Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ezo sanırım senle daha önce konuşmuştuktest yaptınmı canım sonucun ne çıktı.hatta 52.gün mü ne geçmişti yanlış hatırlamıyorsam adetinden??

evet dün kırmızılar geldi maalesef dr. prolaktin hormunun yüksek dedi ondan kaynaklanmış kilo vermem gerektiğini söyledi .

evet dün kırmızılar geldi maalesef dr. prolaktin hormunun yüksek dedi ondan kaynaklanmış kilo vermem gerektiğini söyledi .

anladım canım hakkında hayırlısı olur inşallah.bende testte negatif çıkmıştı 5 gün geçti hala adet olmadım.sinir bozucu hayırlısı olsun.bende bu arada 60 klodan 65 kiloya falan çıktım.belki alakalı olabilir

bende 60 kiloydum evlendiğimde stresten 1 yılda 75 oldum ama dikkat edecem artık helede bebek istiyorsam :122:

teşekkürler tatlım hayırlısıyla inşallah...

harika bi diyaloğ çok güldüm yaaa...

Son düzenleme:
Selam kızlar

ya bikac gündür agzimin hic tadi yok sanki agzimin icini jelatinle kaplamislar gibi yedigimden içtiğimden hic tat almıyorum. Annem kardesime hamileyken boyle oldugunu 3 ay.yemek.yemek.istemedigini soylerdi. Sizin de böyle bi durumunuz oldu mu hiç?

bende olmadı canım.. ama sizde varsa böyle bir şey sende de olabilir. inşallah bebiş seninledir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…