Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar loyalsu günü gelmeden test yapmıştı negatif cıkmıstı sonradan gununde yapıp pozitifi görmüştü demi ben mı yanlıs hatırlıyorum acaba
bata 4 kala yaptım negatif çıktı ama uyduruk testlerden yapmıştım...
adetimi beklediğim gün yaptım prediktör le o zaman çıkmıştı... yani gününden önce bakarsanız negatif çıkarsa umudunuzu yitirmyein ok

Rabbim dularını duyar inşallah çok da bekletmez seni yüreğini incitme bu mektubu sakla bari geldiğinde kendi bi okusun senin kıymetini çoook ama çoookk bilsin inşallah...

elammmmmmmmm naptın kıs asılamayı :44:

iyi akşamlar size şekerler.. kendinize kocuşlarınıza ve minişlerinize çok iyi bakın
hscakal ortmenım yne gel
canım üzme kendini Rabbim gönlünü incitmez inşallah...Rabbine sığın ondan iste ve bol dua et aşura haftası dualarında kabul olacağı günlerdeyiz inşallah dilediğin gibi geçer günlerin...:26::26:
inş bebegm ya cok saol sende takvm koymussun brden hamle sandm nasl dygulandm
elammm noldu hyrdr asılamaya mı başladın hadi inş hayrlısı bacımm

ablm snada gecms olsun dun okumustum zor gecms ama olsun atlttın ya bsver abla bnde asılmaya gccem ama yumurtamn boyuna bakyolar inş yarın doktora gttımde byumus olur bna dua edın nolurrrrrrrrrrr artık mınıgm olsun

saol canım benım nerde çalışıyorsun sen canım
bi şirkette işyeri hemşiresiyim canım ben. Normalde çok iş olmaz ama olunca da tam oluyor işte:26: sen çalışmıyordun di mi?

s.a bacılarrrrr
a.s. bacım hoşgeldinnn

neyseki yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz, az daha sabır madem

inşallah hayırlısıyla Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın özellikle bu hasretle yanıp tutuşanların...

Can'larım halamın kızı aradı. Kendisi hem HAC'ca hem Umre'ye gitti, oldukça alimdir. Bugün için yapmam gerekenleri söyledi bende sizlerle paylaşayım dedim.

1. Oruç tutmak ( 2 gün )
2. 10 kişiye (selamünaleyküm) denilecek.
3. 2. rekat namaz kılacağız bugünün hürmetine 1.rekatte ve 2 rekatte ayrı ayrı olmak üzere 1 fatiha + 51 İhlas Suresi okuyup rüku
ve secdeden sonra namaz selamını verip. Dünya ve ahiret için ne istiyorsak bugün hürmetine ALLAH'tan isteyeceğiz.
4. 10 çeşit erzak alacağız bugün eve (isterse evde aynından olsun farketmez) bir daha ki Muharrem'in 10'una kadar evinizin rızkının bollaştığını ,taştığını göreceksiniz ( bunu evlendiğimden beri yapıyorum, iş çıkışı markete gideceğiz eşimle )

anladım bitanem tşkler en belirgin belirtin neydii senin benım hjiç belirtim yok

saol bitanemmm evt şükür a<tlattım sen hangisine gidiyon 28 numaraya mı bütün duam seninle bitanem hadi inşş RABBİM yüzüne baksın bişi dicem sana balım sen hsg girdikten sonra sperm testini alıp öylemi gitn ben bu gün gidecektim gidemedim yarın gidecem bakalım ne diyecekler :18:

Duramiyorum canim ama negatif gormekten yoruldum artik viliyorum ki gene yok :'(

daha erken bebeğim günümüzde bakarız bende bakcam 2 gün sonra varsada yoksada napalım allahtan hersey ölümde doğum da elbet bir gün olucak ha hayır ha bir sene sonra allah vercek hepimize eminim bundan

tşkkk hb bitanemm

oyy balım takvim yakışmış amaa gülüme inşşşşşşşşşşş hiç gelmz kırmızılarda hep kalır burdaaa

hayırlısı olur inşallah herkes içi elacım üze kendini sağlam ve güçlü dur bi bakayım buradan göreyim seni...hakkımızda hayırlısı olur inşallah tatlışlarım...

Bende biliyorum canim bu dun bende alisweris yaptim ewe dun annem aradi soyledi banada bgunde rabbim kabul ederse orucluyum namaz kilarken onuda yapariz canim insallah hayirlisi olsun gelsin arik saglicakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…