !!
ya bir ayı geçti gene regl oamadım inşallah soğan kürü getirtir....... test yaptım negatifff[/QUOTE denemedim hiç soğan kürü adın neydi bu arada yaşın kaç cnm ben test almıyorum artık psikolojim bozuluyo
soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyorum cnmm kesinlikle yapmalısın hemde zayıflatıyor yağları yakıyor bir taşla iki kuş yaneee
adım bende kalsın ccanım özel sebeplerden dolayı yazamıyorum yalanda söylemeyi sevmem .. yaşım 22 cnm
hmm anladım !!!!!!!!kolay veriyorsan kkullanma !
va şimdi baktım bir yerde beşlisi 35 tl yaaaaaaa offf çok pahalııııı
soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyorum cnmm kesinlikle yapmalısın hemde zayıflatıyor yağları yakıyor bir taşla iki kuş yaneee
adım bende kalsın ccanım özel sebeplerden dolayı yazamıyorum yalanda söylemeyi sevmem .. yaşım 22 cnm
kız sen kaç yaşında evlendi çocuk gelin mi oldun sennnn bende 20 yaşındayım adım belli sadiye denerm bakalım bu ay babannem kocabir poşet soğan yollamış iyi olur
evet duydum benimki neydi hatırlamıyorum ben 27 liraya felan almıştım gitti gidiyodn
kredi kartıyla mı almıştın?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?