- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
iyi akşamlar size şekerler.. kendinize kocuşlarınıza ve minişlerinize çok iyi bakın
bata 4 kala yaptım negatif çıktı ama uyduruk testlerden yapmıştım...kızlar loyalsu günü gelmeden test yapmıştı negatif cıkmıstı sonradan gununde yapıp pozitifi görmüştü demi ben mı yanlıs hatırlıyorum acaba
Duramiyorum canim ama negatif gormekten yoruldum artik viliyorum ki gene yok :'(gününden önce yaparsan negatif çıkar tatlım gününde de yapma nasılsa hastanede yapcaklar ya ama duramıyosun demı bende duramıyrum
BEBEK GEL ARTIK...
NERDESİN SEN YAVRUCUĞUM YAAA?
OYSA YANIMDA,KOLLARIMDA OLMALIYDIN ÇOKTANDIR...NEDEN RANDEVULARINA GEÇ GELENLERDEN
OLUYORSUN BEBEĞİM?
SOKAKTA KADINLARIN BİRİ ELİNDE DİĞERİ KARNINDA...YOLDA KOŞUYOR DİĞERİ..ANNELERİ FAZLA ÇOCUKTAN BIKMIŞ OLMALI Kİ KEDİ
YAVRUSU GİBİ ENSESİNDEN ÇEKİYOR ÖZENSİZCE ONLARI..DÜNYANIN EN ÖNEMSİZ ŞEYİ GİBİ..OYSA SEN ÖYLE Mİ OLACAKSIN?
SEBEPSİZ MESNETSİZ SIKINTILARLA BOĞUŞUYOR YÜREĞİM..KABUSLARA YENİK DÜŞÜYOR RÜYALARIM...OYSA GÜLÜCÜKLERİNLE
GÜLÜMSEMEKTİ HAYALİM.GEL BE
BEBEĞİM
SEN BANA ÖZLEMİ, HASRETİ TATTIRDIN DAHA GELMEDEN.DAHA GELMEDEN HAKKIMA GİRDİN.AMA BENİM SENİN ÜZERİNDE ANALIK HAKKIM
OLMAYACAK.GEL(Kİ EĞER GELİRSEN)YAŞANTIMIZA KATACAĞIN NEŞE İLE ASIL SEN BENİ BORÇLU KILACAKSIN VARLIĞINA KARŞI
BİLİYOR MUSUN BEBEĞİM YENİ DOĞAN BEBEKLERİN KULAĞINA "GELDİĞİNYERLERDE BENİM BEBİŞİMİ GÖRDÜNMÜ NE ZAMAN DÜNYAYA
GELİŞ BİLETİNİ ALIP GELECEK?"DİYE FISILDIYORUM
HİÇ KONUŞAMIYORUM BİLSEN..OYSA DUDAKLARIM SICAKLIĞINA VE YAVRUM UYANDIN MI BEBEĞİM DEMEYE MUHTAÇ.
RÜYALARIMDA SENLE BİRLİKTE OLUP UYANINCA KAYBEDİYORUM.NE ZAMAN SENİN SESİNLE UYANACAĞIM VE NE ZAMAN UYANINCA SENİ KAYBETMEYECEĞİM?
PEKİ..BUNCA SÖZDEN SONRA DA HALEN GELMEYE İKNA OLMADIYSAN SEN BİLİRSİN.AMA BİL Kİ BEN İYİ BİR ANNE OLURUM SEÇİM SENİN.
UMARIM ANLARSIN BİR GÜN BENİ VE UMARIM O ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLMAZ.İNATÇI BEBEK AHHH BEBEK...HAYALLERİME BİLE YASAK KOYUYOR BABAN . HER AY ÜMİTLENİP HER REGL DÖNEMİNDE YIKILDIĞIM İÇİN BANA SENİ DÜŞÜNMEYİ BİLE YASAKLADI.HAYALLERİ İNSANI HAYALKIRIKLIĞINA SÜRÜKLERMİŞ DİYOR...
HAYALLERİMİ DE KAYBEDERSEM yAŞAYAMAM Kİ..BİR GELSEN DE BABANI DA ŞAŞIRTSAN...SANA SEVGİLERİMİ ÖPÜCÜKLERİMİ GÖNDERİYORUM BEBEĞM..VE AĞLIYORUM GEL DE DİNDİR GÖZYAŞLARIMI
zeycannn kıss bacım hamişmisinnn
elammmmmmmmm naptın kıs asılamayı :44:
hscakal ortmenım yne geliyi akşamlar size şekerler.. kendinize kocuşlarınıza ve minişlerinize çok iyi bakın
inş bebegm ya cok saol sende takvm koymussun brden hamle sandm nasl dygulandmcanım üzme kendini Rabbim gönlünü incitmez inşallah...Rabbine sığın ondan iste ve bol dua et aşura haftası dualarında kabul olacağı günlerdeyiz inşallah dilediğin gibi geçer günlerin...:26::26:
elammm noldu hyrdr asılamaya mı başladın hadi inş hayrlısı bacımm
yok tatlım totem yaptım sende durumlarne benim bata son 4 gün kısmet bakalım...
zeycan da totem yapıyor, hamileliğin 3. haftası diyor zaten, adetten itibaren takvim koyuyor o, bu ay hiç kaldırmıcak inşallah
bi şirkette işyeri hemşiresiyim canım ben. Normalde çok iş olmaz ama olunca da tam oluyor işte:26: sen çalışmıyordun di mi?saol canım benım nerde çalışıyorsun sen canım
a.s. bacım hoşgeldinnns.a bacılarrrrr
neyseki yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz, az daha sabır mademAyyy icranım yaaa nerden buldun bunu yaa...iş yerinde ne kadar kötü oldum biliyomusun gözlerim dolu dolu oldu yaaa.. zor tutuyorum kendimi
canım eşimin iş mahkemesi. benimde tazminat davam var.:26:
var oğlu var .. ama birde biran ewel bitse diyorum hani.. git gel geberdik yaaa
yok deryam benimki sonuçlanmıştı. tazminat rakamını bekliyoruz. eşiminde bugün iş mahkemesi görüldü. bidahakine kesinleşir diyolar. bakalım nasip artık :26: biz elimizden geleni yaptık. gerisi Rabbimin takdiri
benim olmuştu canım, daha adetim geçmeden ağzımda metalik bir tat, yediğimden içtiğimden tad alamama başlamıştı. Bir de göğüslerim aşırı derecede acımaya başlamıştı
hoşgeldinnniyilik sen nasılsın?
uğur getirsin inşallah tatlım
bata 4 kala yaptım negatif çıktı ama uyduruk testlerden yapmıştım...
adetimi beklediğim gün yaptım prediktör le o zaman çıkmıştı... yani gününden önce bakarsanız negatif çıkarsa umudunuzu yitirmyein ok
hscakal ortmenım yne gel
inş bebegm ya cok saol sende takvm koymussun brden hamle sandm nasl dygulandm
ablm snada gecms olsun dun okumustum zor gecms ama olsun atlttın ya bsver abla bnde asılmaya gccem ama yumurtamn boyuna bakyolar inş yarın doktora gttımde byumus olur bna dua edın nolurrrrrrrrrrr artık mınıgm olsun
Duramiyorum canim ama negatif gormekten yoruldum artik viliyorum ki gene yok :'(
bi şirkette işyeri hemşiresiyim canım ben. Normalde çok iş olmaz ama olunca da tam oluyor işte:26: sen çalışmıyordun di mi?
a.s. bacım hoşgeldinnn
neyseki yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz, az daha sabır madem
oyy balım takvim yakışmış amaa gülüme inşşşşşşşşşşş hiç gelmz kırmızılarda hep kalır burdaaa
hscakal ortmenım yne gel
inş bebegm ya cok saol sende takvm koymussun brden hamle sandm nasl dygulandm
ablm snada gecms olsun dun okumustum zor gecms ama olsun atlttın ya bsver abla bnde asılmaya gccem ama yumurtamn boyuna bakyolar inş yarın doktora gttımde byumus olur bna dua edın nolurrrrrrrrrrr artık mınıgm olsun
Can'larım halamın kızı aradı. Kendisi hem HAC'ca hem Umre'ye gitti, oldukça alimdir. Bugün için yapmam gerekenleri söyledi bende sizlerle paylaşayım dedim.
1. Oruç tutmak ( 2 gün )
2. 10 kişiye (selamünaleyküm) denilecek.
3. 2. rekat namaz kılacağız bugünün hürmetine 1.rekatte ve 2 rekatte ayrı ayrı olmak üzere 1 fatiha + 51 İhlas Suresi okuyup rüku
ve secdeden sonra namaz selamını verip. Dünya ve ahiret için ne istiyorsak bugün hürmetine ALLAH'tan isteyeceğiz.
4. 10 çeşit erzak alacağız bugün eve (isterse evde aynından olsun farketmez) bir daha ki Muharrem'in 10'una kadar evinizin rızkının bollaştığını ,taştığını göreceksiniz ( bunu evlendiğimden beri yapıyorum, iş çıkışı markete gideceğiz eşimle )
benim 41 çıktı bana ilaç vermedi doğrudur sadece bebek değil herşeye stres yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?