annesi şimdiden bi isim söyledi hatta vasiyet etti...demode bi isim olsa asla kabul etmezdim, Aylin dedi ben de Mira eklerim gayet de hoş olur dedim kabul ettim...Erkek olursa ben koyacam ismini, erkek çocukları daha mı çok seviyorum acaba :)[/QUOT
hayırlısı canımm mira ismi son günlerde çok duyuyorum ben... bize daha isim öneren yok.. aslında seçimi bize bırakıyolar sanırım... ben daha dusunmedım aslında kız erkek ismi aklımda var ama değişebilir... bilemiyorum kız: beril erkek: ertan... :) bakalım daha cok degısır dıorum ama gönlum bundan yana...
ezo sanırım senle daha önce konuşmuştuktest yaptınmı canım sonucun ne çıktı.hatta 52.gün mü ne geçmişti yanlış hatırlamıyorsam adetinden??
görüşürüz sende kendine iyi bak cnm iyi mikmikler
evet dün kırmızılar geldi maalesef dr. prolaktin hormunun yüksek dedi ondan kaynaklanmış kilo vermem gerektiğini söyledi .
annesi şimdiden bi isim söyledi hatta vasiyet etti...demode bi isim olsa asla kabul etmezdim, Aylin dedi ben de Mira eklerim gayet de hoş olur dedim kabul ettim...Erkek olursa ben koyacam ismini, erkek çocukları daha mı çok seviyorum acaba :)[/QUOT
hayırlısı canımm mira ismi son günlerde çok duyuyorum ben... bize daha isim öneren yok.. aslında seçimi bize bırakıyolar sanırım... ben daha dusunmedım aslında kız erkek ismi aklımda var ama değişebilir... bilemiyorum kız: beril erkek: ertan... :) bakalım daha cok degısır dıorum ama gönlum bundan yana...
güzel isimler :) Ya 2.isim istemiyorum kızda ama olursa da kısa olsun istiyorum...benim gibi ilerde kendi soyadını da kullanırsa sorun olur :) Allahım ya iyice kafayı yedim ben 25 yıl sonrası bile düşünmeye başladım...
anladım canım hakkında hayırlısı olur inşallah.bende testte negatif çıkmıştı 5 gün geçti hala adet olmadım.sinir bozucu hayırlısı olsun.bende bu arada 60 klodan 65 kiloya falan çıktım.belki alakalı olabilir
güzel isimler :) Ya 2.isim istemiyorum kızda ama olursa da kısa olsun istiyorum...benim gibi ilerde kendi soyadını da kullanırsa sorun olur :) Allahım ya iyice kafayı yedim ben 25 yıl sonrası bile düşünmeye başladım...
bende istemiyorum buyuk konuşmayayayım cunku sen ıkı ısımle solesende ılerde etraf arkadaşları tek ısımle soyleyebılıyolar cocuk afallayabılır belkı... cunku ole ısımler koyuyolarkı ısmın devamı gıbı degıl alakasız oluyo sonra boyle bısey ortaya cıkıyo....
testlerde sorun vardı herhalde doktora gitmedim biadaha bu hafta sonu gidecemKimyasal gebelikmiymis canim
Testlerin pozitifti
bende istemiyorum buyuk konuşmayayayım cunku sen ıkı ısımle solesende ılerde etraf arkadaşları tek ısımle soyleyebılıyolar cocuk afallayabılır belkı... cunku ole ısımler koyuyolarkı ısmın devamı gıbı degıl alakasız oluyo sonra boyle bısey ortaya cıkıyo....
ama Aylini de kullansın istemiyorum, daha modern bi isim olabilir...aslında niye sıkıntı çekiyoruz bilmem ki, direkt diceksin çocuk benim çocuğum adını ben koyacam...
ama Aylini de kullansın istemiyorum, daha modern bi isim olabilir...aslında niye sıkıntı çekiyoruz bilmem ki, direkt diceksin çocuk benim çocuğum adını ben koyacam...
aynen canım sıkıntıyı çeken biziz en dogal hakkımız anne olucaz çunkuu....
aynen canım sıkıntıyı çeken biziz en dogal hakkımız anne olucaz çunkuu....
öyle de işteeeeeee kıramıyosun da insanları herkes bişi diyo...bende acayip mide yanması var çok kötü etkiliyo beni, sende var mı cnm?
öyle de işteeeeeee kıramıyosun da insanları herkes bişi diyo...bende acayip mide yanması var çok kötü etkiliyo beni, sende var mı cnm?
bendede arada oluyoo şu an yok....
teşekkürler tatlım hayırlısıyla inşallah...iyidir cnm senden? takvimin çok yakıştı yerine inşallah 9 ay boyunca orda kalır
teşekkürler tatlım hayırlısıyla inşallah...
ayyy bi benim eşim anormal herhalde kız istiyor :) var mı renkli göz geni sizde? ben de erkek istiyodum hep ama bakalım
dur kızım ben verrrim benimki bozukhihoyyythihoyyyt olmaz anne dur ben vereyim nasılsa benimki bozulucak:sm_cool: nezaman kalkar şoför beysırnaşık şey bacım sen oturursan hemen kalkacak:roflol: arkadan vermeyen önden almayan varmı:bbo:sırnaşık şey neriman sen dur arkadan verme ben önden verrim .....
Dolmusta geçen dialoglar
harika bi diyaloğ çok güldüm yaaa...
Selam kızlar
ya bikac gündür agzimin hic tadi yok sanki agzimin icini jelatinle kaplamislar gibi yedigimden içtiğimden hic tat almıyorum. Annem kardesime hamileyken boyle oldugunu 3 ay.yemek.yemek.istemedigini soylerdi. Sizin de böyle bi durumunuz oldu mu hiç?
harika bi diyaloğ çok güldüm yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?